Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ



Τελείως λάθος εκτίμηση κάναμε χτες για την Αλβανία μπορεί να μην έχει ποιότητα αλλά σε τέτοια ματς όπως το χτεσινό αυτό που μετράει είναι το κίνητρο και οι Αρμένιοι απλά δεν κατέβηκαν καν στο γήπεδο, φαινόταν πως δεν είχαν καμία όρεξη να χτυπήσουν το ματς...Αν ο Ρόις κατάφερνε να πετύχει ένα γκολ στις 4 απίστευτες ευκαιρίες που έχασε δεν θα μας πείραζε καθόλου αφού θα είχαμε βγάλει μια βαρβάτη τριάδα... Πάμε στα σημερινά που έχουν και μεγάλο ενδιαφέρον, με το ματς στο Κίεβο να έχει μεγάλο ενδιαφέρον...μόνο όμως για τους Ουκρανούς.




OYKΡΑΝΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ G/G: Η Ουκρανία ισοβαθμεί με την Σλοβακία στην δεύτερη θέση όμως υστερεί στην ισοβαθμία, με αποτέλεσμα να μην εξαρτάται από αυτήν η δεύτερη θέση, αφού οι Σλοβάκοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας το Λουξεμβούργο και δύσκολα θα στραβοπατήσουν. Με τα δεδομένα που υπάρχουν όμως πλέον με νίκη παίρνουν την πρόκριση ως οι καλύτεροι τρίτοι των ομίλωνΗ Ισπανία παρά τις αρχικές δυσκολίες (ήττα από την Σλοβακία) κατάφερε να εξασφαλίσει εύκολα την πρωτιά και πλέον δεν έχει κανέναν ενδιαφέρον στο σημερινό ματς στο Κίεβο, με τον Ντελ Μπόσκε να κάνει αλλαγές ενώ δεν υπολογίζει ήδη τους τραυματίες από το προηγούμενο ματς Σίλβα και Μοράτα. Οι γηπεδούχοι οφείλουν να κυνηγήσουν την νίκη ότι και να γίνει  στο Λουξεμβούργο, παρά τις απουσίες είναι δύσκολο να μείνουν άσφαιροι οι Φούριος Ρόχας και το γκολ-γκολ στο 2,00 είναι καλή επιλογή ενώ σίγουρα οι Ουκρανοί έχουν τεράστιο κίνητρο για την πρόκριση και ο άσος στο 3,10 είναι καλή επιλογή ειδικά με την ενδεκάδα των Ισπανών: Nτε Χέα, Γκασπάρ, Νάτσο, Ετσεϊτα, Αθπλικουέτα,Τιάγκο, Σαν Χοσέ, Ίσκο, Νολίτο, Αλκάθερ, Μάτα.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ 2 & UNDER 3,5: Απρόσμενη εντός έδρας από την αδιάφορη Λευκορωσία γνώρισε η Σλοβακία και σκόρπισε αμφιβολίες για την πρόκριση αφού χρειάζεται πλέον μόνο νίκη στο σημερινό ματς για μην ασχοληθεί με το αποτέλεσμα της Ουκρανίας. Πολλές χαμένες ευκαιρίες (20 τελικές) και αστοχία στην τελική προσπάθεια για τον Μακ και τους συμπαίκτες του, με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να χάνει ένα απίστευτο τετ α τετ. Σοβαρότητα περιμένουμε από τους Σλοβάκους που μόνο αν αυτοκτονήσουν δεν θα κερδίσουν, δύσκολα πάντως θα το κάνουν με μεγάλο σκορ, άλλωστε μετρούν 8 under 3,5 σε 9 ματς και το Λουξεμβούργο δύσκολα διασύρεται, αφού μόνο από την Ισπανία δέχτηκε δύο φορές από 4 γκολ. Ο συνδιασμός της νίκης των Σλοβάκων με το under 3,5 προσφέρεται στο ικανοποιητικό 1,90.

ΡΩΣΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-1 ΤΕΛΙΚΟ: Δεν είχε πρόβλημα στην έδρα της Μολδαβίας η Ρωσία όπου κέρδισε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1 και πλέον χρειάζεται ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την πρόκριση και την δεύτερη θέση του ομίλου. Η απομάκρυνση του Καπέλο λειτούργησε ευεργετικά με τον προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σλούτσκι να έχει αναλάβει. Το Μαυροβούνιο απώλεσε τις τελευταίες ελπίδες που είχε για την τρίτη θέση και τα μπαράζ με την εντός έδρας ήττα από την Αυστρία (2-3), μάλιστα προηγήθηκε δύο φορές. Οι Ρώσοι θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν όσο πιο νωρίς γίνεται το θέμα πρόκριση και μπορούν να κερδίσουν από το ημίχρονο την απογοητευμένη και γεμάτη απουσίες (Βούτσινιτς κόκκινη, Γιόβετιτς,Μπάσα, Nταμιάνοβιτς έξω)  ομάδα του Μαυροβουνίου.


Τριάδα
ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ  G/G  2,00
ΡΩΣΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ  1/1  1,80
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ  2 & UNDER 3,5  1,90

Μονό αποδεκτό
ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ  1 & ΟVER 2,5  5,50

*Η στήλη του tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου