Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΜΑΪΝΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟVER



Σκληρή μάχη δώσαμε χτες για την νίκη τελικά γνωρίσαμε την ήττα με μικρές όμως απώλειες...Το γκολ που δέχτηκε η Λάτσιο στο 94' και η μέτρια εικόνα του ΠΑΟΚ στο Μπακού μας στέρησαν την νίκη. Ευτυχώς που η Ρόζενμποργκ μας κάλυψε λίγο την χασούρα μας. Χαλαρή η σημερινή μέρα με δύο δυάδες χωρίς βέβαια να ανεβάσουμε ρυθμούς.



MAΪΝΤΣ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1: H Mάιντς έχει δύο νίκες σε 4 ματς στην Μπουντεσλίγκα και προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Σάλκε (2-1) σε ένα ματς που κοίταξε στα ίσια την αντίπαλο της και έχασε στις λεπτομέρειες. Μοναδικό μελανό σημείο μέχρι στιγμής η εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας με αντίπαλο την νεοφώτιστη Ίνγκολσταντ. Η Χόφενχαϊμ είναι φανερό πως δεν πατάει καλά,έχει μια ισοπαλία και 3 ήττες στο πρωτάθλημα ενώ αποκλείστηκε και στο κύπελλο γνωρίζοντας την ήττα από την Μόναχο 1860. Πρόβλημα σε όλες τις γραμμές με τον Κουράνι που ήρθε να αντικαταστήσει τον Φιρμίνιο να παίζει σαν βετεράνος.Πάντα δυνατή στην έδρα της η Μάιντς βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την Χόφενχαϊμ που ακόμα ψάχνεται στο 2,20 ο άσος.

ΜΠΟΧΟΥΜ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ ΟVER: Πρώτη απώλεια βαθμών για την Μπόχουμ στην έδρα της Σαντχάουζεν, σε ένα ματς που παρά τις πολλές ευκαιρίες που χάθηκαν εκατέρωθεν το 1-1 να παραμένει ως το τέλος. Κενά στην άμυνα είχε για πρώτη φορά φέτος η πρωτοπόρος. Νίκη βάλσαμο με 3-0 για την Φορτούνα επί της Μόναχο 1860, ήταν η πρώτη της σεζόν και η πρώτη φορά που κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Δυνατή μονομαχία ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ως στόχο την άνοδο και θέλουν την νίκη στο σημερινό ματς, Το οver θα κρατήσουμε.

ΡΕΝ-ΛΙΛ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ : Τέσσερις σερί νίκες για την Ρεν που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και δείχνει φέτος ικανή να επιστρέψεις στις κορυφαίες θέσεις, αφού η δουλειά του τεχνικού Μοντάνιε επιτέλους δείχνει να πιάνει τόπο. Η Λιλ έχει μεγάλο επιθετικό πρόβλημα, αφού έχει σκοράρει μόλις μία φορά σε πέντε ματς, αντίστοιχα όμως έχει δεχτεί και μόλις ένα γκολ. Η επιλογή μας θα είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο αφού είναι δεδομένο πως η Λιλ θα παίξει συντηρητικά, ενώ η Ρεν και στις 4 νίκες που έκανε σε όλες πήρε την νίκη στο δεύτερο ημίχρονο και στα πρώτα 45 λεπτά βρισκόταν στην ισοπαλία.

ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ-ΧΕΡΕΝΦΕΝ ΟVER: Το 1,75 του οver θα κρατήσουμε αφού οι δύο τους σε 41 ματς το  έχουν φέρει 29  φορές.

Δυάδα
ΜΠΟΧΟΥΜ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ. ΟVER 1,80
ΡΕΝ-ΛΙΛ Χ ΗΜΙΧΡ.  1,95

Δυάδα
ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ-ΧΕΡΕΝΦΕΝ ΟVER 1,75
MAΪΝΤΖ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1  2,20

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου