Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΔΑ...


Το πάλεψε ο ΠΑΣ στην Λεωφόρο βρήκε δίχτυα όπως σε όλα τα ματς που έδωσε αλλά προδώθηκε από τα εύκολα αμυντικά λάθη που έκανε με αποτέλεσμα να δεχτεί 3 γκολ σε κύρια σημεία. Ούτε η βραδινή δυάδα μας δικαίωσε με την Στόουκ να βγάζει διπλό στην Ουαλία αλλά να μην δέχεται γκολ ενώ η Σπόρτινγκ Χιχόν έμεινε στο 3-3 με την Γρανάδα σε ένα χορταστικό ματς. Τα αφήνουμε όλα πίσω καθώς σήμερα έχει Champions League και η μέρα προσφέρεται για καλό παιχνίδι αφού υπάρχουν σημεία για ποντάρισμα.



NTINAMO ZAΓΚΡΕΜΠ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟVER: Σπουδαίο ματς και για τις δύο ομάδες που αμέσως μετά την κλήρωση έμοιαζαν ως οι φτωχοί συγγενείς του ομίλου οι νίκες που έκαναν όμως επί της Άρσεναλ δίνει στο νικητή των μεταξύ τους αναμετρήσεων ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης. Οι Κροάτες έφτασαν στους ομίλους περνώντας 3 προκριματικούς γύρους με όπλο πάντα την επιθετική τους γραμμή αφού μόνο στο Μόναχο με την Μπάγερν δεν βρήκαν δίχτυα, ενώ έχει φέρει 6 over και γκολ-γκολ σε 8 ματς έχοντας δεχτεί γκολ ακόμα και από την Φόλα Ες από το Λουξεμβούργο. Ο Ολυμπιακός κάνει περίπατο στην Ελλάδα χωρίς να παίζει τόσο ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας άλλα έχοντας μεγάλη ευκολία στο γκολ στις στημένες φάσεις και τις αντεπιθέσεις(διέλυσε την ΑΕΚ μόλις βρήκε χώρους). Περιμένω από το νεανικό ρόστερ της Ντιναμό να παίξει με ενθουσιασμό ψάχνοντας την νίκη δίνοντας στο ματς ρυθμό και αρκετά γκολ αφού αμυντικά και οι δύο έχουν κενά που θα γίνουν μεγαλύτερα για τους πρωταθλητές Ελλάδας χωρίς τον Καμπιάσο. Το over στο 2,20 θα κρατήσουμε.Ο Χιλιανός Άνχελο Ενρίκες θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης των γηπεδούχων και στο 3,25 θα τον κρατήσουμε για σκόρερ, άλλωστε είναι δεδομένη η ποιότητα του αφού αγωνίζεται ως δανεικός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ντιναμό. 

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΡΟΜΑ ΟVER: Η Ρόμα μετά την ήττα από την ΜΠΑΤΕ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει την νίκη στην Γερμανία για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Η άμυνα είναι το αδύναμο σημείο της ομάδας του Γκαρσία που σε 10 επίσημα ματς έχει κρατήσει το μηδέν μόνο απέναντι στην Φροζινόνε, ενώ προέρχεται από 6 σερί ματς με οver. Η Λεβερκούζεν έμεινε στο 0-0 κόντρα στο Αμβούργο αφού εγκλωβίστηκε από το αμυντικό παιχνίδι δείχνοντας αδυναμία στο να ξεκλειδώσεις κλειστές άμυνες. Με τους Ιταλούς να θέλουν την νίκη το ματς θα έχει ρυθμό και η Λεβερκούζεν με τους ταχύτατους Μπελάραμπι, Κάμπλ και Τσικαρίτο θα βρει χώρους για να σκοράρει. Εύκολο μοιάζει το οver του 1,80. Ο Τσικαρίτο με την ταχύτητα του στην θέση του σέντερ φορ μπορεί να βρει εύκολα δίχτυα.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΤΣΕΛΣΙ G/G: Ήττα σοκ με 0-3 από την Σαχτάρ για την Ντιναμό στο ντέρμπι, μια ήττα που ήταν η πρώτη μετά από 38 ματς στο Ουκρανικό πρωτάθλημα για την ομάδα του Ρεμπρόφ. Κρίσιμο το σημερινό ματς με την Τσέλσι με την ήττα να είναι απογορευτική αφού υπάρχει ήδη το 2-2 της πρεμιέρας με την Πόρτο. Η Τσέλσι χωρίς να εντυπωσιάσει κέρδισε με 2-0 την Άστον Βίλα δίνοντας έτσι ανάσα στο Μουρίνιο. Για να πατήσει καλά στα πόδια τους η ομάδα του Λονδίνου θέλει σερί καλών αποτελεσμάτων, ενώ η ήττα από την Πόρτο την αναγκάζει να παίξει υπό πίεση στο σημερινό ματς. Στο Κίεβο με την βοήθεια του κόσμου της και τον Γιαρμολένκο (μεταγραφικός στόχος της Τσέλσι) να θέλει να αποδείξει πως αξίζει μεταγραφή δύσκολα θα μείνουν στο μηδέν οι γηπεδούχοι, άλλωστε είναι δεδομένα τα προβλήματα των μπλε στην άμυνα. Αντίστοιχα όμως δύσκολα θα μείνουν άσφαιροι επιθετικά...Το γκολ-γκολ στο τίμιο 1,85 είναι επιλογή. Ο Αζάρ που ξεκουράστηκε απέναντι στην Άστον Βίλα αποτελεί επιλογή για σκόρερ.

AΡΣΕΝΑΛ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 2-3 ΓΚΟΛ: Χωρίς περιθώρια η Άρσεναλ μετά τις ήττες από Ντιναμό και Ολυμπιακό είναι αναγκασμένη να ψάξει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπάγερν για να πέσει στο καναβάτσο. Ο Γκουαρντιόλα παρά τα προβλήματα τραυματισμών που έχει να αντιμετωπίσει στην Γερμανία κάνει πάρτι... έχοντας τους Λεβαντόφσκι και Μίλερ σε τρομερή κατάσταση. Οι Γερμανοί είναι δεδομένο πως έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση και πάνε στο Λονδίνο χαλαροί...Ο Βενγκέρ ξέρει πολύ καλά πως δεν τον συμφέρει το ματς να έχει γρήγορο ρυθμό και θα παίξει συντηρητικά με προσοχή στην άμυνα που δεν έχει απουσίες μετά από καιρό. Θα πάμε με το σενάριο του κλειστού ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες με τα 2-3 γκολ να είναι η επιλογή μας. Ο Σάντσες βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και με την ταχύτητα του μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην τριάδα της άμυνας των Βαυαρών, το να βρει δίχτυα στο 3,40 είναι καλή επιλογή.

ΖΕΝΙΤ-ΛΥΩΝ 1: Η Ζενίτ στραβοπάτησε ξανά στο ρωσικό πρωτάθλημα (2-2 στην έδρα της Κούμπαν) με αποτέλεσμα να βρίσκεται 10 βαθμούς πίσω από την ΤΣΣΚΑ. Στο Champions League έχει πάντως το 2 στα 2 κερδίζοντας την Βαλένθια εκτός και την Γάνδη εντός. Με νίκη στο σημερινό ματς κάνει μεγάλο βήμα πρόκρισης και ο Άντρε Βιλάς Μπόας δεν θα έχει στην διάθεση του μόνο τον Φεϊζούλιν. Η Λυών έχει αποδυναμωθεί αισθητά ενώ έχει και παρά πολλές απουσίες λόγω τραυματισμού, οι Φεκίρ, Γκρενιέ, Φοφανά,Μπίσεβατς, Καλούλου είναι εκτός ενώ οι Μπακαρί Κονέ και Μπεντιμό αμφίβολοι. Με τον μεγάλο της όπλο Λακαζέτ να είναι εκτός φόρμας από την αρχή της χρονιάς και τον Βαλμπουένα να έχει προβλήματα... με  τα Sex Tape η γαλλική ομάδα έχει ξεμείνει από παίκτες με ποιότητα που μπορούν να τραβήξουν κουπί. Η Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη είναι δυνατή έχει το πάνω χέρι αφού αυτή που καίγεται για αποτέλεσμα είναι η Λυών και ο άσος του 1,90 είναι ελκυστικός. Ο πανύψηλος σέντερ φορ της Ζενίτ Τζούμπια είναι σε φόρμα και με τα προβλήματα της άμυνας των Γάλλων θα έχει ευκαιρίες να σκοράρει.




Τριάδα
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟVER  2,20
NTINAMO KIEBOY-TΣΕΛΣΙ G/G 1,85
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΡΟΜΑ ΟVER  1,80

Δυάδα
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ  2-3 ΓΚΟΛ  2,10
ΖΕΝΙΤ-ΛΥΩΝ  1  1,90

Σύστημα 4-5 Anytime Scorer
ΕΝΡΙΚΕΖ (ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ)  3,25
ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ (ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ) 2,87
ΤΖΟΥΜΠΙΑ (ΖΕΝΙΤ)  2,75
ΑΖΑΡ (ΤΣΕΛΣΙ)  3,75

ΣΑΝΤΣΕΣ (ΑΡΣΕΝΑΛ) 3,40

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου