Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΣΠΡΙΝΤΑΡΕΙ Ο ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ



Με θετικό πρόσημο μπήκαμε στο Σαββατοκύριακο αφού τα διπλά της Ρεν και της Χέρτα μας διπλασίασαν το χτεσινό ποντάρισμα στο συστηματάκι μας...αφού η ισοπαλία στην Β΄Γαλλίας δεν μας έκανε το χατήρι. Με θετική ψυχολογία πάμε λοιπόν στα σημερινά όπου βάζουμε σε προτεραιότητα τρία μεγάλα διπλά...



ΣΤΟΟΥΚ-ΤΣΕΛΣΙ 2: Σημαντική νίκη για την Τσέλσι επί της Ντιναμό Κιέβου την Τετάρτη που την έφερε κοντά στην πρόκριση στους 16 του Champions League. Προσπαθεί να φτιάξει ψυχολογία ο Μουρίνιο στην ομάδα του, που άκουσε σχεδόν από 90 λεπτά πλήρη αποθέωση από το κοινό των Μπλε. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 15η θέση και χρειάζεται άμεσα να χτίσει σερί για να πλησιάσει τις υψηλές θέσεις με στόχο να προλάβει τουλάχιστον την 4η θέση που είναι και ο ρεαλιστικός στόχος για την φετινή χρονιά. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα βρίσκεται εκτός γηπέδου αφού τιμωρήθηκε από την ομοσπονδία και περιμένουμε από τους παίκτες του να του αφιερώσουν την νίκη. Η Στόουκ ήταν τυχερή και πήρε τον βαθμό στην έδρα της Νιουκάστλ και γενικά προβληματίζει με τις εμφανίσεις της. Δείχνει να στρίβει το πράγμα στην Τσέλσι και με τον Μουρίνιο να εδραιώνει την θέση του θα αρχίσει να στρώνουν και τα αποτελέσματα. Θέλει απεγνωσμένα το διπλό η πρωταθλήτρια και ως εκδίκηση για τον πρόσφατο αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ στα πέναλτι, ο Μουρίνιο δεν θα βρίσκεται στο γήπεδο και ίσως ήρθε η ώρα μετά τον κόσμο της Τσέλσι να τον στηρίξουν και οι παίκτες τους με μια παθιασμένη εμφάνιση.

ΜΑΙΝΤΖ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 2: Η ήττα από την Αϊντχόβεν έβαλε σε δύσκολη θέση την Βόλφσμπουργκ στο Champions League που ερχόταν από μεγάλη νίκη επί της Λεβερκούζεν. Οι Λύκοι δυσκολεύονται φέτος μακριά από το γήπεδο τους όπου έχουν μόλις 1 νίκη σε 7 ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στην Μπουντεσλίγκα πάντως τρέχουν σερί τριών νικών και θέλουν να το μεγαλώσουν με νίκη στο σημερινό ματς για να εδραιωθούν στην πρώτη τριάδα. Η Μάιντς είναι μια μετριότητα φέτος, ειδικά εντός έδρας έχει καταφέρει να αποκλειστεί ακόμα και από την Μόναχο 1860 στο κύπελλο, ενώ 4 ήττες σε 6 ματς στο πρωτάθλημα. Ασφαλώς καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα η Βόλφσμπουργκ περιμένουμε απλά να δείξει σοβαρότητα και να μας δώσει το διπλό που αγγίζει το 2,15.

ΡΙΖΕΣΠΟΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2: Η Γαλατά έχασε στις λεπτομέρειες την Τρίτη στην Λισαβόνα από την Μπενφίκα και πλέον η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League δυσκόλεψε αρκετά. Στο εγχώριο πρωτάθλημα έχει συνεχώς ανοδική πορεία με 5 νίκες και 1 ισοπαλία στην έδρα της Φενέρ με αποτέλεσμα να έχει πλησιάσει στους 2 πόντους την κορυφή όπου βρίσκεται η Μπεσίκτας με το κλίμα εντός της ομάδας να έχει βελτιωθεί αισθητά. Η Ρίζεσπορ ξεφούσκωσε μετά το καλό ξεκίνημα και έχοντας 3 ήττες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία πέντε έπεσε στην 12η θέση. Υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας και με το διπλό να αγγίζει το 2,00 θα πάμε με την Τσιμ Μπόμ που άλλωστε σε 18 ματς κόντρα στην Ρίζεσπορ έχουν 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ X2: Σπουδαίο διπλό έβγαλε ο Πανιώνιος στην Λειβαδιά δείχνοντας για ακόμη μια φορά φοβερή ικανότητα στις αντεπιθέσεις. Παίζοντας με σοβαρότητα και απόλυτη συγκέντρωση στην άμυνα το συγκρότημα του Ουζουνίδη με ηγέτη τον Μπουμάλ που πέτυχε το δεύτερο γκολ και έδωσε την ασίστ στο πρώτο χτύπησε στο δεύτερο ημίχρονο. Λευκό το απουσιολόγιο για τον Έλληνα τεχνικό. Αφού ο Γιώργος Παράσχος ξεπέρασε τους κραδασμούς του κακού ξεκινήματος, πλέον ο Πλατανιάς έχει χτυπήσει φόρμα και με τρεις σερί νίκες στην Superleague  έχει αναρριχηθεί στην βαθμολογία. Συνολικά τρέχει αήττητο σερί 5 ματς αφού πήρε ισοπαλία στην Τρίπολη και βαθμό στο Καραϊσκάκης στο κύπελλο. Ο Πανιώνιος είναι δομημένος έτσι που δεν του ταιριάζει το παιχνίδι πρωτοβουλίας, στην Νέα Σμύρνη στα ματς που ήταν το φαβορί και έπρεπε να κάνει παιχνίδι, έχασε από την Βέροια και έφερε ισοπαλία με τον Πανθρακικό, μονό την Καλονή κατάφερε να κερδίσει. Ο Πλατανιάς αφού έβγαλε το πρόγραμμα βουνό που είχε στην αρχή δείχνει να ρολάρει. Θα πάμε με το Χ2 καθώς ίσως και η ισοπαλία είναι μια καλή συμβιβαστική λύση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ X : Η ήττα από τον Ηρακλή έφερε και την απόλυση του Γρηγορίου από τον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου αφού μετρούσε 6 ήττες και μόλις 1 νίκη στα τελευταία 7 ματς στο πρωτάθλημα. Στην 13η θέση πλέον ο Ατρόμητος και ψάχνει άμεσα την ανάκαμψη με τον Δέλλα ήδη να έχει αναλάβει το δύσκολο έργο και να κάνει ντεμπούτο στο σημερινό ματς. Ο Ναπολεόνι επιστρέφει θα λείψουν όμως ο Λε Ταλέκ με τον Φυντανίδη. Ο Γιάννης Αναστασίου αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό και ο βοηθός του Στιβ Ρούτερ θα εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού αφού η κούρσα διαδοχής ανάμεσα στον Ιταλό Στραματσιόνι και τον Παουνόβιτς δεν έχει βγάλει ακόμα νικητή. Σημαντικές απουσίες αφού ο Ταυλαρίδης, ο Τελάντερ και ο Λαγός είναι εκτός. Σε οριακό σημείο οι δύο ομάδες μετά τις απολύσεις των προπονητών τους και ψάχνουν απεγνωσμένα ένα νέο ξεκίνημα. Έχουν επιθετικές αρετές και η ανάγκη για νίκη θα δώσει ρυθμό στο ματς, το να πετύχουν από ένα τουλάχιστον γκολ είναι αρκετά πιθανό, ενώ δεν αποκλείεται να τα βρουν σε μια ισοπαλία που θα προκαλέσει νέους κλυδωνισμούς και θα δώσει χρόνο στους νέους τεχνικούς να δουλέψουν στην διακοπή.

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΟVER 4,5: Η Μπάγερν σκόρπισε για πλάκα την Άρσεναλ την Τετάρτη με 5-1 κάνοντας μαγική εμφάνιση και δείχνοντας πως στην μέρα της είναι πραγματικός οδοστρωτήρας. Στην Γερμανία προέρχεται από την πρώτη γκέλα με το 0-0 στην Φρανκφούρτη να είναι η πρώτη απώλεια βαθμών, οπότε υπάρχει ανάγκη άμεσης απάντησης... Ο Γκουαρντιόλα έχει την πολυτέλεια πλέον να μπορεί να αφήσει στον πάγκο παίκτες όπως ο Τιάγκο και ο Ρόμπεν. Η Στουτγκάρδη παίζει αρκετά επιθετικά φέτος κάτι που τις έχει στοιχίσει αφού έχει πολλά κενά στην άμυνα και 23 γκολ παθητικό έχει την χειρότερη επίδοση της Μπουντεσλίγκα. Με τα δεδομένα που υπάρχουν το σκορ κάτι μου λέει πως θα ξεφύγει αρκετά...κοίταξα προς το οver 6,5 ενώ πιο συντηρητικά το οver 4,5 στο 2,25 μας αρκεί.



Δυάδα
ΣΤΟΟΥΚ-ΤΣΕΛΣΙ 2  2,10
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΟVER 4,5  2,25

Τριάδα
ΜΑΪΝΤΖ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ  2  2,15
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Χ2  1,72
ΡΙΖΕΣΠΟΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2  1,95


Μονό αποδεκτό
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Χ  3,25

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου