Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ ΕΙΝΑΙ...ΟΧΙ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ



Με θετικό πρόσημο κύλησε και χτες η μέρα με την εξαιρετική δυάδα μας με το διπλό της Βόλφσμπουργκ και το οver 3,5 της Γκλάντμπαχ να μας στέλνουν στο ταμείο. Στα υπόλοιπα χάσαμε το γκολ-γκολ της Μάλμε με τους Σουηδούς να αστοχούν σε πέναλτι και το γκολ-γκολ της Σίτι...με τον Μπουφόν να κάνει μεγάλη εμφάνιση. Δεν ήθελε πολύ για το 3-0 σκορ της Ατλέτικο... Δεν χρειάζεται μεγαλύτερη ανάλυση προχωράμε στην σημερινή μάχη που είναι τεραστίων διαστάσεων με πάρα πολλές επιλογές.



ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΝΑΠΟΛΙ 1: H Nάπολι έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση και είναι δεδομένο πως στο Βέλγιο δεν θα ταξιδέψει σχεδόν κανένας από τους βασικούς αφού ακολουθεί μεγάλο ντέρμπι με την Ίντερ. Η Μπριζ έχει βρει τα πατήματα της, θέλει την νίκη για να μην χάσει τις ελπίδες πρόκρισης και εντός έδρας τρέχει ένα σερί 8 συνεχόμενων νικών. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο για λόγους ασφαλείας. Θα πάρουμε τον άσο για τους γηπεδούχους με την Νάπολι να είναι τελείως αδιάφορη.

ΛΕΓΚΙΑ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ Χ2: H Λέγκια έχοντας μείνει πίσω στην βαθμολογία στο πρωτάθλημα έδειξε από την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Μπριζ ότι δεν την ενδιαφέρει η διοργάνωση...πόσο μάλλον τώρα που έχει πλέον μηδαμινές ελπίδες πρόκρισης και ακολουθεί δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι την Κυριακή. Η Μίντιλαντ με 6 βαθμούς θέλει να μείνει σε θέση ισχύος βαθμολογικά σε σχέση με την Μπριζ και μπορεί να πάρει τον τουλάχιστον τον πόντο στην Βαρσοβία.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  G/G: Δεν μπορώ να χωνέψω το 13,00 στο διπλό...Η Σπάρτα δεν είναι κανένα μεγαθήριο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για να δικαιολογεί τέτοιες αποδόσεις. Ο Αστέρας μετρά 6 σερί νίκες έχει ψυχολογία και πάει στην Πράγα για να παλέψει αφού θέλει μόνο νίκη. Πρώτη επιλογή το γκολ-γκολ στο 2,10, ενώ μια τουφεκιά στο διπλό αξίζει, με την Σπάρτα Πράγας έχουμε να κάνουμε όχι με την Σπάρτα Βαρκελώνης...

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. ΟVER: Η Σπόρτινγκ με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη πρόκριση επί της μισητής Μπενφίκας στο κύπελλο ταξιδεύει στην Μόσχα με μοναδικό στόχο την νίκη αφού ακόμα και με ισοπαλία μένει εκτός συνέχειας αν η Μπεσίκτας κερδίσει την Σκερντεμπέου. Η Λοκομοτίβ δεν θα έχει τους δύο βασικούς στόπερ (Τσόρλουκα, Πετσίνοβιτς) και το οver στο 2,10 είναι καλή επιλογή.

ΑΛΚΜΑΑΡ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΟVER: Μόνο νίκη θέλει η Αλκμάαρ και θα παίξει φουλ επίθεση από το πρώτο λεπτό, κόντρα σε μια Παρτιζάν που είναι αφελής αμυντικά αλλά έχει επιθετικές αρετές, οπότε το οver του 1,80 έχει αρκετές πιθανότητες.


MΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΣΚΕΡΝΤΕΜΠΕΟΥ ΟVER 3,5: Δεν έχει ξεμπερδέψει με την πρόκριση η Μπεσίκτας ακόμα αφού έχει μία και 3 ισοπαλίες. Πρωτοπόρος στο τουρκικό πρωτάθλημα έχοντας σταθερά ανοδική πορεία. Η Σκερντεμπέου με το απροσδόκητο 3-0 επί της Σπόρτινγκ την προηγούμενη αγωνιστική απέκτησε ελπίδες πρόκρισης...που η λογική λέει πως θα σβήσουν βίαια σήμερα στην Κωνσταντινούπολη. Περιμένουμε γκολ και θέαμα και το οver 3,5 έχει λογική στο 2,00.

ΣΕΛΤΙΚ-ΑΓΙΑΞ 2: Σε δύσκολη θέση οι δύο ομάδες με την νίκη να είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που τις κρατά μέσα στο παιχνίδι πρόκρισης. Η Σέλτικ δέχεται γκολ για πλάκα με 9 γκολ παθητικό σε 4 ματς αγνοεί την νίκη ψάχνει το θαύμα αφού θέλει εκτός από το σημερινό νίκη και την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας με την Φενέρμπαχτσε. Κακό κλίμα στους Σκοτζέζους που προέρχονται από εντός έδρας γκέλα με την Κλιμάρνοκ με τις αποδοκιμασίες να είναι εκκωφαντικές στο τέλος του ματς. Ο Άγιαξ είναι πρωτοπόρος στην Ολλανδία έρχεται από το 5-1 επί της Καμπούρ και πάει στην Σκοτία με στόχο την νίκη ώστε την τελευταία αγωνιστική με την Μόλντε στο Άμστερνταμ να έχει ελπίδες πρόκρισης. Στο 2,80 ο Άγιαξ είναι επιλογή αφού η Σέλτικ έχει χάσει σε δυναμική τα τελευταία χρόνια και αγνοεί την νίκη στο στα τελευταία 9 ματς στο Europa League.



Δυάδα
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΝΑΠΟΛΙ  1  3,20
ΛΕΓΚΙΑ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ Χ2  1,80

Τριάδα
ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ G/G  2,10
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.  ΟVER 2,10
AΛΚΜΑΑΡ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΟVER  1,70

Moνό αποδεκτό
ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2  13,00

Δυάδα
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΣΚΕΡΝΤΕΜΠΕΟΥ ΟVER 3,5  2,10
ΣΕΛΤΙΚ-ΑΓΙΑΞ 2  2,80

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου