Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ 3 ΣΗΜΕΙΑ...



Ήρθε και η ήττα μετά τα ταμεία των τελευταίων ημερών, χτες ο κουβάς ήταν συγκάτοικος μας... Αυτό που μας πλήγωσε περισσότερο ήταν ο Αστέρας Τρίπολης που με εξαίρεση το πρώτο 20λέπτο που μπήκε δυνατά έχοντας και δοκάρι στην συνέχεια ήταν κατώτερος της Σπάρτα και δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Προχωράμε στο σήμερα με μόλις τρεις επιλογές έχοντας ρίξει ήδη το βάρος στην μελέτη για το γεμάτο Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.




ΛΥΩΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΟVER: Εντός έδρας ήττα σοκ την Τρίτη για την Λυών από την Γάνδη που την άφησε οριστικά στην 4η θέση του ομίλου και εκτός Ευρώπης. Έντονες αποδοκιμασίες στο τέλος από το κοινό του Ζερλάν. Πλέον το πρωτάθλημα και η δεύτερη θέση είναι ο μεγάλος στόχος και η νίκη στο σημερινό ματς απαραίτητη για να επανέλθει ηρεμία. Η Μονπελιέ τρέχει αήττητο 5 αγωνιστικών στο Σαμπιονά έχοντας 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, τα 4 τελευταία ήταν γκολ-γκολ. Δεν πρόκειται να παίξει κλειστά η Μονπελιέ και με την Λυών να θέλει απαραίτητα την νίκη το οver του 2,00 έχει τύχη.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ-ΚΟΛΩΝΙΑ 2: Ξεφουσκώνει σιγά-σιγά η απόδοση της Ντάρμσταντ, που μετά την ήττα με 3-1 από την Ίνγκολσταντ, συμπλήρωσε 3 ήττες και 1 ισοπαλία στα 4 τελευταία στην Μπουντεσλίγκα. Η νεοφώτιστη ειδικά εντός έδρας δυσκολεύεται αφού σε 7 ματς έχει μόλις μία νίκη. Η Κολωνία από την άλλη με το γνωστό...σφυχτό στυλ παιχνιδιού που έχει είναι μανούλα στο να κλέβει παιχνίδια. Στα δύο τελευταία εκτός έδρας κέρδισε Λεβερκούζεν και Σάλκε. Το διπλό σε αποδόσεις οριακού αουτσάιντερ είναι καλή επιλογή.

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ-ΑΝΚΑΡΑΣΠΟΡ 1: Σπουδαίο αποτέλεσμα για την Αντάλιασπορ το 3-3 στην έδρα της Γαλατασαράι έχοντας μάλιστα μείνει πίσω στο σκορ 3 φορές. Παραμένει βέβαια αρκετά πίσω στην βαθμολογία αφού αγνοεί την νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές. Αυτό το αποτέλεσμα αναμένεται να βοηθήσει ψυχολογικά τον Ετό και τους συμπαίκτες του για να ξεκινήσουν την αντεπίθεση τους με τον κόουτς Γιουσούφ Σίμτσεκ να ποντάρει στην έδρα. Η Όσμανλισπορ στα τελευταία 7 ματς έχει 5 ήττες, 1 ισοπαλία και μία μόλις νίκη και δείχνει πως παλέψει μέχρι τέλους για την σωτηρία. Το 3,30 για την ποιότητα των γηπεδούχων είναι υπερβολικό και θα το τιμήσουμε.

Σύστημα 2-3
ΛΥΩΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΟVER  2,05
NTAΡΜΣΤΑΝΤ-ΚΟΛΩΝΙΑ 2  2,60
ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ-ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ  1  2,90

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου