Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟΕΛ




Κατώτερη του αναμενόμενου η Παρί χτες, παρότι βρήκε την Ρεάλ λειψή δεν κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό και παρότι είχε την κατοχή μπάλας πιο απειλητικοί ήταν οι Μαδριλένοι με το αμυντικό πλάνο του Μπενίτεθ να δουλεύει άψογα. Ούτε η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που έπρεπε για να βγάλει διπλό στην Ρωσία, ενώ στο οver μας στο Μάλμε-Σαχτάρ είχαμε αρκετές χαμένες ευκαιρίες και ένα χαμένο πέναλτι. Γυρίζουμε σελίδα με το Europa League να έχει σήμερα ψωμάκι...




ΠΑΟΚ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ 1: O τρόπος που ήρθε το 3-3 απέναντι στον Ηρακλή ήταν εφιαλτικός για τον ΠΑΟΚ και αναμένεται στο σημερινό ματς η αντίδραση των ποδοσφαιριστών του Τούντορ, με τον Κροάτη να εμφανίζεται έτοιμος για αλλαγές στην ενδεκάδα με κάποιους που έχουν επιβαρυνθεί πολύ. Η Κράσνονταρ φέτος δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα που έχασε την δεύτερη θέση και το Champions League στην ισοβαθμία με την ΤΣΣΚΑ, μόλις 3 νίκες μετά από 12 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 9η θέση. Ο Δικέφαλος στην Τούμπα έχει πάντα τον πρώτο λόγο, μέχρι τώρα δείχνει να έχει ένα σωστό πλάνο ανάπτυξης αλλά πληρώνει τα ατομικά λάθη και τις αδράνειες στην άμυνα, για να πάρει την πρόκριση θέλει τους 3 βαθμούς και στο 2,60 που βρίσκουμε τον άσο θα τον ποντάρουμε.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΟVER: Μπορεί στην Σερβία να έχει μείνει στο -11 από τον Ερυθρό Αστέρα όμως στο Europa League με δύο νίκες κόντρα σε Αλκμάαρ και Αούγκσμπουργκ (εκτός) η Παρτιζάν έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση. Στο Βελιγράδι έχει πάντα ανεβασμένη απόδοση με την βοήθεια του φανατικού κοινού της, ενώ ο νέος τεχνικός Ντρούλοβιτς είχε θετικό ντεμπούτο με το 3-2 επί της Γιαβόρ. Πολύ ταλέντο μεσοεπιθετικά για την σερβική ομάδα... αλλά και πολλά κενά στην άμυνα Η Μπιλμπάο μετά την ήττα από την Αλκμάαρ δεν έχει περιθώρια και όσες αλλαγές να κάνει ο Bαλβέρδε θα είναι ανταγωνιστική και θα βοηθήσει στο να δούμε ματς με ρυθμό και γκολ.

ΑΛΚΜΑΑΡ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER: Βαρύ το κλίμα στην Άουγκσμπουργκ αφού μετά την νέα ήττα από την Ντάρμσταντ έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μία μόλις νίκη μετά από 9 αγωνιστικές, ενώ και στο Europa League οι δύο ήττες την έχει φέρει σε δύσκολη θέση με την νίκη στο σημερινό ματς στην Ολλανδία να είναι μονόδρομος. Η Αλκμάαρ είναι μια κλασική ολλανδική ομάδα με επιθετική φιλοσοφία και χαλαρή...ανασταλτικά. Υπάρχουν τα συστατικά να δούμε ματς με γκολ.

ΑΠΟΕΛ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1: Σαν τα έχει λίγο χαμένα ο Αστέρας το τελευταίο διάστημα με τον άπειρο Στάικο Βεργέτη να δείχνει την απειρία του αλλά και αδυναμία στην διαχείριση του ρόστερ στις διπλές υποχρεώσεις της ομάδας του. Ακατανόητες επιλογές στην ενδεκάδα κόντρα στην Ξάνθη και το χαμένο πέναλτι του Παπαδόπουλο έφεραν το 1-1, που ήταν τρίτη συνεχόμενη γκέλα για τους Αρκάδες μετά το 1-1 με τον Πλατανιά και την ήττα στην Λειβαδιά. Ο ΑΠΟΕΛ δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του το τελευταίο διάστημα και προέρχεται από το εντυπωσιακό 6-0 επί της ισχυρής ΑΕΛ έχοντας τον Καβενάγκι σε εξαιρετική κατάσταση (χάτ τρικ). Ο Τιμούρ Κετσπάγια σιγά-σιγά περνάει την φιλοσοφία του στην ομάδα και αν δεν υπήρχε και η απουσία του τιμωρημένου Ντε Βισέντι θα ήμασταν ακόμα πιο ζεστοί για τον άσο και πάλι όμως στο 2,00 υπάρχει αξία στην νίκη του ΑΠΟΕΛ που είναι πολύ μεγαλύτερο όνομα από τον Αστέρα στην Ευρώπη και βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

ΛΕΓΚΙΑ-ΚΛΑΜ ΜΠΡΙΖ ΟVER: Με μηδέν βαθμούς και οι δύο ομάδες η νίκη στο σημερινό ματς είναι απαραίτητη. Με ανεβασμένη ψυχολογία και οι δύο αφού προέρχονται από καλές νίκες στα πρωταθλήματα τους, ενώ έχουν τις καλύτερες επιθέσεις σε Πολωνία και Βέλγιο αντίστοιχα. Το οver στο 1,85 θα κρατήσουμε ενώ το 2,70 στο να βρει δίχτυα ο δαιμονισμένος Νίκολιτς των γηπεδούχων είναι καλή περίπτωση, Ο Σέρβος επιθετικός έρχεται από χατ τρικ στο 3-1 επί της Κρακοβίας και έχει πετύχει 14 γκολ συνολικά από το ξεκίνημα της χρονιάς.

MINTIΛΑΝΤ-ΝΑΠΟΛΙ Χ: Οι Δανοί είναι η έκπληξη μέχρι στιγμής έχοντας δύο νίκες επί της Λέγκια αλλά και το 3-1 στο Βέλγιο επί της Μπριζ. Κόντρα στο μεγάλο φαβορί την Νάπολι θα προσπαθήσει τουλάχιστον να μην χάσει για να έχει πλεονέκτημα σε σχέση με τους άλλους δύο. Η Νάπολι παρότι ο Σάρι κάνει rotation στα ματς του Europa League έχει δύο νίκες και η ισοπαλία σήμερα δεν θα τις κακοπέσει αφού οι Ιγκουάιν, Ινσίνιε, Χάμσικ, Κουλιμπαλί, Χισάι, Ζορζίνιο και Γκουλάμ θα ξεκουραστούν... Από ένα βαθμό αν πάρουν θα είναι και οι δύο απόλυτα ευχαριστημένοι.


Δυάδα
ΠΑΟΚ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ 1 2,60
ΑΠΟΕΛ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  1  1,95

Τριάδα
ΑΛΚΜΑΑΡ-ΑΟΥΚΓΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER  180
ΛΕΓΚΙΑ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ  ΟVER  1,85
ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ  2,00

Μονό αποδεκτό
ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ-ΝΑΠΟΛΙ Χ  3,75

Δυάδα Αnytime Scorer
ΛΕΓΚΙΑ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ  ΝΙΚΟΛΙΤΣ  2,70
ΑΠΟΕΛ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.  ΚΑΒΕΝΑΓΚΙ  2,85

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου