Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ



Πιστέψαμε ότι οι διεθνείς μας θα βγάλουν αντίδραση...αλλά αποδείχτηκε πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Το οver πάντως του 3,50 βγήκε εύκολα, ενώ μας πλήρωσε και δυάδα με τις ισοπαλίες στο ημίχρονο σε Αλβανία και Πορτογαλία. Με θετικό πρόσημο η χτεσινή μέρα λοιπόν, σήμερα το πρόγραμμα είναι κακό και γεμάτο με φαβορί σε αποδόσεις ψείρες. Το μοναδικό σημείο που ξεχωρίζει είναι το διπλό της Αυστρίας και αυτό με επιφύλαξη γιατί έχει προκριθεί, αν παίξει στα ίσια μπορεί να φτάσει άνετα στην νίκη.




MAYΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΑΥΣΤΡΙΑ 2: Ελπίζει ακόμα για πρόκριση το Μαυροβούνιο που χρειάζεται όμως δύο νίκες απέναντι στην Αυστρία σήμερα και στην Μόσχα την Δευτέρα. Εκτός αν αυτοκτονήσουν οι Σουηδοί απέναντι σε Λιχνεστάιν και Μολδαβία. Κακή εικόνα τους πάντως μέχρι τώρα αφού οι τρεις νίκες που έχουν είναι απέναντι σε Μολδαβία και Λιχνεστάιν. Μάλιστα το μεγάλο τους αστέρι ο Γιόβετιτς είναι αμφίβολο αν θα αγωνιστεί αφού προέρχεται από τραυματισμό, όπως και ο Μπάσα που είναι ο καλύτερος αμυντικός. Εκπληκτική πορεία της Αυστρίας που έχει 7 νίκες και 1 ισοπαλία με αποτέλεσμα να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρωτιά του ομίλου. Το πρόσφατο εμφατικό 4-1 επί της Σουηδίας στην Στοκχόλμη ήταν η καλύτερη παράσταση της ομάδας του Κόλερ που έχει στα χέρια του μια φουρνιά γεμάτη ταλέντο και μεγάλη ομοιογένεια αφού παίζουν μαζί από τις μικρές εθνικές. Χωρίς κίνητρο οι Αυστριακοί αλλά δύσκολα θα αφήσουν το ματς στην τύχη του, στο 2,70 δεν γίνεται να αγνοήσουμε το διπλό. Για σκόρερ θα πάμε με το 4,50 του Αρναούτοβιτς που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και  είναι ο ηγέτης της Στόουκ.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ-ΡΩΣΙΑ 2 KAI UΝDER 3,5 : Η χειρότερη ομάδα του ομίλου είναι η Μολδαβία αφού έχει μόλις δύο βαθμούς και κατάφερε να ηττηθεί και από το Λιχτενστάιν. Μόλις 3 γκολ έχει πετύχει, όμως δεν δέχεται και πολλά (12 παθητικό) μετρώντας 7 under σε 8 ματς. Η Ρωσία μετά την απομάκρυνση του Καπέλο, έκανε το 2 στα 2 απέναντι σε Σουηδία και Λινχτεστάιν και έχει το πάνω χέρι για την δεύτερη θέση αφού με δύο νίκες απέναντι σε Μολδαβία σήμερα και Μαυροβούνιο (εντός) δεν την ενδιαφέρει τι θα κάνει η Σουηδία. Το να κερδίσει η Ρώσικη Αρκούδα στην Μολδαβία είναι σχεδόν δεδομένο με τους γηπεδούχους να παίζουν κλειστά ο συνδυασμός του διπλού με το under 3,5 στο 1,90 είναι καλή επιλογή.  Για σκόρερ θα πάμε με τον φορμαρισμένο Τζούμπα.

 ΑΓΓΛΙΑ-ΕΣΘΟΝΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Ελάχιστες ελπίδες για την τρίτη θέση έχει η Εσθονία που ελπίζει σε στραβοπατήματα των Σλοβένων και παράλληλα δικές της νίκες με Αγγλία και Ελβετία. Οι Εσθονοί έχουν αρκετά σφιχτό σύνολο και μεγάλη δυσκολία στο γκολ. Έχουν πετύχει μόλις 4 γκολ και δέχτηκαν όμως επίσης μόλις 6. Η Αγγλία έχει το απόλυτο με 8 νίκες σε ισάριθμα ματς και πήρε πανεύκολα την πρόκριση. Πλέον ο Χόγκσον ίσως κάνει και κάποιες δοκιμές στην ενδεκάδα του. Η Εσθονία θα παραταχθεί στο Γουέμπλεϊ με αμυντικούς προσανατολισμούς οπότε δύσκολα θα δούμε ματς με ρυθμό και πολλά γκολ. Τα 2-3 γκολ μοιάζουν μια καλή λύση.


Moνό αποδεκτό
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΑΥΣΤΡΙΑ  2   2,70

Δυάδα
ΜΟΛΔΑΒΙΑ-ΡΩΣΙΑ  2 & UNDER 3,5   1,90
AΓΛΛΙΑ-ΕΣΘΟΝΙΑ  2-3 ΓΚΟΛ  2,05

Δυάδα Anytime Scorer
ΜΟΛΔΑΒΙΑ-ΡΩΣΙΑ   ΤΖΟΥΜΠΑ  2,40

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΑΥΣΤΡΙΑ  ΑΡΝΑΟΥΤΟΒΙΤΣ  4,40

*Η στήλη του TSATALA καθημερινά στην ΑRENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου