Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

HANGOVER ΜΕ ΟVER...


Μετά τους κουβάδες πάντα έρχονται... οι καλές μέρες, απίστευτο πάρτι κάναμε χτες, δύο δυάδες με αποδόσεις των σημείων πάνω από 2,10 και μια τριάδα με τα οverakia το βράδυ στο MLS για το κερασάκι στην τούρτα. Το μοναδικό που μας έφυγε ήταν το διπλό της Σασουόλο... αλλά εκεί η Μίλαν χρειάστηκε σπρώξιμο. Στο 27' ανύπαρκτο πέναλτι και αποβολή και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ισοφαρίσαμε για να χάσουμε με γκολ στο 87'. Με την ψυχολογία στα ύψη σήμερα θα ασχοληθούμε με τέσσερα οverakia... Ηangover λοιπόν από το χτεσινό πάρτι με οver.




ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ-ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ ΟVER: Ενδιαφέρον παράδοση στο ζευγάρι με τα 14 από τα τελευταία 17 ματς μεταξύ των δύο ομάδων ανεξαρτήτου έδρας να είναι οver και τα 16 από τα 17 να είναι γκολ-γκολ, τα 11 από τα 17 ήταν και οver 3,5. Εκτός από την προϊστορία και με βάση την εικόνα των δύο ομάδων την φετινή περίοδο προκύπτει το οver. Η Άουνταξ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με 4 νίκες στα τελευταία πέντε ματς, όπου όλα ήταν οver. H Koνσεπσιόν είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος αφού βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 7 νίκες σε 9 ματς. Εδώ και λίγες αγωνιστικές αγωνίζεται με σημαντικές απουσίες στην άμυνα παρόλα αυτά καταφέρνει χάρης την επίθεση της (η καλύτερη στο πρωτάθλημα) να φτάνει στις νίκες. Το τίμιο οver του 1,70 θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ-ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ OVER: Διεκδικούν τον τίτλο με την σημερινή να είναι η προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στην κορυφή βρίσκεται η Νόρκεπινγκ που λογικά χτες θα κέρδισε την υποβιβασμένη Χάλμσταντ εντός έδρας (την ώρα που γραφόταν το κείμενο δεν είχε γίνει το ματς) οπότε η νίκη θα είναι απαραίτητη και για τις δύο για να μείνουν ζωντανές την τελευταία αγωνιστική. Η ΑΪΚ εντός έδρας είναι πανίσχυρη με 13 νίκες και 1 ισοπαλία και 11 οver σε 14 ματς. Η Γκέτεμποργκ όμως παίζει τα ρέστα της και θα προτιμήσουμε το οver στο 1,80, άλλωστε δεν έχει νόημα για καμία από τις δύο ομάδες η ισοπαλία και θα κυνηγήσουν την νίκη με μανία.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ-ΡΟΣΤΟΦ OVER: Σε εξαιρετική κατάσταση η Λοκομοτίβ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις φεύγοντας με την νίκη από την έδρας της Σπαρτάκ στο ντέρμπι της Μόσχας, μένοντας έτσι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με μία μόλις ήττα. Την Πέμπτη έμεινε στο 1-1 με την Μπεσίκτας εντός έδρας για το Europa League. Κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας της Μόσχας είναι η ευχέρεια στο σκοράρισμα, αφού έχει βρει δίχτυα στα 16 από τα 17 επίσημα ματς που έδωσε. Η Ροστόφ παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχει κρατιέται στις υψηλές θέσεις αφού έχει ποιότητα στο ρόστερ. Εκτός έδρας πάντως χάνει σε δυναμική και μετρά 4 οver σε 5 παιχνίδια, ενώ γενικά σκοράρει εύκολα έχοντας βρει δίχτυα στα 9 από τα 12 ματς στο πρωτάθλημα. Το οver στο 2,25 είναι επιλογή αφού πρόκειται για δύο ομάδες που ''βλέπουν'' δίχτυα.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ ΟVER: Το Μπιλμπάο πληρώνει τις υποχρεώσεις στην Ευρώπη με αποτέλεσμα να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και να έχει μείνει αρκετά πίσω βαθμολογικά (14η θέση με 8 βαθμούς). Την Πέμπτη πέρασε από το Βελιγράδι επί της Παρτιζάν και με ανεβασμένη ψυχολογία θέλει μόνο την νίκη στο σημερινό ματς. Στα τελευταία 6 στο πρωτάθλημα έχει 5 οver. Καρδιά και χαρακτήρα έδειξε η Χιχόν που με δύο γκολ στο τέλος πήρε τον βαθμό στο ματς με την Γρανάδα επιστρέφοντας από το 1-3. Κάνει νερά αμυντικά πάντως στα τελευταία ματς όπου μετρά 5 σερί οver. Στο Σαν Μαμές οι Βάσκοι μπαίνουν ορμητικά και με τις επιδόσεις και των δύο τελευταία το οver μοιάζει ελκυστικό στο 1,95.

Δυάδα
ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΙΟ-ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ ΟVER 1,70
MΠΙΛΜΠΑΟ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ  ΟVER  1,95

Δυάδα
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΡΟΣΤΟΦ ΟVER  2,25
AIK ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ-ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ  ΟVER  1,80

Τριάδα anytime scorer
 ΓΚΟΪΤΟΜ(ΑΪΚ) 2,50
ΝΙΑΣ  (ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ)2,60

 ΑΝΤΟΥΡΙΘ (ΜΠΙΛΜΠΑΟ)  1,85

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου