Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΜΠΑΡΤΣΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Καήκαμε στο ζέσταμα χτες...με μηδέν στα τέσσερα απολογισμό δεν το λες και το καλύτερο ξεκίνημα... Ελπίζω σήμερα να βελτιωθούμε, σε μια μέρα γεμάτη ντέρμπι που δυστυχώς είναι όλα την ίδια ώρα. Προσοχή χρειάζεται σε όσους παίζουν φαβορί αφού πάντα η διακοπή για τα ματς των εθνικών ομάδων επηρρέαζει περισσότερο τα μεγάλα κλαμπ που έχουν πολλούς διεθνείς, είδατε τι έπαθες χτες η Ντόρτμουντ...




ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1Χ: Aπό τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα η Γούοτφορντ με μόλις 12 γκολ παθητικό με τον Κίκι Φλόρες να έχει φτιάξει ένα σκληροτράχηλο σύνολο. Η Γιουνάιτεντ δεν παίζει καλά όμως παίρνει αποτελέσματα παρά τα γιουχαϊσματα από την κερκίδα... Στο σημερινό ματς ο Φαν Χάαλ δεν θα έχει στην διάθεση τους Ρούνεϊ, Μάρσιαλ, Κάρικ, Βαλέντσια, Φελαϊνί, Σο και αμφίβολο τον Ρόχο που αγωνίστηκε 180 λεπτά με την Αργεντινή σε δύσκολα ματς με Κολομβία και Βραζιλία. Κάποια στιγμή θα πληρώσει την μέτρια εικόνα της η ομάδα του Μάντσεστερ και θα πάμε με το 1Χ.

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ-ΚΟΡΟΝΑ Χ2: Η Γιαγκελόνια από την 3η θέση της περσινής χρονιάς έχει κατρακυλήσει φέτος, με 6 ήττες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 7 ματς είναι με το ζόρι πάνω από την ζώνη υποβιβασμού και ο κόουτς Πρόμπιεζ ένα βήμα πριν το ταμείο ανεργείας. Οι γηπεδούχοι έχουν την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Η Κορόνα εκτός έδρας έχει 5 νίκες και 3 ισοπαλίες έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ και όμως δίνεται αουτσάιντερ...σε μια έδρα μάλιστα που δεν έχει ηττηθεί στις τελευταίες πέντε επισκέψεις της.

ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2: Το ματς που περιμένει όλος ο πλανήτης να δει. Η Ρεάλ είναι βυθισμένη σε ένα κλίμα γκρίνιας με τον Μπενίτεθ να δείχνει πως έχει χάσει τα αποδυτήρια...αφού αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του δεν έχουν αποδεχθεί την τακτική του που πάει κόντρα στο DNA της Βασίλισσας...αφού άμυνα και Ρεάλ κανονικά δεν πάνε μαζί. Ο Ρονάλντο κινείται σε ρηχά νερά, ο Μπενζεμά έχει νομικά μπερδέματα και οι Μπέιλ, Ροντρίγκες προσπαθούν να είναι υγιείς αφού ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς. Μvp μέχρι τώρα στην σεζόν είναι ο Κέιλορ Νάβας με τον Μαρσέλο...δείγμα ότι κάτι δεν πάει καλά στην Μαδρίτη. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα έδειξε πως και χωρίς τον Μέσι μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου με τους Νεϊμάρ και Σουάρες να παίρνουν τα ηνία. Ο Αργεντινός θα μπει στην αποστολή και αναμένεται ο Λούις Ενρίκε να τον χρησιμοποιήσει έστω ως αλλαγή. Η ψυχολογία είναι φανερό πως είναι με τους Μπλαουγκράνα και η παρουσία του Μέσι έστω και στον πάγκο δίνει ώθηση και στους υπόλοιπους, στην Ρεάλ υπάρχει κακό κλίμα και το διπλό του 2,80 είναι πρόκληση.

ΠΑΝΑΘΗNAΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ X:Κατευθείαν στα βαθιά θα πέσει ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι αφού κάνει ντεμπούτο στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Διάφορες δοκιμές από τον νεαρό τεχνικό που θα έχει όπως όλα δείχνουν διαθέσιμο και τον Εσιέν με μοναδικές απουσίες τους Τελάντερ και Βέμερ.  Με νίκη στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός ισοφαρίζει το ρεκόρ συνεχόμενων νικών που κρατά από το 1967. Πριν την διακοπή όλα δούλευαν ρολόι στους ερυθρόλευκους με το 10 στα 10 στο πρωτάθλημα και την φοβερή πορεία στην Ευρώπη. Ο Σίλβα έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων, ενώ μοναδικές απουσίες αυτές του Τσόρι και του Μποτία. Απών εδώ και καιρό Μπουχαλάκης, Μανιάτης. Απόλυτο φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις ο Ολυμπιακός αφού το διπλό με το ζόρι ξεπερνά το 2,00. Έχουμε τις ενστάσεις μας αφού οι Πράσινοι δεν θα παραδοθούν τόσο εύκολα, ενώ σίγουρα θα μετρήσει θετικά η πρεμιέρα του Στραματσόνι. Με τα δεδομένα που υπάρχουν η ισοπαλία είναι το αποτέλεσμα που δεν θα φέρει γκρίνια σε κανέναν από τους δύο...οπότε θα είναι και η επιλογή μας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 :Η διακοπή μάλλον δεν ήρθε σε καλό σημείο για τον Αστέρα αφού η ομάδα της Τρίπολης μετρούσε 5 σερί νίκες και έδειχνε να πατάει καλά στα πόδια της μετά από καιρό. Ο Βεργέτης πάντως δήλωσε πως η ομάδα του είχε ανάγκη από ανάσες αφού παλεύει σε τρία μέτωπα. Κανονικά θα δώσει το παρών ο Γιάννου που αγωνιστίκε με την εθνική κόντρα στην Τουρκία, με τον Λούι να είναι η μοναδική απουσία. Άσχημο το ντεμπούτο του Δέλλα στον πάγκο του Ατρόμητου με ήττα με 1-2 στο Περιστέρι από τον Παναθηναϊκό. Έτσι παρέμεινε στα χαμηλά στρώματα με μόλις 9 βαθμούς μετά από 10 αγωνιστικές. Αρκετά αγωνιστικά προβλήματα για τον Έλληνα τεχνικό αφού οι βασικότατοι Φυντανίδης, Ουμπίδες είναι τραυματίες και οι Λε Ταλέκ, Ουσέρο τιμωρημένοι ενώ λείπει καιρό ο Εμπό. Ο Ατρόμητος ταξίδεψε στην Τρίπολη με αρκετές απουσίες και γενικά είναι φανερό πως έχει μεγάλο πρόβλημα αυτοπεποίθησης κάτι που προσπάθησε να αλλάξει ο Δέλλας στην διακοπή. Ο Αστέρας πήρε ανάσες έρχεται από καλό σερί και έχει καλή παράδοση με τον Ατρόμητο αφού μετρά 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 6 ως γηπεδούχος. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

Τριάδα
ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ-ΚΟΡΟΝΑ Χ2  1,85
ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.  1Χ  1,83
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1  2,10

Δυάδα
ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  2  2,80
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ   3,30

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου