Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Η ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ


Στα τρία γκολ σταμάτησαν χτες στην Χιλή Κομπρεσάλ και Αουντάξ Ιταλιάνο, έτσι βγάλανε το οver όπως συνηθίζουν όχι όμως και το οver 3,5 που θέλαμε εμείς. Ούτε η βραδινή δυάδα μας στην Βραζιλία μας πλήρωσε, αποδείχτηκε λοιπόν πως κακώς ασχοληθήκαμε χτες. Έχοντας πέσει ήδη με τα μούτρα στην μελέτη ενόψει Σαββατοκύριακου σήμερα θα ασχοληθούμε με 3 σημεία χωρίς να φορτσάρουμε...




MONAKO-ΛΥΩΝ ΟVER: Η Μονακό φέτος είναι τελείως διαφορετική ομάδα...έχει χάσει την εξαιρετική αμυντική λειτουργία και την κυνικότητα που είχε στην επίθεση. Οι απώλειες στις μεταγραφές της έχουν στοιχίσει και δέχεται εύκολα γκολ με τα 14 που έχει παθητικό να είναι η τρίτη χειρότερη επίδοση στο πρωτάθλημα. Τα πράγματα για το σημερινό ματς θα είναι ακόμα πιο δύσκολα αφού λείπουν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί Ράγκι, Καρβάλιο λόγω τιμωρίας ενώ ο Τουρέ με τον Κοεντράο είναι αμφίβολοι με τον Ζαρντίμ να πονοκεφαλιάζει για την ενδεκάδα. Η Λυών προσπαθεί να ορθοποδήσει καθώς έχασε επίσης αρκετούς στις μεταγραφές ενώ ο τραυματισμός του Φεκίρ την πλήγωσε ακόμα πιο πολύ. Ο Λακαζέτ είναι η μεγάλη ελπίδα των Λυωνέ και περιμένουν το ανέβασμα καθώς τα γκολ του είναι πολύτιμα. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δούμε γκολ και το οver του 2,10 είναι καλή επιλογή.

ΣΤΡΟΜΓΚΟΝΤΣΕΤ-ΟΝΤ ΟVER 3,5: Ντέρμπι με φόντο την ευρωπαϊκή έξοδο ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε τρομερή φόρμα και τρέχουν αήττητα σερί. Οι γηπεδούχοι με 6 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 7 βρίσκονται στην 3η θέση με 49 βαθμούς και ρεκόρ εντός έδρας 9-2-1. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 8 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 10, βρίσκονται στην 4η θέση με 48 βαθμούς και ρεκόρ εκτός έδρας 8-3-2, ενώ μετρά 5 σερί εκτός έδρας νίκες. Κοινό στοιχείο και των δύο επίσης τα πολλά οver αφού μετράνε από 11 στα τελευταία 14 ματς. Αναμένεται ματς με ρυθμό και με τις δύο ομάδες να αρνούνται να χάσουν η ισοπαλία με πολλά γκολ αξίζει ένα ρίσκο.

NTINAMO KIEBOY-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ 1: Το μεγάλο ντέρμπι του Ουκρανικού πρωταθλήματος που μπορεί να κρίνει και τον πρωταθλητή αφού οι γκέλες...που κάνουν οι δύο τους στο πρωτάθλημα είναι ελάχιστες. Θα πάμε με την γηπεδούχο Ντιναμό που μετά το περσινό νταμπλ δείχνει να είναι ανώτερη. Ο Σεργκέι  Ρεμπρόφ κάνει καλή δουλειά στον πάγκο και έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά σε όλες τις γραμμές. Ο Ντράγκοβιτς με τον Βίντα στην άμυνα, ο Βελόσο με τον Μπελαντά στα χαφ και οι Γιαρμολένκο, Κράβετς στην επίθεση ξεχωρίζουν. Η Σαχτάρ μετά τον ξεσπίτωμα (λόγω πολέμου) δείχνει να έχει χάσει σε δυναμική ενώ φυσικά έχασε και σημαντικά στελέχη στις μεταγραφές. Ο έμπειρος Λουτσέσκου και η εκτελεστική δεινότητα του Άλεξ Τεξέιρα (14 γκολ) την κρατούν σε υψηλό επίπεδο.  Άσος στο 2,30.

Δυάδα
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΣΑΧΤΑΡ 1  2,20
ΜΟΝΑΚΟ-ΛΥΩΝ ΟVER 2,15

Μονό αποδεκτό
ΣΤΡΟΜΓΚΟΝΤΣΕΤ-ΟΝΤ  ΟVER 3,5  2,25

Ακριβές Σκορ

ΣΤΡΟΜΓΚΟΝΤΣΕΤ-ΟΝΤ   2-2  11,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου