Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ


Η Φεντερίτσια και η Άμκαρ μας πλήρωσαν χτες σε μια μέρα που έτσι και αλλιώς δεν ήταν για πολλά-πολλά. Κλασικά σήμερα Παρασκευή συνήθως ασχολούμαστε με Γαλλία και Γερμανία αλλά σήμερα θα πάμε μόνο με τους Γάλλους που άλλωστε είναι και φίλοι μας τώρα τελευταία. Δύο γκολ-γκολ και 2 ισοπαλίες στην Β' κατηγορία είναι οι επιλογές μας.




ΡΕΝ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ G/G: Δεν χρειάζεται να ξαναγράψουμε πως η Παρί δεν έχει αντίπαλο στην Γαλλία και θα πάρει το πρωτάθλημα περπατώντας. Για αυτό και οι αποδόσεις στα ματς των πρωταθλητών είναι μικρές με το 1,40 του διπλού στην έδρα της Ρεν να μην προσφέρεται για πολλά. Η ομάδα της Βρετάνης φέτος είναι δυνατή, βρίσκεται στην 7η θέση έχοντας μόλις δύο ήττες, ενώ έχει βρει δίχτυα και στα 11 ματς πρωταθλήματος με τα 9 να είναι και γκολ-γκολ. Την Τρίτη ακολουθεί ταξίδι στο Μπερναμπέου για παρέα του Ιμπραϊμοβιτς και ίσως υπάρχει χαλαρότητα, ενώ ο Μπλαν δεν θα έχει τους Μαρκίνιος και Ντάβιντ Λούιζ διαθέσιμους και αναγκαστικά ο Οριέ θα παίξει στόπερ.Με το γκολ-γκολ του 2,00 να είναι καλή περίπτωση, άλλωστε στα 11 τελευταία μεταξύ των δύο ομάδων τα 8 ήταν είχαν γκολ εκατέρωθεν.

ΤΟΥΡ-ΧΑΒΡΗ Χ: Ισοδύναμες ομάδες που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας. Η Τουρ με όπλο την άμυνα(μόλις 8 γκολ παθητικό) δεν χάνει εύκολα (7 ισοπαλίες σε 12 ματς), ενώ τρέχει σερί 5 αγωνιστικών χωρίς ήττα. Η Χάβρη παίζει πιο ελεύθερα έρχεται από δύο σερί νίκες και 3 ματς χωρίς ήττα. Όλα τα ματς των γηπεδούχων τριγυρίζουν γύρω από την ισοπαλία...κάτι που συχνά αποδέχονται, οι φιλοξενούμενοι με δύο σερί νίκες δεν θα πουν όχι στον βαθμό σε μια δύσκολη έδρα. Η μοιρασιά θα είναι η επιλογή μας.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΚΛΕΡΜΟΝ Χ: O νεοφώτιστος Ερυθρός Αστέρας έχει αξιόλογη πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται προς το παρών μακριά από την ζώνη υποβιβασμού.  Στα τελευταία 7 ματς έχει μόλις 1 ήττα. Η Κλερμόν φιγουράρει στις υψηλές θέσεις και δείχνει πως φέτος δεν θα κινδυνέψει με υποβιβασμό. Τρέχει σερί 5 ματς χωρίς ήττα και εκτός έδρας έχει 3 ισοπαλίες σε 5 ματς. Σε ένα πρωτάθλημα που οι ισοπαλίες είναι συχνό φαινόμενο με τα δεδομένα που έχουμε για τις δύο ομάδες είναι αρκετά πιθανό να πάρουν από ένα πόντο.

KΡΕΤΕΪΓ-ΝΙΜ G/G: H Kρετέιγ είναι από τις λίγες ομάδες με επιθετική φιλοσοφία στην κατηγορία, έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση... αμυντικά όμως δεν είναι καλή και με 17 γκολ παθητικό έχει την δεύτερη χειρότερη επίθεση. Σε 12 ματς πρωταθλήματος μετρά 8 γκολ-γκολ και over. H Nιμ έχει δύσκολη χρονιά αφού ξεκίνησε με -8 το πρωτάθλημα και η σωτηρία είναι δύσκολος στόχος. Στα τελευταία 5 ματς πάντως τα παλεύει αφού έχει φέρει 5 γκολ-γκολ δείχνοντας σημάδια ζωής. Με βάση των αριθμών των δύο ομάδων το γκολ-γκολ του 1,90 είναι καλή περίπτωση.

Δυάδα
ΡΕΝ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ G/G  2,00
KΡΕΤΕΪΓ-ΝΙΜ G/G  1,90

Δυάδα
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΚΛΕΡΜΟΝ Χ  3,00

ΤΟΥΡ –ΧΑΒΡΗ  Χ  3,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου