Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ


Με μπόλικη δόση τύχης βγάλαμε ταμείο χτες αφού το 2-3 στο Άρσεναλ-Μπάγερν βγήκε στο 94'. Κακή προσέγγιση στο ματς του Ολυμπιακού κάναμε που ήταν ακριβώς το αντίθετο από ότι περιμέναμε... με τους πρωταθλητές Ελλάδας να μην επηρεάζονται από την απουσία του Καμπιάσο και να παίρνουν μια μεγάλη νίκη. Στους σκόρερ ενώ στο 5' είχαμε πιάσει τους δύο (Τζούμπα, Τσικαρίτο) ο Αζάρ δεν σκόραρε ποτέ ενώ ο Ενρίκεζ της Ντιναμό μπήκε στο 70'... Η χθεσινή ισοπαλία μας δίνει την δυνατότητα να παίξουμε με πιο καθαρό μυαλό σήμερα.


ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1: Οι δύο ομάδες είναι δεδομένο πως θα προκριθούν στον επόμενο γύρο με την Μάλμε και την Σαχτάρ απλά να παίζουν τον φτωχό συγγενή στον όμιλο... Στις μεταξύ τους μονομαχίες θα κριθεί η πρωτιά του ομίλου και στο σημερινό ματς θα δώσουμε προβάδισμα στους Παριζιάνους. Στο πρωτάθλημα δεν έχουν ενδιαφέρον γιατί απλά δεν έχουν αντίπαλο και η φετινή χρονιά έχει χαρακτηριστεί ως αυτή της υπέρβασης στο Champions League, όλα της αστέρια ζουν και αναπνέουν για το σημερινό ματς, oι Ντι Μαρία και Ματουιντί ξεκουράστηκαν την Κυριακή, ενώ Ντάβιντ Λούις και Βεράτι είναι αμφίβολοι. Αντίθετα στην Ρεάλ λείπουν σίγουρα οι Μπέιλ, Χάμες, Πέπε, Μπενζεμά, Καρβαχάλ ενώ παρότι ταξίδεψαν στο Παρίσι οι Ράμος και Μόντριτς δεν απόλυτα έτοιμοι. Ο Μπενίτεθ προσπαθεί να παίξει αμυντικά... κάτι που δεν υπάρχει στο DNA των Μαδριλένων, με τον Νάβας να είναι ο ΜVP μέχρι τώρα κρατώντας το μηδέν στα 8 από τα 10 επίσημα ματς της σεζόν. Οι γηπεδούχοι θα έχουν μεγαλύτερη δίψα για την νίκη και θα ποντάρουμε σε αυτή ειδικά αν ο Μόντριτς δεν καταφέρει να αγωνιστεί αφού ο Κροάτης παίζει κομβικό ρόλο στο παιχνίδι της Ρεάλ. Ο Άνχελ Ντι Μαρί αποχώρησε το καλοκαίρι του 2014 από την Ρεάλ παρότι ήταν ο mvp στην κατάκτηση της κούπας του Champions League εκείνη την χρονιά...με τον πρόεδρο Πέρεθ να είναι αυτός που πρωτοστάτησε στην πώληση του. Ο Αργεντινός το κρατάει μανιάτικο και ίσως ήρθε η ώρα να πάρει την εκδίκηση του.


ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2: Ο Λούις Φαν Χάαλ δείχνει να έχει βρει τον τρόπο ώστε η ομάδα του παίρνει αποτελέσματα ενώ προέρχεται από την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν στην νίκη με 3-0 στην έδρα της Έβερτον. Η επιστροφή του Τζόουνς και του Ρόχο έλυσε τα προβλήματα στην άμυνα και πλέον η Γιουνάιτεντ θέλει την νίκη στην Μόσχα για να σβήσει την ήττα από την Αϊντχόβεν αλλά και να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι με την Σίτι που ακολουθεί. Η ΤΣΣΚΑ έχει ποιόητητα επιθετικά με τους Τζαγκόεφ, Τόσιτς, Μούσα και Ντούμπια αλλά πίσω μπάζει αφού στο κέντρο άμυνας λείπει ταχύτητα...με τους Ιγκνάσεβιτς και Μπερεζούτσκι (όποιον από τους δύο...) να είναι δεδομένο πως θα έχουν πρόβλημα απέναντι στους ταχύτατους Ντεπάι και Μαρτιάλ. Το διπλό στο 2,60 μπαίνει άνετα στις επιλογές μας ενώ δεν θα πούμε όχι και στο οver του 2,00.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2: Συνεχίζει να αγκομαχά η Γιουβέντους στο Καμπιονάτο αφού μετά το 0-0 με την Ίντερ βρίσκεται στην όχι και τόσο κολακευτική 14η θέση με 9 βαθμούς και μόλις δύο νίκες μετά από 8 αγωνιστικές. Είναι φανερό πως ο λίγος προπονητικά Αλέγκρι... δεν μπορεί να διαχειριστεί τις απώλειες των Βιδάλ, Τέβες και Πίρλο και η Κυρία δείχνει προβληματική σε όλες τις γραμμές... ακόμα και στην άμυνα που ήταν το όπλο της. Οι δύο νίκες που έχει στον όμιλο την έχουν κάνει φαβορί για την πρόκριση. Η Γκλάντμπαχ μετά την φυγή του Φαβρ έχει γυρίσει τον διακόπτη και θυμίζει την περσινή ομάδα που θαυμάζαμε όλοι με τα φοβερά τρεξίματα και τρομερή ικανότητα στο transision game. Τέσσερις σερί νίκες στην Μπουντεσλίγκα, ήττα στις λεπτομέρειες από την Σίτι και γενικά ταξιδεύει στο Τορίνο απελευθερωμένη και χωρίς άγχος. Το 8,00 που βλέπουμε στο διπλό είναι τεράστιο ξέροντας πως τα Πουλάρια βολεύονται όταν αντίπαλος έχει την πρωτοβουλία... Μπορεί η φανέλα της Γιούβε να μιλήσει και να κερδίσει εύκολα... αλλά στο 1,40 τι να το κάνω; Η αξία είναι ξεκάθαρα στο διπλό.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ G/G: Η Γαλατασαράι μετά την ισοπαλία με την Αστάνα έχει μείνει πίσω βαθμολογικά και μόνο η νίκη στο σημερινό ματς θα την κρατήσει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Η δύναμη της τουρκικής ομάδας είναι η επίθεση, όπου Ποντόλσκι, Σνάιντερ, Μπουράκ Γιλμάζ δημιουργούν μια εκρηκτική τριάδα. Στο Champions League αγνοεί την νίκη εδώ και 10 ματς έχοντας δεχτεί σε όλα γκολ. Η Μπενφίκα έχοντας το μεγάλο διπλό στην Μαδρίτη επί της Ατλέτικο μπορεί να παίξει ακόμα και για την ισοπαλία σήμερα χτυπώντας στις αντεπιθέσεις άλλωστε η άμυνα των Τούρκων δεν φημίζεται για την σταθερότητα της. Το γκολ-γκολ είναι αρκετά πιθανό.

ΜΑΛΜΕ-ΣΑΧΤΑΡ ΟVER: Οι δύο αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες θα κρίνουν  την τρίτη θέση καθώς οι δύο πρώτες έχουν κλείσει από Παρί και Ρεάλ. Η Μάλμε παίζει με άγνοια κινδύνου πάντα στο γήπεδο της, έχει τους παίκτες για να δώσει γρήγορο ρυθμό και δεν πρόκειται να φοβηθεί τους Ουκρανούς, έχοντας αντιμετωπίσει το τελευταίο χρόνο ομάδες όπως η Γιουβέντους, Ατλέτικο και Ρεάλ. Η Σαχτάρ ταξιδεύει στην Σουηδία με την ψυχολογία στα ύψη αφού προέρχεται από τεράστιο διπλό με 3-0 στην έδρα της Ντιναμό Κιέβου στο μεγάλο ντέρμπι, σπάζοντας με αυτόν τον τρόπο το αήττητο 38 αγώνων της μεγάλης αντίπαλο της. Άλεξ Τεξέιρα(17 γκολ) και ο αναγεννημένος Μπερνάντ οδηγούν τους Ουκρανούς του πολύπειρου Λουτσέσκου. Ανοιχτό ματς με ρυθμό και το οver θα είναι η επιλογή μας.

Δυάδα
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  1  2,50
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 2  2,60

Μονό αποδεκτό
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ  2  8,00

Τριάδα
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ  ΟVER 1,95
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ G/G  1,85
ΜΑΛΜΕ-ΣΑΧΤΑΡ ΟVER  1,85

Μονό αποδεκτό Αnytime Scorer
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΡΕΑΛ   ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ  4,50

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου