Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ Ο ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ




Ούτε χτες βρήκαμε τον δρόμο για το ταμείο με την τριάδα των γκολ-γκολ μας να χαλάει από την νίκη της Λειψίας επί της Μπόχουμ με 1-0, ενώ παρότι η Φενέρμπαχτσε του Περέιρα ήταν κακή κέρδισε έστω και με το ζόρι. Έχοντας μπροστά μας τριήμερο με ευρωπαϊκά ματς σήμερα θα είμαστε χαλαροί κυνηγώντας την έκπληξη στην Λεωφόρο.



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2:Δύσκολη νίκη μετά από μέτρια εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό στην Ξάνθη με το γκολ του Τελάντερ στο 82'. Οι Πράσινοι παρότι η αναμέτρηση είχε τον χαρακτήρα τελικού για αυτούς έδειξαν για ακόμη μια φορά νωθρότητα και καθόλου σημάδια βελτίωσης. Ο Μπέργκ γύρισε τραυματίας από την εθνική Σουηδίας και δύσκολα θα αγωνιστεί  όπως και ο Πέτριτς(μπήκαν πάντως στην αποστολή) . Στο 2-2 έμεινε κόντρα στον Ηρακλή ο ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες μετά από ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έδειξε και πάλι την ποιότητα της στην επίθεση, έχοντας βρει δίχτυα σε όλα τα φετινά της παιχνίδια αλλά και κενά στην άμυνα. Χωρίς τον τραυματία Λίλα θα αγωνιστεί στην Λεωφόρο. Τρεις σερί νίκες με Λεβαδειακό, Πλατανιά και Ξάνθη μπορεί να μακιγιάρουν αλλά δεν καλύπτουν τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, άλλωστε με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Λεβαδειακό προβλημάτισε με την απόδοση του και δεν εμφάνισε καμία βελτίωση. Ο Αναστασίου είναι δεδομένο πως βρίσκεται υπό πίεση και δεν έχει τον έλεγχο των αποδυτηρίων. Ο ΠΑΣ μπορεί να παίξει εξαιρετικά στην κόντρα με τους Τσάβες, Ακόστα, Ίλιτς και αν είναι σοβαρός στην άμυνα...κ μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα στην Λεωφόρο.

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΣΤΟΟΥΚ G/G: Η Σούονσι μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα που έκανε στην συνέχεια είχε μια κάμψη στην απόδοση της με αποτέλεσμα να αγνοεί την νίκη στα τελευταία 4 ματς. Ο Γκάρι Μόνκ δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και θέλει να δει την ομάδα του να επιστρέψεις στις νίκες στην έδρα  της άλλωστε στην Ουαλία είναι πάντα πιο δυνατή. Από δύο σερί νίκες έρχεται η Στόουκ πριν την διακοπή βγάζοντας επιτέλους αυτοματισμούς και αρκετή ποιότητα επιθετικά με την τετράδα Αρναούτοβιτς, Σακίρι, Κρικτς και Ντιουφ να συνεργάζεται άψογα. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός θα λείψει από το σημερινό όμως η ομάδα του Χιουζ θα βρει τον τρόπο να βρει δίχτυα και το γκολ-γκολ του 1,90 έχει ενδιαφέρον.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΓΡΑΝΑΔΑ 1:H νεοφώτιστη Χιχόν παρά το αρκετά νεανικό της ρόστερ και το χαμηλό μπάτζετ βγάζει στο γήπεδο μεγάλο πάθος, φοβερά τρεξίματα και δείχνει πως δεν θα κινδυνέψει. Έρχεται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Εσπανιόλ, ενώ έχει δυσκολέψει αφάνταστα την Βαλένθια και φυσικά την Ρεάλ με την οποία πήρε ισοπαλία. Η Γρανάδα βουλιάζει στην μετριότητα με 4 βαθμούς βρίσκεται στην τελευταία θέση έχοντας την δεύτερη χειρότερη άμυνα και ο τεχνικός Σαντοβάλ βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση. Oι γηπεδούχοι είναι δεμένο σύνολο έχουν ποιότητα επιθετικά με τους δανεικούς Χαλίχοβιτς(Μπαρτσελόνα), Σανάμπρια (Ρόμα) και μπορούν να φτάσουν στην νίκη.

Μονό αποδεκτό
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2   9,00

Δυάδα
ΣΟΥΟΝΣΙ-ΣΤΟΟΥΚ  G/G  1,95
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΓΡΑΝΑΔΑ 1  2,00

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου