Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

Ως πότε θα είναι κωλόφαρδος ο Ιταλός;
Kάναμε την προσπάθεια μας χτες πιάσαμε τον άσο της Μάιντς και την ισοπαλία στο ημίχρονο στο Ρεν-Λιλ, τα overakia μας όμως μας τα χάλασαν αφού για ένα γκολ δεν επιβεβαιώθηκαν. Αρκετά σημεία έχουμε στο σημερινό πρόγραμμα, αλλά εμείς θα κρατήσουμε μόλις 3... όλα σε εξαιρετικές αποδόσεις.


Πελάτης του Πορτογάλου ο Αρσέν...

TΣΕΛΣΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1: Λονδρέζικο ντέρμπι με πολλά στοιχεία κόντρας αλλά και αρκετά προβλήματα και στις δύο ομάδες. Η Τσέλσι έχει κάνει ανεξήγητα κακό ξεκίνημα και είναι φανερό πως οι παίκτες κλειδιά της περσινής χρονιάς σέρνονται... Φάμπρεγκας, Τέρι, Ιβάνοβιτς, Αζάρ και Ντιέγκο Κόστα δεν έχουν προσφέρει τίποτα... Το 4-0 επί της Μακάμπι αναμένεται να βοηθήσει και ο Μουρίνιο βλέπει το σημερινό ντέρμπι ως το σημείο κλειδί για την ανάκαμψη, αφού μια νίκη επί του...πολυγαπημένου του Βενγκέρ θα αλλάξει την ψυχολογία. Η ήττα στο Ζάγκρεμπ με τον Ζιρού να αποβάλλεται άνοιξε και πάλι την συζήτηση για την τσιγκουνιά του Βενγκέρ... που ενώ είχε 200 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές πήρε μόνο τον Τσεχ γιατί όπως δήλωσε δεν βρήκε τους κατάλληλους. Έτσι οι Κανονιέρηδες έμειναν με μοναδικό σεντέρ φορ τον Ζιρού και μοναδικό αμυντικό χαφ τον Κοκλέν.  Προβάδισμα στους γηπεδούχους που στην έδρα τους μπορούν να πάρουν την νίκη που θα τους βγάλει από το τέλμα. Άλλωστε ο Αρσέν Βενγκέρ απέναντι στον Μουρίνιο έχει μόλις μία νίκη σε 14 ματς.

ΣΤΟΟΥΚ-ΛΕΣΤΕΡ 1: Κακό ξεκίνημα για την Στόουκ στο πρωτάθλημα όπου δεν έχει ακόμα νίκη μετά από 5 αγωνιστικές, έχοντας βγάλει πάντως δύσκολο πρόγραμμα έχοντας παίξει με Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τότεναμ. Το Μπριτάνια είναι συνήθως σκληρή έδρα και δίνει βαθμούς στην ομάδα του Χιούζ που θα έχει τον Κρίκτς διαθέσιμο ξανά. Ο Ουαλός τεχνικός περιμένει πολλά από τον Σακίρι που ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό, ο Ελβετός μαζί με τον Αρναούτοβιτς και τον Ντιούφ δημιουργούν μια εξαιρετική τριπλέτα στην επίθεση. Η... κωλοφαρδία του Ρανιέρι στην Λέστερ συνεχίζεται, μέχρι το 75' ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 στο εντός έδρας ματς με την Άστον Βίλα... στο τέλος όμως πήρε την νίκη με 3-2. Φοβερά αποτελεσματική επιθετικά... αλλά κακή πίσω (έχει δεχτεί σε όλα τα επίσημα που έδωσε γκολ). Κάποια στιγμή η τύχη θα τελειώσει και η Στόουκ που διψά για την πρώτη νίκη μπορεί να κερδίσει την Λέστερ... άλλωστε οι Αλεπούδες σε 28 ματς στο Μπριτάνια έχουν φύγει με κατεβασμένο κεφάλι τις 18.


Πετάει η ομάδα του Χάτζι και όμως μας την δίνουν σε τιμές αουτσάιντερ

IAΣΙ-ΒΙΤΟΡΟΥΛ 2: Όσο μας πληρώνει η Βιτορούλ τόσο θα συνεχίσουμε να ποντάρουμε πάνω της. Εύκολη νίκη με 3-0 επί της Βολουντάρι για την ομάδα του Χάτζι που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας μόλις μια ήττα σε 10 ματς πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι μετά το καλό ξεκίνημα στα τελευταία πέντε ματς έχουν 1 ισοπαλία και 4 ήττες, έχοντας πετύχει ένα μόλις γκολ, ενώ αποκλείστηκε και στο Λιγκ Καπ (1-0 από την Κλουζ εντός έδρας). Δεν υπάρχει λογική στις αποδόσεις που αγγίζουν το 3,00 στο διπλό.


Σύστημα 2-3
TΣΕΛΣΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1  2,40
ΣΤΟΟΥΚ-ΛΕΣΤΕΡ 1   2,60
IAΣΙ-ΒΙΤΟΡΟΥΛ 2   3,00

*Οι αποδόσεις είναι από εταιρία στο διαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου