Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ



Θα μπορούσε να είναι καλή μέρα η χτεσινή... όμως τελικά κατέληξε κακή. Το γκολ των Πορτογάλων στις καθυστερήσεις μας στέρησε το ακριβές σκορ 0-0, ενώ τι γεγονός πως κακώς πήγαμε σε τριάδα και όχι σε δυάδα μας στέρησε ακόμη ένα ταμείο... Τελευταία μέρα των εθνικών ομάδων σήμερα θα κάνουμε την προσπάθεια μας και πάλι, βάζοντας στο παιχνίδι μας και δύο μεταμεσονύχτια φιλικά.




HΠΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΟVER: Φιλικό παιχνίδι στην Μασαχουσέτη ανάμεσα σε δύο ομάδες που απογοήτευσαν το καλοκαίρι σε Gold Cup και Κόπα Αμέρικα αντίστοιχα και πλέον προετοιμάζονται για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Αμερικάνοι με τον Κλίνσμαν στον πάγκο παίζουν πάντα επιθετικά, ενώ η Βραζιλία μετά την κακή εμφάνιση στο 1-0 επί της Κόστα Ρίκας θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Το 1,75 του over θα κρατήσουμε.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΜΕΞΙΚΟ G/G: Φιλική αναμέτρηση στο Τέξας στο πλαίσιο προετοιμασίας των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.  Αναμένεται αρκετός κόσμος στο γήπεδο, με την Αργεντινή να προέρχεται από το εντυπωσιακό 7-0 επί της Βολιβίας και το Μεξικό να προβληματίζει στο 3-3 με το Τρίνινταντ. Δεν έχουν λόγο να παίξουν με σκοπιμότητα, ενώ και οι δύο είναι ομάδες με πλούσιο ταλέντο από την μέση και μπροστά. Το 1,75 στο να έχουμε γκολ εκατέρωθεν έχει τύχες.

ΣΟΥΗΔΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ 1: Μέτρια εμφάνιση και ήττα στην Μόσχα για την Σουηδία με 1-0 και πλέον χρειάζεται την νίκη στο σημερινό ντέρμπι με την αήττητη Αυστρία για να έχει το πάνω χέρι για την δεύτερη θέση, αφού η Ρωσία που βρίσκεται τώρα ένα βαθμό πίσω της μπορεί εύκολα να κάνει τρεις νίκες αφού αντιμετωπίζει Λιχτεστάιν, Μολδαβία και Μαυροβούνιο εντός. Οι Σκανδιναβοί πίεσαν για την ισοφάριση μόνο στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, ενώ ο Ιμπραΐμοβιτς είναι τραυματίας και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά πήρε την νίκη η Αυστρία με 1-0 επί της Μολδαβίας και πλέον χρειάζεται μόλις μία νίκη σε τρία ματς για να προκριθεί, αφού βρίσκεται 7 βαθμούς μπροστά από την δεύτερη Σουηδία και 8 από την Ρωσία. Θα ποντάρουμε στην Σουηδία που θέλει απαραίτητα την νίκη και θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις για αυτήν, σε αντίθεση με τους Αυστριακούς που μπορεί να εμφανιστούν... πιο χαλαροί αφού ο στόχος τους ουσιαστικά επετεύχθη.

ΑΓΓΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ G/G: Η Αγγλία έγινε η πρώτη ομάδα που κλείδωσε και μαθηματικά την πρόκριση αφού έχει μόνο νίκες μετά από 7 αγωνιστικές. Πλέον θέλει να κάνει το απόλυτο και το ντέρμπι με την Ελβετία στο Γουέμπλεϊ είναι το πιο δύσκολο ματς. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 από την Σλοβενία στην Βασιλεία... κατάφεραν όμως με επική ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο να φτάσουν στην νίκη με 3-2 που τους φέρνει κοντά στην πρόκριση αφού βρίσκονται στο +5 από την τρίτη Εσθονία.  Δεν έχουν μεγάλο βαθμολογικό άγχος οι δύο ομάδες και μπορούν να μας προσφέρουν ένα ανοιχτό παιχνίδι με ρυθμό και γκολ.

Δυάδα
ΗΠΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΟVER  1,75
MEΞΙΚΟ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ  G/G  1,75

Δυάδα
ΑΓΓΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ  G/G   2,00
ΣΟΥΗΔΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ  1   2,25

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου