Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ...



Οι επιλογές μας στο σύστημα της Κυριακής μπορεί να μην μας έκαναν την χάρη, το πάλεψαν όμως αφού τόσο η Έβερτον, Σαμπντόρια και Ατλέτικο έμειναν στην ισοπαλία και σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερες από τους αντίπαλους. Ταμείο βέβαια πήγαμε με την δυάδα Παλέρμο οver και το οver 3,5 στο γερμανικό ντέρμπι, σκασμένος έμεινα και με το γκολ-γκολ που δεν βγήκε στην Τούμπα για να πάρουμε ακόμα μια δυάδα. Σε γενικές γραμμές είμαστε σε καλή κατάσταση τις τελευταίες δέκα μέρες, πήραμε τις ανάσες που χρειαζόμασταν και επιστρέφουμε από σήμερα μέχρι την Τρίτη με τα ματς των εθνικών.




ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Πόλεμος πραγματικός στο Ελ Μπασάν αφού ανάμεσα στις δύο χώρες υπάρχει τεράστιο μίσος εδώ για πολλά χρόνια. Η διακοπή στο πρώτο ματς στο Βελιγράδι ουσιαστικά έφερε τον αποκλεισμό των Σέρβων που δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο όμως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αδιαφορήσουν... Η Αλβανία βρίσκεται κοντά σε μια ιστορική πρόκριση και με νίκη αν δεν έχει κερδίσει την ίδια ώρα η Δανία στην Πορτογαλία την εξασφαλίζει. Όπλο των γειτόνων μας η άμυνα (3 γκολ) με τον Ιταλό τεχνικό Ντε Μπιάζι να είναι λάτρης της τακτικής. Η ατμόσφαιρα θα μυρίζει μπαρούτι, δύσκολα θα παιχτεί ποδόσφαιρο, το πάθος και οι μονομαχίες θα κυριαρχήσουν. Πάμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο και βλέπουμε.

Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 2 & OVER: Η λογική και η εικόνα των δύο ομάδων μας οδηγούν  σε κλειστό ματς χωρίς ρυθμό. Όμως όταν βλέπουμε αποδόσεις στο over που αγγίζουν στο 3,50 αλλά και στο διπλό στο 3,40 δεν γίνεται να τις αγνοήσουμε. Οι διεθνείς μας θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι δεν αξίζουν τέτοια απαξίωση και να κάνουν έστω και μία νίκη στον όμιλο, το ξέσπασμα του Μόρα στις χθεσινές του δηλώσεις κάτι δείχνει. Για τους γηπεδούχους θα λείπει ο Λάφερτι...δηλαδή τα 7 από τα 12 γκολ που πέτυχαν μέχρι τώρα, επίσης είναι αυτοί που έχουν το μεγάλο άγχος και δεν είναι μια ομάδα που έχει μάθε να παίζει με πίεση, ούτε έχει μεγάλη ποιότητα. Ποντάρουμε λοιπόν λόγω αποδόσεων σε διπλό και οver, ο συνδυασμός των δύο πληρώνει 8,00, ενώ υπάρχει και το διπλό και οver 1,5 στο 5,75. Ο Φουρτούνης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πληρώνει 7,50 το να βρει δίχτυα.



ΣΚΩΤΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ 2: Οι Σκωτζέζοι με την απρόσμενη ήττα από την Γεωργία έχασαν πολλές από τις ελπίδες για απευθείας πρόκριση. Πλέον ουσιαστικά ελπίζουν για την τρίτη θέση και τα μπαράζ, με το σημερινό ματς να είναι το πιο σημαντικό αφού χρειάζονται την νίκη. Από την άλλη οι Πολωνοί με νίκη σήμερα και ήττα των Ιρλανδών σφραγίζουν από σήμερα το εισιτήριο. Οι γηπεδούχοι θα αναγκαστούν να παίξουν ανοιχτά κάποια στιγμή για να φτάσουν στην νίκη, ο Λεβαντόφσκι όμως βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και το διπλό του 2,70 αποτελεί επιλογή.

ΒΟΛΙΒΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ UNDER: Σε υψόμετρο 3,500 μέτρων θα γίνει η αναμέτρηση κάτι που ευνοεί τους γηπεδούχους, όμως σε γενικές γραμμές οι συνθήκες δεν θα ευνοούν να παιχτεί ποδόσφαιρο. Η Ουρουγουάη δεν θα έχει στην διάθεση της, τους Καβάνι και Σουάρες που είναι τιμωρημένοι, με αποτέλεσμα να έχει προβλήματα επιθετικά.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΔΑΝΙΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Με ένα βαθμό οι Πορτογάλοι του Φερνάντο Σάντος προκρίνονται στην επόμενη φάση. Με τον έμπειρο τεχνικό οι Ίβηρες έμαθαν να κερδίζουν με το γνωστό μισό μηδέν... αφού έχουν πέντε σερί νίκες, όλες με ένα γκολ διαφορά, με τις τρεις να έρχονται με γκολ μετά το 70' και τα πέντε από τα έξι ματς να είναι ισοπαλία στο ημίχρονο. Η Δανία δίνει το τελευταίο της ματς και εξαρτάται από τα αποτελέσματα της Αλβανίας, όποτε ίσως πάρει ρίσκα στο δεύτερο ημίχρονο αν μάθει για παράδειγμα πως η Αλβανία κερδίζει. Η ισοπαλία στο ημίχρονο θα είναι η επιλογή μας.

Δυάδα
ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ  Χ  ΗΜΙΧΡ.  1,90
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΔΑΝΙΑ  Χ ΗΜΙΧΡ.  2,10

Δυάδα
ΒΟΛΙΒΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ  UNDER  1,60
ΣΚΩΤΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ  2  2,70

Μονό αποδεκτό

Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ  2 & ΟVER  1,5 MAZI  5,75

Αnytime Scorer
ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ(ΕΛΛΑΔΑ)  9,50

*Οι αποδόσεις είναι από εταιρία στο διαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου