Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΜΠΑΖΕΙ ΠΙΣΩ Η ΤΣΕΛΣΙ




Ήταν δεδομένο πως θα ερχόταν και η ήττα...άλλωστε την περιμέναμε για αυτό και παρά τα πολλά ματς την Πέμπτη περιορίσαμε αρκετά το παιχνίδι μας. Όσον αφορά το ματς της Τούμπας ο Τούντορ δεν έπαιξε στα ίσια την Ντόρτμουντ...πήγε να το κλέψει το ματς (το παραδέχτηκε άλλωστε) για αυτό δεν είχαμε πολλά γκολ. Για τα 100 μαλακισμένα που χάλασαν την όμορφη βραδιά...τι να πει κανείς; H βλακεία είναι ανίκητη και το έργο του Σαββίδη θα είναι δύσκολο, μακάρι να καταφέρει να απομονώσει τους ηλίθιους.



Από δύο γκολ έκαστος παιδιά...

ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ-ΜΟΝΤΡΕΑΛ OVER 3,5:Nτέρμπι για την είσοδο στα πλέι οφ με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την 5η θέση της Ανατολικής περιφέρειας και να μην έχουν περιθώρια για απώλειες γιατί βρίσκονται αρκετά πίσω. Ο Ντρογκμπά έχει ανεβάσει επίπεδο το Μόντρεαλ που μετράει αήττητο έξι ματς να έχει πετύχει 7 γκολ σε 6 ματς. Από την άλλη στο Ορλάντο περίμεναν την επιστροφή του Κακά με τον Βραζιλιάνο να μοιράζει 3 ασίστ στο 5-2 επί της Νέας Υόρκης. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν φουλ επίθεση και έχουν 19 οver σε 29 ματς και το Ορλάντο θέλει απαραίτητα την νίκη για να ελπίζει σε πλέι οφ. Τα πολλά γκολ θα είναι η επιλογή μας.

ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ-ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΣΤΕΤ 2: Φορμαρίστηκε στο κατάλληλο η Στρομσγκόστετ που μετρά 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 6 ματς και κρατάει με νύχια και με δόντια την 3η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Η Σαρπσμπόργκ έχει ουσιαστικά σωθεί αφού βρίσκεται στο +8 από τις θέσεις υποβιβασμού (5 αγωνιστικές απομένουν) και έχει το μυαλό της ήδη στον τελικό κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την Ρόζενμποργκ. Υπάρχει αξία στο διπλό για ομάδα με μεγάλο κίνητρο.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER 3,5: Σπουδαίο ματς ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που προέρχονται από ήττες στο Champions League έχοντας πραγματοποιήσει όμως καλές εμφανίσεις. Η Γκλάντμπαχ μετά την φυγή του Φαβρ δείχνει να πατά καλύτερα αφού η επιστροφή των Ντομίνγκες και Τζόνσον στην ενδεκάδα την ανέβασαν επίπεδο. Η Βόλφσμπουργκ έδειξε την Τετάρτη στο Μάντσεστερ την ποιότητα της όπου έφυγε με άδεια χέρια από ατυχία και μόνο. Έχουν χάσει έδαφος και οι δύο, ποιότητα διαθέτουν επιθετικά, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για σκορ και θέαμα.

Δεν μπορεί το παλικάρι ρε Ζοζέ...
ΤΣΕΛΣΙ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΟVER: Tα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου για την Τσέλσι που ηττήθηκε στο Οπόρτο δείχνοντας και πάλι τις ίδιες αμυντικές ατέλειες...κάτι λογικό αφού ο Μουρίνιο επιμένει να έχει μόνιμα στην ενδεκάδα τον Ιβάνοβιτς που στην κυριολεξία μοιάζει με βαλσαμωμένο από το ξεκίνημα της χρονιάς. Τα περιθώρια έχουν στενέψει το ματς με την Σαουθάμπτον είναι οριακό και η νίκη μονόδρομος. Οι Άγιοι όμως είναι καλή ομάδα και δεν θα παραδοθούν εύκολα, με την εικόνα της άμυνας των Μπλε, δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν οπότε το οver θα είναι η επιλογή μας.

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ 2: Το διπλό της πρωταθλήτριας το βρίσκουμε στο 2,70 και σε τέτοιες αποδόσεις δεν γίνεται να αγνοηθεί παρά την κακή εικόνα της μέχρι τώρα στην σεζόν. Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα της Πόλης και ουσιαστικά η Γαλατασαράι θα παίζει εντός έδρας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1: Δεν ταξίδεψε ποτέ για την ... Μυτιλήνη και το τελικό 5-1 από την Καλλονή έφερε ανακατατάξεις στον Παναιτωλικό. Ο Πορτογάλος τεχνικός Πόντες και οι συνεργάτες του μας αποχαιρέτησαν αφού από την αρχή έδειχναν να βρίσκονται εκτός κλίματος... Στο σημερινό ματς στον πάγκο θα κάτσει ο Νταλακούρας, με τον Σάκη Τσιώλη να είναι το φαβορί για να αναλάβει. Καμαρά, Κόρσιενς είναι εκτός όπως και ο Κέβιν που υπέστη...συστολή όρχεων και χειρουργήθηκε εσπευσμένα. Δεν κατάφερε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις ο Πανιώνιος αφού έμεινε στο 1-1 απέναντι στον Πανθρακικό στην Νέα Σμύρνη, δεχόμενος το γκολ στις καθυστερήσεις. Ο Ουζουνίδης δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και παρά τους ελάχιστους ποιοτικούς παίκτες που έχει στο ρόστερ έχει φτιάξει ένα καλό σύνολο. Περιμένουμε τον Παναιτωλικό απελευθερωμένο μετά την φυγή του Πόντες, στο Αγρίνιο είναι πάντα δυνατός και ο Πανιώνιος όσο καλή δουλειά και να κάνει ο Ουζουνίδης είναι δεδομένο πως έχει αδυναμίες. Υπάρχει βέβαια και το περσινό 3-0 στην Νέα Σμύρνη τον Απρίλιο... με τον άνετο βαθμολογικά Παναιτωλικό...να δείχνει αδιάφορος κόντρα στους γηπεδούχους που καιγόταν για την νίκη. Ο άσος σε τιμές πάνω του 2,00 έχει αξία.

Δυάδα
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  1  2,15
ΤΣΕΛΣΙ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ  ΟVER 1,90

Δυάδα
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ  ΟVER  3,5  2,62
OΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ-ΜΟΝΤΡΕΑΛ  ΟVER 3,5  2,50

Δυάδα
ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ-ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΣΤΕΤ 2  2,00
ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ  2  2,70

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου