Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΝΤΑ ΚΑΙ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ



Το σερί συνεχίστηκε και χτες με δυαδούλα (Άρσεναλ οver 3,5 και g/g Πόρτο) και το διπλό της Βαλένθια που έφτασε πριν την σέντρα και στο 3,20. Μπορεί στο Λονδίνο το ματς να μην πήγε όπως περιμέναμε όμως τα πολλά γκολ βγήκαν άνετα επιβεβαιώνοντας τις προβληματικές άμυνες και των δύο. Ο Ολυμπιακός πάντως έπαιξε εξαιρετικά έχοντας βέβαια και την τύχη με το μέρος του όμως όπως και να έχει πήρε μια σπουδαία νίκη. Πριν πάμε στα σημερινά να πω κάτι για τον Μουρίνιο... έχει φάει τρελό κόλλημα με τον Ιβάνοβιτς δεν εξηγείται αλλιώς, ο Σέρβος δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του από την αρχή της σεζόν και όμως είναι μονίμως στην ενδεκάδα. Σε κάθε ματς η Τσέλσι τρώει ένα γκολ από δικό του λάθος, χτες ο Μπραχίμι τον πέρασε 4 φόρες σαν σταματημένο... Τώρα σήμερα πάμε για το μπαμ στην Σουηδία όπου η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Μάλμε με απουσίες, rotation και το μυαλό στην Ατλέτικο που έρχεται... Είπαμε είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση, ρέντα έχουμε θα το κυνηγήσουμε, χτες το βρήκαμε και στο 15,00 πλέον έχει πέσει στο 12,00.





MAΛΜΕ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1: Όχι δεν τρελάθηκα... ο άσος πληρώνει 15,00, ΟΚ υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες όμως μιλάμε για Champions League και τέτοιες αποδόσεις απλά δεν υπάρχουν και βέβαια υπάρχουν και κάποια δεδομένα που κάνουν τον άσο πιο ελκυστικό. Η Ρεάλ ταξίδεψε στο Μάλμε χωρίς τους Πέπε, Ράμος, Χάμες, Μπέιλ, Χεσέ, και Ντανίλο. Ο Μπενίτεθ είναι λάτρης του rotation και με το ντέρμπι με την Ατλέτικο να ακολουθεί την Κυριακή είναι σίγουρο να ξεκουράσει και κάποιους από τους βασικούς που χρειάζονται ανάσες. Η πρόκριση όπως και να έχει δύσκολα θα χαθεί για τους Μαδριλένους και αυτή την στιγμή προέχει το ντέρμπι. Η Μάλμε στο γήπεδο της είναι δυνατή στα προκριματικά έκανε δύο ανατροπές εκεί απέναντι σε Σάλτσμπουργκ και Σέλτικ. Για τους συντηρητικούς υπάρχει και το 1Χ στο 4,33.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΟVER: Χωρίς αντίπαλο η Παρί στην Γαλλία βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο στην έδρα της Ναντ, στο δεύτερο που σοβαρεύτηκε έφτασε εύκολα στο 4-1. Δέκα ματς χωρίς ήττα (2 ισοπαλίες) για τους πρωταθλητές Γαλλίας που έχουν βρει δίχτυα σε όλα και πως να μη το κάνουν με τα πυρηνικά όπλα που έχουν στην επίθεση. Η Σαχτάρ δεν έχει να χάσει τίποτα και παρότι αποδυναμωμένη έχει ακόμα παίκτες που μπορούν να απειλήσουν. Αναμένουμε ανοιχτό ματς και το οver στο 2,10 είναι καλή επιλογή.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε που τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Βιγιαρεάλ και δεν βρήκε απαντήσεις στο γκολ που δέχτηκε στο ξεκίνημα. Κυνική ομάδα οι Μαδριλένοι δεν επιτρέπουν πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο, δεν έχουν δεχτεί γκολ στα 5 από τα 7 επίσημα ματς που έδωσαν. Η Μπενφίκα φέτος είναι αποδυναμωμένη και δύσκολα θα μπορέσει να αντισταθεί. Τα 2-3 γκολ είναι καλή επιλογή.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER: Η Γιουνάιτεντ του Φαν Χάαλ χωρίς να βρίσκεται σε φουλ φόρμα έχει βρεθεί στην κορυφή της Premier League και αυτό της έχει ανεβάσει την ψυχολογία στα ύψη. Επιθετικά έχει βρει ρυθμό πάντως με τους Ρούνεϊ, Μαρτιάλ και Ντεπάι να εκμεταλλεύονται άψογα το δημιουργικό παιχνίδι του Μάτα. Στην άμυνα υπάρχει πρόβλημα αφού δεν υπάρχει αριστερός μπακ (Σο, Ρόχο) και στο τελευταίο με την Σάντερλαντ ο Νταρμιάν έκλεισε την τρύπα και στο δεξί άκρο θα παίξει μάλλον ο Τζόουνς.... Η Βόλφσμπουργκ μετά την σφαλιάρα Λεβαντόφσκι έμεινε στο 1-1 με το Αννόβερο και έχασε και άλλο έδαφος. Δεν είναι ομάδα που θα κάτσει πίσω για να μην δεχτεί γκολ, άλλωστε μετά τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής αυτή που καίγεται και θα αφήσει χώρους είναι η Γιουνάιτεντ. Το οver θα κρατήσουμε.

Μονό αποδεκτό
ΜΑΛΜΕ-ΡΕΑΛ  1  15,00

Τριάδα
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ.-ΜΠΕΝΦΙΚΑ   2-3 ΓΚΟΛ  1,95
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ  ΟVER  1,80
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤ.-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ  ΟVER  2,10

Aκριβές Σκορ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ  2-1  8,00

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ.-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2-0  6,50

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου