Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΧΑΛΑΡΩΜΑ...


Με βασικούς κατέβασε ο Πελεγκρίνι  την Μάντσεστερ Σίτι χτες απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας έτσι ήρθε εύκολα η συντριβή των Λονδρέζων με τον Πάρντίου να κάνει rotation... Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε απέναντι στην δεύτερη ομάδα του Πανθρακικού έτσι το οver 3,5 δεν ήρθε ποτέ. Κουβάας λοιπόν χτες αλλά μικρό το κακό μετά τις νίκες των προηγούμενων ημερών. Χαλαρό ως ανύπαρκτο σήμερα το παιχνίδι μας... με τέσσερις επιλογές να χαμέ να λέγαμε, χαλάρωμα ενόψει Σαββατοκύριακου αλλά εβδομάδας με ευρωπαϊκά ματς που έρχεται. Ίσως προκύψει ευκαιρία στο live στα ματς του Ελληνικού κυπέλλου...όπως έγινε και χτες στο Ολυμπιακός-Πλατανιάς.



ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΕΜΠΟΛΙ 1: Oι γηπεδούχοι είναι μια σοβαρή ομάδα με ποιοτικό ρόστερ ειδικά από την μέση και μπροστά και στο Λούιτζι Φεράρις είναι δυνατή με 4 νίκες και 1 ισοπαλία (Ιντερ 1-1). Εκεί που τα χαλάει είναι τα εκτός έδρας ματς όπου δεν έχει ακόμα νίκη, το Σάββατο κέρδισε εύκολα με 4-1 την Βερόνα και θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες στο σημερινό ματς. Η 'Εμπολι θα παλέψει για την σωτηρία της, εκτός έδρας χάνει σε δυναμική και έχει 3 ήττες, ενώ έχει μικρό ρόστερ για να βγάλει 3 ματς σε 7 μέρες. Ο άσος στο 2,30 ελκυστικότατος με την τριάδα Φερντάντο, Μουριέλ και Έντερ να αρκεί για να τον βγάλει.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΖΥΡΙΧΗ 1: Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι που μπορεί να γνώρισαν την ήττα από την Βασιλεία την Κυριακή (1-0) όμως έκαναν καλή εμφάνιση, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες ενώ έμειναν με παίκτη λιγότερο στο τελευταία μισάωρο του αγώνα, πριν την ήττα είχαν προηγηθεί 6 νίκες και 1 ισοπαλία. Η Ζυρίχη πλέον μόνο ως ματιασμένη μπορεί να χαρακτηριστεί...αφού για ακόμη μια φορά έχασε την νίκη στις καθυστερήσεις με την Σεν Γκάλεν να την ισοφαρίζει στο 92'. Αγνοεί την νίκη 9 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και λογικά βρίσκεται στην τελευταία θέση με τον Σάμι Χίπια που ανέλαβε πριν από δύο μήνες περίπου...να βρίσκεται υπό πίεση. Είναι και ψυχολογικό το θέμα για τους φιλοξενούμενους που έτσι και αλλιώς δεν έχουν καλές αναμνήσεις στην έδρα των Γιουνγκ Μπόις, ο άσος στο 1,85 είναι επιλογή.

ΦΡΕΝΤΕΡΙΤΣΙΑ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ UNDER: Νοκ άουτ αναμέτρηση για την φάση των 16 του κυπέλλου Δανίας. Η Φρεντερίτσια βρίσκεται στην 2η κατηγορία όπου κυνηγάει την άνοδο και βρίσκεται στην 4η θέση με κύριο χαρακτηριστικό την εξαιρετική αμυντική λειτουργία αφού με 11 γκολ παθητικό σε 14 ματς έχει την καλύτερη επίδοση στην κατηγορία, Από 5 under στα τελευταία 6 έρχεται. Η Κοπεγχάγη με τρεις σερί νίκες πλέον έπιασε κορυφή παρέα με την Μίντιλαντ και θα κάνει το μακρινό ταξίδι των 220 χλμ με ανεβασμένη ψυχολογία. Σκληροτράχηλη η γηπεδούχος θα προσπαθήσει να χαλάσει το παιχνίδι της Κοπεγχάγης και το under στο 1,80 είναι επιλογή.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΑΜΚΑΡ Χ2: Mε εμφανή σημάδια κόπωσης στο δεύτερο ημίχρονο η Λοκομοτίβ γνώρισε εντός έδρας ήττα την Δευτέρα από την Ροστόφ, αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα ενώ για πρώτη φορά δεν βρήκε δίχτυα. Όσο είχε δυνάμεις πάντως στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε αρκετές φάσεις ενώ ακυρώθηκε ένα κανονικό γκολ του Νίας για επιθετικό φάουλ. Την Κυριακή ακολουθεί δύσκολη έξοδος στο Κράσνονταρ και είναι δεδομένο πως ο κόουτς Τσερεβεντσέκο θα κάνει γερό rotation αφού το κύπελλο δεν είναι προτεραίοτητα αυτήν την στιγμή με το πρωτάθλημα και την Ευρώπη (εκτός με την Μπεσίκτας την άλλη Πέμπτη) να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο. Η Αμκαρ έχει την ευκαιρία να το εκμεταλλευτεί...άλλωστε μόνο στο κύπελλο μπορεί να κάνει κάτι αξιόλογο φέτος.

Δυάδα
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΕΜΠΟΛΙ  1  2,30
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΖΥΡΙΧΗ  1  1,85

Δυάδα
ΦΡΕΝΤΕΡΙΤΣΙΑ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ  UNDER  1,80
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΑΜΚΑΡ  Χ2   2,25

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου