Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

AΦΗΝΙΑΣΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Κιτρινίζει η Τούμπα...
Το σερί ταμείων συνεχίστηκε και χτες για έκτη σερί μέρα. Βέβαια χρειάστηκε και τύχη για να βγάλουμε τα 2-3 γκολ στο Ατλέτικο-Μπενφίκα... ενώ μπορεί το οver της Παρί στην Ουκρανία να βγήκε στο 90' όμως με το σκορ να είναι 0-2 από το 24' και τις απίστευτες ευκαιρίες που είχαν χαθεί θα ήταν άδικο να το χάναμε... Επίσης βγάλαμε και το σκοράκι στο Μάντσεστερ Γ.- Βόλφσμπουργκ με το 2-1 να πληρώνει 8,00. Όσο για  την Μάλμε το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήθελε πάρα πολύ να σπάσει το φράγμα των 500 γκολ και το κατάφερε. Με το momentum να είναι μαζί μας συνεχίζουμε με ρίσκο στις επιλογές μας από το Europa League.


ΛΕΓΚΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ 1: Oι Πολωνοί μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής στην Δανία καίγονται για βαθμούς στο σημερινό ματς ώστε να καλύψουν την διαφορά. Το Pepsi Arena αναμένεται κατάμεστο και ως άκρως ποδοσφαιρικό γήπεδο που είναι αναμένεται να δώσει ώθηση στην Λέγκια που πραγματοποιεί μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα όπου βρίσκεται στην τρίτη θέση. Αμυντικό πρόβλημα έχει η Λέγκια που δέχεται εύκολα γκολ, αντίθετα στην επίθεση έχει ποιότητα με τους Νίκολιτς (10 γκολ στο πρωτάθλημα) Πρίγιοβιτς και Κούχαρτικ να ξεχωρίζουν. Υπάρχει έντονη αμφισβήτηση για τον Νορβηγό προπονητή Μπέργκ. Η Νάπολι στην πρεμιέρα κέρδισε εύκολα με 5-0 την Μπριζ και είναι δεδομένο πως έχει ως πρώτο στόχο το πρωτάθλημα, όπου έχασε έδαφος τις πρώτες αγωνιστικές και πλέον θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος με την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μίλαν την Κυριακή να είναι σε πρώτο πλάνο. Ο Μαουρίτσο Σάρι άφησε στην Ιταλία τους Ινσίνιε, Χάμσικ, ενώ εκτός λίστας είναι οι Ντε Γκούσμαν, Ζουνίγκα και Ενρίκε, ενώ σίγουρα θα γίνει και rotation (Iγκουαϊν δεν ξεκινάει). Βρίσκουμε τον άσο στο 4,20 και θα τον ποντάρουμε, η Λέγκια περιμένει πως και πως τη Νάπολι θα έχει το φανατικό κοινό της στο πλευρό της... ενώ οι φιλοξενούμενοι θα είναι πιο χαλαροί.

ΠΑΟΚ-NTOΡΤΜΟΥΝΤ OVER 3,5: Σπουδαίο ματς για τον ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα με τους Γερμανούς να έρχονται με πολλές απουσίες στην Θεσσαλονίκη λόγω του ντέρμπι με την Μπάγερν που ακολουθεί. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους φιλοξενούμενους είναι η άμυνα αφού το βασικό κεντρικό δίδυμο Χούμελς, Παπασταθόπουλος έμεινε στην Γερμανία και ο Σούμποτιτς θα αγωνιστεί μετά από πολύ καιρό που ήταν τραυματίας μαζί με τον Γκίντερ που στα τελευταία ματς αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, ενώ αριστερό μπακ αντί του Σμέλτσερ αναμένεται να αγωνιστεί ο Παρκ. Ο ΠΑΟΚ έχει την ψυχολογία στα ύψη θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του και έχει δείξει πως μπορεί να παίξει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Μπορεί  Η Ντόρτμουντ να μην έχει Ομπαμεγιάνγκ αλλά Ρόις, Μικιτιριάν και Γιανουζάι αρκούν για να δημιουργήσουν προβλήματα σε οποιαδήποτε άμυνα... Γκολ και θέαμα αναμένεται με το οver 3,5 στο 2,50 να είναι επιλογή. Ο Μπερμπάτοφ θα ξεκινήσει για πρώτη φορά στην ενδεκάδα και μπορεί να σκοράρει.

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΝΤΝΙΕΡΠ 1: Η Ρόζενμποργκ μπορεί να θεωρείται ήδη πρωταθλήτρια έχει προκριθεί στον τελικό κυπέλλου και το Europa League είναι η διοργάνωση που έχει επικεντρωθεί. Στην πρεμιέρα ήταν άτυχη καθώς ισοφαρίστηκε στο 88' από την Σεντ Ετιέν χάνοντας την ευκαιρία να πάρει ένα σπουδαίο διπλό. Ομάδα γεμάτη ταλέντο οι Νορβηγοί έχουν επιθετική φιλοσοφία και πολλά τρεξίματα. Η Ντνιέρπ προσπαθεί να μάθει να αγωνίζεται με τις πολλές ελλείψεις που έχει στο ρόστερ που δεν την αφήνουν να κρατά με άνεση δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη... Μετά την τυχερή ισοπαλία με την Λάτσιο ακολούθησε εντός ήττα από την Ζόρια στο πρωτάθλημα. Το μακρινό ταξίδι στο Τροντχάιμ θα ταλαιπωρήσει ακόμα περισσότερο τους κουρασμένους παίχτες των Ουκρανών... Θα ποντάρουμε στον ενθουσιασμό και το πάθος των γηπεδούχων με τον άσο να βρίσκεται σε τιμές αουτσάιντερ. Ο Σόντερλουντ με 27 γκολ μέχρι τώρα στην σεζόν είναι καλή περίπτωση για Anytime Scorer.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΟVER: Παρόμοια χαρακτηριστικά για τις δύο ομάδες που έχουν επιθετική φιλοσοφία αλλά και πολλά κενά στην άμυνα... Στην πρεμιέρα η Γερμανική ομάδα που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη παρότι προηγήθηκε γνώρισε την ήττα με 3-1 στο Μπιλμπάο και η νίκη είναι απαραίτητη στο σημερινό ματς για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Η Παρτιζάν κέρδισε με 3-2 την Αλκμάαρ...όμως έχει μείνει στο -9 από τον Ερυθρό Αστέρα αφού δέχεται γκολ με το τσουβάλι, επιθετικά όμως με την τριάδα Ζίβκοβιτς, τον Καμερουνέζο Ουμαρού και τον έμπειρο Μποζίνοφ μπορεί να πετύχει γκολ εύκολα. Το να δούμε πολλά γκολ είναι ένα αρκετά πιθανό ενδεχόμενο. Ενώ βρίσκουμε σε εξαιρετικές αποδόσεις το να σκοράρουν τα επιθετικά όπλα των Σέρβων, στο 8,00 τον 19χρόνο σούπερ ταλέντο Ζίβκοβιτς(6 γκολ) και στο 4,20 τον Ουμαρού (6 γκολ) και οι δύο βρήκαν δίχτυα στην νίκη επί της Αλκμάαρ.

Δυάδα
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΠΑΟΚ OVER  3,5  2,50
AOYΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΟVER  1,80

Mονό αποδεκτό
ΛΕΓΚΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ 1  4,20

Μονό αποδεκτό
ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΝΤΝΙΕΡΠ  1  2,85

Anytime Scorer Σύστημα 3-4
NIKOΛΙΤΣ(ΛΕΓΚΙΑ)  4,00
ΟΥΜΑΡΟΥ(ΠΑΡΤΙΖΑΝ) 4,20
ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ (ΠΑΟΚ) 3,20
ΣΟΝΤΕΡΛΟΥΝΤ(ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ) 2,62

Ακριβές Σκορ
ΠΑΟΚ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  2-4  41,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου