Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ENA OVER ME TΡΟΜΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ...




Και όμως η δυάδα Ντάλας και Πιερικός πλήρωσε...μόνο το οver στο Παλμέιρας-Πόντε Πρέτα μας τα χάλασε. Για λίγα πράγματα είναι το σημερινό πρόγραμμα με ματς από Φιλανδία, Βραζιλία, Χιλή... πρωταθλήματα που δεν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος και είναι δύσκολο να βρούμε σημεία που να ξεχωρίζουν.



ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ-ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ 1: H Bάσκο έχει ξεκινήσει μεγάλη αντεπίθεση με στόχο να προλάβει να σωθεί, με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 6 τελευταία δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε. Χρειάζεται πάντως αρκετούς βαθμούς ακόμα αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Η Σαπεκόενσε κέρδισε με 5-1 την Παλμέιρας και επέστρεψε στις νίκες μετά από 9 αγωνιστικές. Εκτός έδρας όμως είναι ίσως η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος αφού έχει 9 ήττες, 4 ισοπαλίες και 1 μόλις νίκη, ενώ δεν έχει σκοράρει στα δέκα από αυτά, έχοντας βάλει από ένα γκολ στα υπόλοιπα 4. Θα πάμε με τον άσο της Βάσκο που καίγεται για βαθμούς και βρίσκει μπροστά την αδύναμη εκτός έδρας Σαπεκοένσε.

ΓΚΡΕΜΙΟ-ΣΑΝΤΟΣ ΟVER: Ντέρμπι για μια θέση στην τετράδα με την Γκρέμιο να βρίσκεται στην 3η θέση με 52 βαθμούς και η Σάντος στην 4η με 46. Οι φιλοξενούμενοι είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα με επιθετική φιλοσοφία αφού έχει τα περισσότερα οver. Πάνω από 3 γκολ είχαν και τα 5 από τα 6 τελευταία ματς που έδωσε. Η Γκρέμιο το τελευταίο διάστημα παίζει πιο ανοιχτά( 4 οver στα τελευταία 5) και βρίσκει επίσης εύκολα δίχτυα.

ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ-ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ ΟVER 3,5: Ομάδες με επιθετική φιλοσοφία του όσα φάμε και όσα βάλουμε και οι δύο.  Οι γηπεδούχοι μετρούν 7 οver και γκολ-γκολ σε 8 ματς, έχοντας σκοράρει σε όλα. Η Αουντάξ έχει 5 οver και γκολ-γκολ σε 8 ματς, ενώ προέρχεται από 4 σερί οver στο πρωτάθλημα. Αν ρίξουμε μια ματιά στην παράδοση των μεταξύ τους αναμετρήσεων  σε 24 ματς μετρούν 21 οver και γκολ-γκολ με τα 17 να είναι και οver 3,5. Στο 1,72 που βρίσκουμε το οver είναι καλή επιλογή...ενώ και το οver 3,5 στο 2,60 είναι επίσης εξαιρετικό. Ενώ θα πάμε και με τις ανατροπές αφού περιμένουμε ματς με γκολ έχουν αρκετές πιθανότητες.

Δυάδα
ΓΚΡΕΜΙΟ-ΣΑΝΤΟΣ  ΟVER 2,25
ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ-ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ 1  2,00

Μονό αποδεκτό
KOMΠΡΕΣΑΛ-ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ ΟVER 3,5  2,75

Μονό αποδεκτό
ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ  10,00

Μονό αποδεκτό
ΑΝΤΟΥΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ  ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ  10,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου