Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ



Ξέραμε ότι η Αυστρία έχει εξαιρετική ομάδα με μια φουρνιά ποδοσφαιριστών γεμάτη ταλέντο... αλλά η εμφάνιση τους χτες στην Στοκχόλμη ήταν απίστευτη... διέλυσαν στην κυριολεξία τους Σουηδούς και το τελικό 1-4 μπορεί να είναι μικρό για την εικόνα του αγώνα. Λάθος μεγάλο η στήριξη μας στην παρέα του Ιμπραΐμοβιτς... ευτυχώς μας πλήρωσαν τα δύο φιλικά το βράδυ με την Αργεντινή και την Βραζιλία να κάνουν το καθήκον τους και να μας προσφέρουν ματς με γκολ. Σήμερα ίσως θα έπρεπε να πάρουμε ρεπό... όμως μετά την απαραίτητη μελέτη προέκυψαν επιλογές από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.





KΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΓΚΡΕΜΙΟ Χ: Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα. Η πρωτοπόρος Κορίνθιανς τρέχει αήττητο 15 αγωνιστικών με 11 νίκες και 4 ισοπαλίες και βρίσκεται δίκαια στην κορυφή με 5 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Ατλέτικο Μινέιρο. Στην έδρα της έχει 10 νίκες σε 11 ματς. Την Κυριακή παρότι έμεινε τρεις φορές πίσω στο σκορ έδειξε χαρακτήρα και πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Παλμέιρας (3-3). Η Γκρέμιο με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία ματς έχει αναρριχηθεί βαθμολογικά και φιγουράρει στην τρίτη θέση. Όπλο και των δύο η άμυνα αφού έχουν δεχτεί από 18 γκολ μετά από 23 αγωνιστικές, επίδοση που τις φέρνει στην κορυφή της σχετικής λίστας. Δυνατή μονομαχία που είναι πιθανόν να μείνει στην ισοπαλία.

ΣΑΝΤΟΣ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ 1: Ντέρμπι του Σάο Πάολο με μεγάλο μίσος στους οπαδούς των δύο ομάδων. Η Σάντος είναι αήττητη στα τελευταία 9 ματς (6 νίκες, 3 ισοπαλίες) και βρίσκεται στην καλύτερη της φόρμα από το ξεκίνημα της σεζόν αφού έχει προκριθεί και στα προημιτελικά του κυπέλλου, ενώ μπορεί να βρίσκεται στην 8η θέση απέχει μόλις 4 βαθμούς από την 4η που είναι και ο στόχος της. Διαθέτει στις τάξεις της τον δαιμονισμένο και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Ρικάρντο Ολιβέιρα (15 γκολ ) που έχει βρει δίχτυα 6 φορές στα 5 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας μάλιστα σε όλα. Η Σάο Πάολο έχει αρκετές απουσίες, βρίσκεται σε κάμψη ενώ εκτός έδρας παρουσιάζει αρκετές αδυναμίες με μόλις 3 νίκες σε 11 ματς. Ποντάρουμε στην φόρμα των γηπεδούχων.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ-ΑΒΑΪ ΟVER: Nα χτίσει νέο σερί θέλει η Ατλέτικο Μινέιρο για να μπορέσει να ανέβει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας αφού η Κορίνθιανς την άφησε 5 βαθμούς πίσω. Άκρως επιθετική ομάδα, διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 39 γκολ ενώ προέρχεται από 4 οver στα 5 τελευταία ματς. Η Αβάι παλεύει για την σωτηρία της βρίσκεται στην 18η θέση και το μεγάλο της πρόβλημα είναι η άμυνα αφού έχει την χειρότερη επίδοση μετά την ουραγό Βάσκο Ντα Γκάμα με 38 γκολ παθητικό. Στα 5 τελευταία ματς έχει 4 οver. Aπό τις ομάδες που τα παιχνίδια τους έχουν γκολ το οver αποτελεί επιλογή.

KOΡΙΤΙΜΠΑ-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ 1: Η Κοριτίμπα τρέχει αήττητο έξι αγωνιστικών (4 νίκες, 2 ισοπαλίες), ενώ στα τελευταία 5 ματς έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της, βγαίνοντας με αυτό το σερί εκτός ζώνης υποβιβασμού. Σε άσχημη κατάσταση η Φλουμινένσε που έχει 4 σερί ήττες στο πρωτάθλημα που την έχουν ρίξει στην 9η θέση της βαθμολογίας. Μεγάλο πρόβλημα η άμυνα αφού δέχεται εύκολα γκολ (9 στα τελευταία 4 ) αφού έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της μόλις μία φορά στα τελευταία 10 ματς πρωταθλήματος. Με βάση την φόρμα των δύο ομάδων αλλά και την προϊστορία όπου η Κοριτίμπα έχει 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα ως γηπεδούχους θα ποντάρουμε στον άσο.

Δυάδα
ΣΑΝΤΟΣ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ 1  2,05
ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ  1  2,30

Δυάδα
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΓΚΡΕΜΙΟ  Χ  3,00
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ-ΑΒΑΪ  ΟVER  1,70

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου