Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΞΙΑ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΠΑΟΚ, ΛΑΤΣΙΟ ΚΑΙ ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ



Ξεκινήσαμε άσχημα...αλλά τελικά η μέρα μας έβγαλε και ένα μικρό κέρδος. Η δυάδα με το οver 3,5 της Τσέλσι και το οver 2,5 της Μπάγερν μας πλήρωσε μια χαρά. Βέβαια το ξεκίνημα δεν ήταν καλό αφού για παράδειγμα στην δυάδα των σκόρερ ο Γιαρμολένγκο δεν αγωνίστηκε λόγω δηλητηρίασης...και ο Λεβαντόφσκι αποχώρησε τραυματίας, κάπου εκεί λες εντάξει δεν το έχουμε σήμερα, ευτυχώς στο τέλος όμως χαμογελάσαμε. Εuropa League σήμερα με 24 ματς και αρκετά σημεία να προκύπτουν.





AΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ G/G: Παρθενικό ευρωπαϊκό ματς για την γερμανική ομάδα που τερμάτισε πέρυσι στην 5η θέση της Μπουντεσλίγκα. Δεν έχει καλό ξεκίνημα αφού έχει 1 ισοπαλία και 3 ήττες μέχρι στιγμής. Το Σάββατο πάντως έβαλε πολύ δύσκολα στην Μπάγερν στο Μόναχο προηγήθηκε στο σκορ και χρειάστηκε ένα πέναλτι παρωδία υπέρ των Βαυαρών στο 90' για να λυγίσει. Η Μπιλμπάο με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ σε διπλές αναμετρήσεις επί της Μπαρτσελόνα και την είσοδο της στους ομίλους του Εuropa League εκπλήρωσε δύο από τους σημαντικούς στόχους της. Το 3-1 επί της Χετάφε την Κυριακή ήταν η πρώτη της νίκη. Η Άουγκσμπουργκ δέχεται γκολ εύκολα, όμως γενικότερα έχει επιθετική φιλοσοφία και δεν θα χαλάσει τον ρυθμό που είναι βέβαιο πως θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν οι Βάσκοι στον Σαν Μαμές. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 2,10 μοιάζει με καλή επιλογή.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ UNDER: Πρώτη νίκη για την Τότεναμ το 1-0 επί της Σάντερλαντ την Κυριακή, με την ομάδα του Ποκετίνο να έχει εμφανή πρόβλημα στο γκολ αφού ο Κέιν δεν έχει βρει την φόρμα του και ο Έρικσεν είναι τραυματίας. Ο Αργεντινός τεχνικός στο Εuropa League αναμένεται να κάνει rotation κάτι που έκανε και την περσινή χρονιά. Η Καραμπάγκ υποβιβάστηκε στην διοργάνωση μετά τον αποκλεισμό από την Σέλτικ, όμως στα πλέι οφ πήρε την πρόκριση εύκολα με συνολικό σκορ 4-0 επί της Γιουνγκ Μπόις. Οι Αζέροι δεν δέχονται γκολ εύκολα, σε 13 επίσημα ματς έχουν δεχτεί μόλις 4. Με την Καραμπάγκ να παίζει ταμπούρι και την Τότεναμ να έχει πρόβλημα στο γκολ το under στο 1,90 μας κάνει.

ΝΤΝΙΕΡΠ-ΛΑΤΣΙΟ 2: Η περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης Ντνιέρπ φέτος έχει αποδυναμωθεί αρκετά αφού έχασε σημαντικούς ποδοσφαιριστές λόγω οικονομικών προβλημάτων ενώ στο σημερινό ματς δεν θα έχει την βοήθεια των οπαδών της αφού είναι τιμωρημένη η έδρα της. Η Λάτσιο προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού από το Champions League, η νίκη με 2-0 επί της Ουντινέζε βελτίωσε κάπως τα πράγματα.Σε αποδόσεις αουτσάιντερ έχει αξία το διπλό αφού οι Λατσιάλι έχουν την εμπειρία και την ποιότητα να διαχειριστεί το ματς.

ΚΑΜΠΑΛΑ-ΠΑΟΚ 2: Η έλευση Μπερμπάτοφ και η επιστροφή Αθανασιάδη έχουν βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ που πέρασε εύκολα από την Βέροια. Η πρόκριση στην επόμενη φάση θα κριθεί λογικά ανάμεσα στον δικέφαλο και την Κράσνονταρ, οπότε τα ματς με την Καμπάλα είναι άκρως σημαντικά και η νίκη είναι απαραίτητη. Οι Αζέροι απέναντι στον Παναθηναϊκό είχαν την τύχη με το μέρος τους ενώ ήταν άκρως αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Ο σοβαρός ΠΑΟΚ παρά τις απουσίες που έχει μπορεί να πάρει τη νίκη.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ Χ2: Πέρυσι οι Στεφανουά στoν όμιλο δεν έκαναν ούτε νίκη και γνώρισαν τον αποκλεισμό. Δεν αναμένεται και φέτος να έχουν σε πρώτο πλάνο τα Ευρωπαϊκά ματς...με τo rotation να είναι δεδομένο. Άλλωστε και στα προκριματικά ίδρωσε για να προκριθεί απέναντι σε Μιλσάμι και Τάργκου Μόρες. Η Ρόζενμποργκ με την νίκη της επί της Στάμπαεκ ουσιαστικά κλείδωσε τον τίτλο στην Νορβηγία και πλέον μπορεί να επικεντρωθεί στην Ευρωπαϊκή υπέρβαση. Εντυπωσιακά νούμερα για τους Νορβηγούς την φετινή χρονιά με μόλις δύο ήττες στο πρωτάθλημα και 4 διαδοχικές προκρίσεις για να φτάσει ως στους ομίλους με την τελευταία να είναι επί της Στεάουα με διπλό με 3-0 στο Βουκουρέστι. Ο άσος στο 1,70 δεν έχει καμία αξία και το Χ2 αποτελεί άνετα επιλογή.


Δυάδα
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ UNDER  1,90
ΝΤΙΕΝΡΠ-ΛΑΤΣΙΟ  2 3,10

Δυάδα
ΚΑΜΠΑΛΑ-ΠΑΟΚ  2   2,30
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ  G/G  2,10

Μονό αποδεκτό
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ Χ2  2,15

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου