Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΖΕΝΙΤΣΑ Η ΟΥΑΛΙΑ




To απόλυτο κάναμε χτες με το διπλό της Αυστρίας που σκύλιασε να το βγάλει αν και αδιάφορη, την δυάδα με τα 2-3 γκολ της Αγγλίας και το διπλό και under 3,5 της Ρωσίας...ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν η δυάδα των σκόρερ (11,00 απόδοση) με Αρναούτοβιτς και Τζούμπα. Όπως ακριβώς και χτες δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα, ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε την ίδια ευστοχία με χτες.



ΤΣΕΧΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ G/G: Έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση η Τσεχία που ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Ισλανδία και θα παλέψει μαζί της για την πρώτη θέση. Επιθετική φιλοσοφία από τον Πάβελ Βρμπα έχοντας φέρει γκολ-γκολ και στα 8 ματς των προκριματικών. Η Τουρκία μετά το 3-0 επί της Ολλανδίας το Σεπτέμβριο έχει το πάνω χέρι για την τρίτη θέση αφού βρίσκεται 2 βαθμούς μπροστά από τους Οράνιε. Ο Φατίχ Τερίμ δήλωσε πως θα παίξουν για την νίκη...αλλά και η ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα αφού θα τους κρατήσει πάνω από την Ολλανδία (τους έχει στην ισοβαθμία) και θα χρειάζεται την νίκη επί της Ισλανδίας στην Κωνσταντινούπολη. Χωρίς άγχος οι Τσέχοι θα παίξουν ανοιχτά και το γκολ-γκολ μοιάζει αρκετά πιθανό.

ΒΟΣΝΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ 2: Οι Βόσνιοι υπολείπονται 2 πόντους από το Ισραήλ που βρίσκεται στην τρίτη θέση και για να τους περάσουν θέλουν απαραίτητα δύο νίκες στα τελευταία ματς, αφού εύκολα ή δύσκολα το Ισραήλ θα κερδίσει την Κύπρο στην έδρα του. Ο Τζέκο είναι στην αποστολή αλλά είναι δύσκολο να παίξει αφού προέρχεται από θλάση και δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες 15 μέρες, ενώ εκτός είναι σίγουρα ο βασικότατος μέσος Μπέσιτς. Κοντά σε μια ιστορική πρόκριση (πρώτη στην ιστορία της) βρίσκεται η Ουαλία που είναι αήττητη μετά από 8 αγωνιστικές με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Οι Βρετανοί έχουν εξαιρετική αμυντική λειτουργία έχοντας δεχτεί μόλις 2 γκολ και επιθετικά βασίζονται στον Μπέιλ. Η Βοσνία θέλει μόνο νίκη και είναι αναγκασμένη να παίξει επιθετικά, η απουσία του Τζέκο θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα και η Ουαλία μπορεί να αντέξει στην πίεση και να βρει το γκολ στις αντεπιθέσεις με τον Μπέιλ και το 4,33 στο διπλό έχει αξία.

NOΡΒΗΓΙΑ-ΜΑΛΤΑ 1 & UNDER 3,5: Με την νίκη επί της Κροατίας οι Νορβηγοί βρίσκονται στην δεύτερη θέση με 2 βαθμούς διαφορά. Οι Σκαδιναβοί θέλουν την νίκη απέναντι στην αδύναμη Μάλτα για να τα παίξουν όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ιταλία. Με εξαίρεση την βαριά ήττα στο Ζάγκρεμπ(5-1) τα υπόλοιπα 7 ματς ήταν under 3,5. H Mάλτα δεν έχει νίκη έχει μόλις δύο βαθμούς με τις ισοπαλίες κόντρα σε Βουλγαρία και Αζερμπαϊτζάν, έχει όμως καλή εικόνα σχεδόν σε όλα τα ματς. Μόνο ένα οver 3,5 στο 2-2 με το Αζερμπαϊτζάν. Η Νορβηγία εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στην νίκη, με την εικόνα που έχουν δείξει μέχρι τώρα και οι δύο το σκορ δεν θα ανοίξει πολύ. Ο άσος σε συνδυασμό με under 3,5 πληρώνει 1,90.


Μονό αποδεκτό
ΒΟΣΝΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ 2  4,50

Δυάδα
ΤΣΕΧΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ  G/G  1,85

NOΡΒΗΓΙΑ-ΜΑΛΤΑ 1 & UNDER 3,5  1,90

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου