Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ Η ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ



Η Σέφιλντ βρήκε μπόσικη την Άρσεναλ της έριξε μια ωραία τριάρα και μας πλήρωσε αυτό το υπέροχο 8,00. Φαινόταν από τα πρώτα λεπτά τι θα ακολουθήσει αφού ο Βενγκέρ είχε ανάμικτη εντεκάδα (ρεζέρβες,βασικοί) όμως στο 5' βγαίνει τραυματίας ο Τσάμπερλεϊν, μπαίνει στην θέση του ο Γουόλκοτ για να βγει τραυματίας στο 18'... έ κάπου εκεί ήσουν σίγουρος ότι θα πληρωθείς με την Σέφιλντ. Στα υπόλοιπα τελικά ο Γκουαρντιόλα δεν έκανε πλάκα όταν έλεγε ότι το χτεσινό ήταν το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς, κάτι που πέρασε και στους παίκτες του που στο πρώτο ημίχρονο ισοπέδωσαν την Βόλφσμπουργκ. Όσο για την Τσέλσι όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει σωτηρία. Σήμερα θα συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς με έκπληξη στο Λιγκ Καπ αλλά και μια δυάδα με γκολ.




ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 2: Μετά από σούπα ματς η Σίτι πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Όλντ Τράφορντ από την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι πολίτες με το ρόστερ που έχουν κυνηγούν όλες τις διοργανώσεις αλλά είναι δεδομένο πως ο Πελεγκρίνι θα κάνει rotation, αφού υπάρχουν ήδη αρκετοί τραυματίες (Σίλβα,Αγουέρο) και αρκετοί που χρειάζονται ξεκούραση (Κομπανί. Τουρέ, Σανιά). Η Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας όταν βρίσκει κενούς χώρους είναι επικίνδυνη ενώ στο ματς πρωταθλήματος για την κερδίσει η Σίτι χρειάστηκε ένα γκολ στο 92'. Το Λιγκ Καπ πάντα έχει εκπλήξεις και το 9,00 στο διπλό είναι υπερβολικό.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΟVER 3,5: Νίκη ψυχολογίας για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το σημερινό ματς προσφέρεται στον Τούντορ για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς. Ο Πανθρακικός μοιάζει με ναυάγιο κανονικό, έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη και ακόμα αγνοεί την νίκη στο πρωτάθλημα και το μοναδικό πράγμα που σίγουρα δεν υπάρχει στο μυαλό του Ελευθερόπουλου και των παικτών του είναι το κύπελλο. Οι ρεζέρβες των γηπεδούχων θα διψάνε για αίμα αφού θα προσπαθήσουν να δείξουν ότι αξίζουν να αγωνίζονται περισσότερο και περιμένουμε πολλά γκολ στην Τούμπα.

ΡΟΜΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ G/G: Eπιτέλους σοβαρή εμφάνιση και μεγάλη νίκη για την Ρόμα που έφυγε με το διπλό από την Φλωρεντία, για δευτερόλεπτα όμως και πάλι δεν κράτησε το μηδέν πίσω αφού ο Αμπουμπακάρ μείωσε στο 94'. Έτσι οι Ρωμαίοι έφτασαν τα 11 γκολ-γκολ σε 12 επίσημα ματς με την άμυνα να είναι το μεγάλο πρόβλημα. Ο Ντε Ρόσι θα μείνει εκτός από το σημερινό ματς και είναι απώλεια γιατί παίζει τον ρόλο της σκούπας μπροστά από τα στόπερ. Η Ουντινέζε πραγματοποιεί μέτρια χρονιά, αλλά στα τελευταία 4 ματς είναι αήττητη ενώ μετρά 6 σερί γκολ-γκολ. Το να έχουμε γκολ εκατέρωθεν στο Ολίμπικο πληρώνει το συμπαθητικό 1,85 και το προτιμήσουμε.

Μονό αποδεκτό
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 2  9,00

Δυάδα
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΟVER  3,5   2,50
ΡΟΜΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ  G/G  1,85

*Η στήλη του tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου