Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ



Κάναμε και την ήττα μας χθες με την Ουαλία να γνωρίζει την ήττα τελικά στην Βοσνία αλλά και την Τσεχία να μην φέρνει γκολ-γκολ για πρώτη φορά μετά από 8 ματς στα προκριματικά. Σήμερα το πρόγραμμα μοιάζει καλύτερο και με περισσότερες επιλογές.




ΠΟΛΩΝΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ OVER: Τελικός στην Βαρσοβία με φόντο την δεύτερη θέση και την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση, αφού οι δύο ομάδες ισοβαθμούν. Η Πολωνία ευνοείται ακόμα και με ισοπαλία μέχρι 1-1, με τους Ιρλανδούς να θέλουν νίκη ή ισοπαλία με 2-2 και πάνω. Ο Λεβαντόφσκι κράτησε όρθια την Πέμπτη την Πολωνία στην Γλασκόβη με το γκολ πέτυχε στο 94', δίνοντας έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Αυτό ήταν το 12 γκολ του επιθετικού της Μπάγερν με την εθνική του με 31 γκολ να έχει την καλύτερη επίθεση στα προκριματικά. Η Ιρλανδία πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Γερμανίας με 1-0 και πλέον ορίζει μόνη την τύχη της. Οι γηπεδούχοι πετάνε φωτιές επιθετικά έχοντας 7 over 3,5 σε 9 ματς, η Ιρλανδία με τα δεδομένα που υπάρχουν είναι αναγκασμένη να παίξει επιθετικά για να ψάξει το γκολ, το οver στο 2,25 είναι καλή επιλογή.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΟVER 3,5: Ήττα σοκ για τα Πάντσερ στο Δουβλίνο με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ακόμα και με αποκλεισμό αν ηττηθούν. Την εξιλέωση θα ψάξουν σήμερα στο Ρεντ Μπουλ Αρίνα της Λειψίας, χωρίς όμως τον τραυματία Γκέτσε. Η Γεωργία κέρδισε εύκολα με 4-0 το Γιβραλτάρ και ταξιδεύει χωρίς άγχος. Θα γυαλίζει το μάτι των Γερμανών που δεν είναι συνηθισμένοι να χάνουν με αποτέλεσμα να πληρώσει τα σπασμένα η Γεωργία... το οver 3,5 στο 2,00 θα είναι η επιλογή μας.

ΣΕΡΒΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ G/G: Mε την ψυχολογία στα ύψη οι δύο ομάδες, η Πορτογαλία για την πρόκριση και την πρώτη θέση με το 1-0 επί της Δανίας και η Σερβία γιατί έφυγε νικήτρια από το πόλεμο στου Ελ Μπασάν επί της Αλβανίας. Η αναμέτρηση δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και ο ίσως είναι ευκαιρία να δούμε ματς με γκολ.Το να βρουν δίχτυα και οι δύο πληρώνει 2,10.

ΑΡΜΕΝΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ 1: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι Αλβανοί που έχασαν από την Σερβία εντός έδρας (0-2) σε ένα ματς που για αυτούς ήταν ζήτημα τιμής η νίκη, ενώ τους έβαλε και με την πλάτη στον τοίχο αφού ψάχνουν μόνο νίκη πλέον σήμερα αφού ο βαθμός δεν αρκεί με την Δανία να έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία. Οι γείτονες μας είναι μια ομάδα με καλή ανασταλτική λειτουργία που έχει τον τρόπο να κλέβει παιχνίδια,ενώ υστερεί πολύ στο να δημιουργεί παιχνίδι κάτι που θα αναγκαστεί να κάνει σήμερα στο Έρεβαν. Μπορεί η Αρμενία να μην έχει νίκη, αλλά εντός έδρας κράτησε στην ισοπαλία Δανία και Σερβία και έχασε πολύ δύσκολα με 3-2 από την Πορτογαλία. Η Αλβανία θέλει απαραίτητα την νίκη και ο Μικιτιριάν θα βρει χώρους ο άσος στο 3,50 έχει αξία.

Μονό αποδεκτό
ΑΡΜΕΝΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ 1  4,00

Τριάδα
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΟVER  3,5 1,90
ΣΕΡΒΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ  G/G   2,10
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΟVER 2,25

Δυάδα Αnytime Scorer
ΣΕΡΒΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ  ΜΙΤΡΟΒΙΤΣ  3,10

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ  ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ  2,00

*Οι αποδόσεις είναι από εταιρία στο διαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου