Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΑΓΙΚΑ Ο ΚΛΟΠ


Και μάγος να ήτανε δεν θα μπορούσε να μεταμορφώσει την Λίβερπουλ με τρεις προπονήσεις...
H Ντιναμό το πάνω χέρι... και τέτοια χτες πάρε μια τριάρα από την Σαχτάρ, πάει και το αήττητο 38 ματς στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Κιέβου και εμείς βέβαια πήγαμε μεγαλοπρεπή κουβά. Δεν θα ασχοληθούμε παραπάνω με τα χτεσινά... Πάντα τα ματς των εθνικών ομάδων φέρνουν προβλήματα στις μεγάλες ομάδες που έχουν πολλούς διεθνείς αφού είναι δύσκολο να ξαναβρούν ρυθμό μετά από ένα δεκαήμερο. Έτσι σήμερα θα ρισκάρουμε ...κοντράροντας Παρί και ΤΣΣΚΑ ενώ δεν γίνεται να αγνοήσουμε τις απουσίες του Λίβερπουλ παρά το ντεμπούτο του Κλοπ...


TOTENAM-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1: Ντεμπούτο για τον Κλοπ στο πάγκο των φιλοξενούμενων με φοβερά προβλήματα τραυματισμών. Οι Φιρμίνιο, Μπέντεκε,Λόβρεν, Χέντερσον, Ίνγκς, Γκόμεζ είναι σίγουρα εκτός, ενώ ο Κουτίνιο θα παίξει χωρίς όμως να είναι απόλυτα έτοιμος. Η Τότεναμ μπορεί να μην εντυπωσιάζει αλλά έχει μόλις μία ήττα ενώ τα μεγάλα της όπλα Χάρι Κέιν και Έρικσεν δεν ήταν σε θέση να την βοηθήσουν. Ο Δανός έδειξε πριν την διακοπή πως ανεβαίνει (2 γκολ με φάουλ στο 2-2 με την Σουόνσι) και ο Κέιν πήρε ανάσες αφού δεν έπαιξε στο μεσοβδόμαδο ματς της εθνικής στην Λιθουανία. Όσο ενθουσιασμό και να έφερε ο Κλοπ ο Γερμανός δεν είναι μάγος για να λύσει τα σοβαρά προβλήματα της Λίβερπουλ με 3 προπονήσεις... άλλωστε και ο ίδιος στις δηλώσεις του μίλησε για τίτλο μετά από 4 χρόνια.Η Τότεναμ είναι σοβαρή ομάδα και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απουσίες των reds και να μας δώσει τον άσο στο 2,50.

AOYΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ ΟVER: Υπό μεγάλη πίεση οι γηπεδούχοι που έχουν κάνει κακό ξεκίνημα με 5 βαθμούς μετά από 8 αγωνιστικές και χρειάζονται απαραίτητα την νίκη στο σημερινό ματς αφού υπάρχουν και οι δύο ήττες στo Εuropa League με το κλίμα να έχει βαρύνει επικίνδυνα. Με άγνοια κινδύνου αγωνίζεται η νεοφώτιστη Ντάρμσταντ που δεν έχει ήττα εκτός έδρας έχοντας κερδίσει στο Λεβερκούζεν και έχοντας πάρει ισοπαλίες από Ντόρτμουντ και Σάλκε. Η ανάγκη νίκης της Άουγκσμπουργκ θα δώσει ρυθμό στο ματς με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν πρόβλημα να ακολουθήσουν άλλωστε έρχονται από 4 σερί οver. Το να δούμε πάνω από 2 γκολ πληρώνει 2,00.

ΜΠΑΣΤΙΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1: Ο Λοράν Μπλαν το τελευταίο δεκαήμερο ένοιωθε μοναξιές στις προπονήσεις αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές, με τους τραυματισμούς των Τραπ, Ντάβιντ Λούιζ να είναι οι απώλειες. Στο σημερινό ματς δεν θα έχει στην διάθεση του επίσης τους πολύτιμους χαφ Ματουιντί (τιμωρημένος) και Βεράτι (τραυματίας). Είναι φανερό πως δεν έχει αντίπαλο στο γαλλικό πρωτάθλημα και ήδη έχει κερδίσει το πρωτάθλημα...οπότε είναι λογικό να υπάρχει μια σχετική χαλαρότητα, καθώς ακολουθεί και η Ρεάλ την Τρίτη. Η Μπαστιά αντλεί δύναμη στην έδρα της στην Κορσική, από τους 10 βαθμούς που πήρε φέτος οι 9 ήρθαν στο Φουριάνι. Με πολύ ρίσκο θα πάμε με το 10,00 του άσου...ελπίζοντας σε κάτι ανάλογο με πέρυσι με την Μπαστιά να κερδίζει την πρωταθλήτρια με 4-2 παρότι ήταν πίσω στο σκορ με 0-2, υποχρεώνοντας την στην 1 από τις 3 ήττες που έκανε την περσινή χρονιά.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΟΥΡΑΛ 2: Άνετη στην κορυφή της βαθμολογίας η ΤΣΣΚΑ με 29 βαθμούς μετά από 11 ματς έχοντας διαφορά 8 πόντων από την Ζενίτ. Σε χειμερία νάρκη τις τελευταίες δέκα μέρες αφού ο προπονητής Σλούτσκι ήταν με την εθνική ομάδα ενώ οι μισοί και παραπάνω ποδοσφαιριστές της ήταν διεθνείς. Νάτχκο, Ντζαγκόεφ και Βασίλι Μπερεζούτσκι είναι εκτός ενώ ο Ερεμένκο δεν είναι ακόμα έτοιμος για 90 λεπτά. Η Ουράλ έχει φορμαριστεί με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες στα τελευταία ματς και πάει με άγνοια κινδύνου στην Μόσχα. Ρισκάρουμε με την έκπληξη αφού η ΤΣΣΚΑ είναι άνετη βαθμολογικά, έχει απουσίες ενώ την ακολουθεί κρίσιμο ματς με την Γιουνάιτεντ στο Champions League.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ X2:  Απίθανη εμφάνιση για τον Πανιώνιο στο Αγρίνιο όπου σκόρπισε με 5-1 τον Παναιτωλικό. Φαρμακερές αντεπιθέσεις με εκφραστές τους ταχύτατους Βιγιάλμπα και Μπουμάλ αλλά και εξαιρετική αμυντική λειτουργία ήταν το όπλο της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη που πλέον φιγουράρει στην 4η θέση με 10 βαθμούς. Οικονόμου και Μητρόπουλος είναι αμφίβολοι με τις πιθανότητες υπέρ τους. Δεν μπόρεσε να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα η Καλλονή αφού γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Βέροια, έχοντας βέβαια φριχτά παράπονα από τον διαιτητή Κιοτζένη που σφύριξε ανύπαρκτο πέναλτι στις καθυστερήσεις. Έτσι η ομάδα της Μυτιλήνης έμεινε χαμηλά στην βαθμολογία με 5 βαθμούς.  Οι πάνθηρες είναι φανερό πως είναι μια ομάδα που μπορεί να παίξει εξαιρετικά στην κόντρα, όταν πρέπει να φτιάξουν παιχνίδι μπλοκάρουν κάτι που φάνηκε και στο εντός έδρας 1-1 με τον Πανθρακικό. Με την Καλλονή είναι δεδομένο πως παίξει κλειστά και με στόχο το μηδέν στην άμυνα θα τα βρουν σκούρα οι γηπεδούχοι. Ο άσος του 1,60 απλά δεν υπάρχει... και το Χ2 είναι η επιλογή μας, άλλωστε σε 4 ματς κόντρα στην Καλλονή ο Πανιώνιος δεν έχει νίκη.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ντέρμπι ουραγών στην βαθμολογία αφού έχουν από δύο βαθμούς και είναι χωρίς νίκη με το σημερινό ματς να έχει χαρακτήρα τελικού και για τους δύο. Ειδικά για τους γηπεδούχους και τον Παράσχο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη. Η κρισιμότητα του ματς θα κάνει τις ομάδες επιφυλακτικές και χωρίς μεγάλα ρίσκα από το πρώτο λεπτό οπότε η ισοπαλία στο πρώτο μέρος ίσως καλή επιλογή.

Δυάδα
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  1  2,50
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ ΟVER 2,05

Δυάδα
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  1,95
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ Χ2  2,10

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΣΤΙΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ  1  10,00

Μονό αποδεκτό
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΟΥΡΑΛ 2  8,50

Επειδή δεν είχαμε φώτο καλή πάνω...

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου