Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ, ΟΙ ΒΑΣΚΟΙ ΚΑΙ Η...ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ




Άλλη μία κουβαδιάρικη μέρα προστέθηκε....  είναι φανερό πως είμαστε ντεφορμέ και πρέπει άμεσα να βρούμε τα πατήματα μας. Κάκιστη εμφάνιση της Βαλένθια δίκαια ήρθε η ήττα από την Εσπανιόλ, στην Ξάνθη πέσαμε έξω για τρία λεπτά...ενώ στην Μπάγερν μας τα χάλασε το φαινόμενο Λεβαντόφσκι. Μόνο η Μίλαν μας δικαίωσε απόλυτα με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της. Παρά τις αποτυχίες σήμερα ποντάρουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία αφού το πρόγραμμα μας...αρέσει.



ΣΑΛΚΕ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ. 2: Μπορεί η Σάλκε να έφυγε με την νίκη από την έδρα της Στουτγκάρδης όμως δεν άξιζε σε καμία περίπτωση τους τρεις βαθμούς αφού η αντίπαλος της έχασε απίστευτες ευκαιρίες (26 τελικές) και αυτή σκόραρε ίσως στην μοναδική φάση που είχε σε όλο το ματς, γενικότερα η φετινή χρονιά δείχνει να είναι μεταβατική για την Σάλκε που έχασε το μεγάλο της αστέρι, τον Ντράξλερ και έχει νέο τεχνικό στον πάγκο με αρκετά επιθετική φιλοσοφία. Η Άιντραχτ μετά την ήττα της πρεμιέρας έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα με εντυπωσιακές νίκες με 4-1 επί της Στουτγκάρδης και 6-2 επί της Κολωνίας, ενώ το Σάββατο έδειξαν πως μπορούν να παίξουν με σκοπιμότητα στο 0-0 με το Αμβούργο. Για την Σάλκε αυτό είναι το τρίτο ματς μέσα σε έξι μέρες αφού την προηγούμενη Πέμπτη έπαιζε στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ και σίγουρα θα υπάρχει και κούραση. Υπάρχουν δεδομένα που μας οδηγούν στο 2 του 4,20.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΡΕΑΛ 1: Η Ρεάλ χρειάστηκε γερό σπρώξιμο για να κερδίσει την Γρανάδα στο Μπερναμπέου... γκολ οφσάιντ και κακώς ακυρωθέν γκολ για τους φιλοξενούμενους. Οι απουσίες των Μπέιλ και Χάμες είναι φανερές και ο Μπενίτεθ προσπαθεί να θωρακίσει τα μετόπισθεν, εκεί ο Νάβας δεν έχει δεχτεί γκολ σε 5 επίσημα ματς, όμως από το σημερινό ματς θα λείψει ο αρχηγός Ράμος... Ο Βαλβέρδε έκανε μεγάλο rotation την Κυριακή απέναντι στην Βιγιαρέαλ (ήττα 3-0) αφού άφησε στον πάγκο τους Αντούριθ, Λούις Γκαρσία, Μπερνάτ και Σουσαέτα για να τους έχει φρέσκους στο σημερινό ματς. Το Σαν Μαμές (Λάκκος των Λεόντων... το παλιό λεγόταν έτσι αλλά και το καινούριο δεν πάει πίσω) θα είναι κατάμεστο από 53.000 Βάσκους που μισούν την Μαδρίτη... και ο άσος του 5,25 θα τιμηθεί.

ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ-ΤΖΟΥΡΓΚΑΝΤΕΝ 1: Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι διεκδικούν τον τίτλο, βρίσκονται 2 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γκέτεμποργκ 6 αγωνιστικές πριν το τέλος και στα τελευταία 20 ματς στο πρωτάθλημα έχουν μόλις μία ήττα.  Την Κυριακή φιλοδώρησαν με 5 γκολ την Σούντσβαλ. Σε διαρκή πτώση η απόδοση της Τζουργκάντεν που στα τελευταία 6 ματς πρωταθλήματος έχει μόλις μία νίκη και 4 ήττες με αποτέλεσμα να έχει πέσει στην 6η θέση της βαθμολογίας. Σε αντίθετη κατάσταση οι δύο ομάδες και ο άσος στο 1,80 είναι καλή περίπτωση.

ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ-ΕΛΣΙΝΚΙ 2: Κινδυνεύει η κυριαρχία της Ελσίνκι αφού μετά από 6 σερί τίτλους στην Φιλανδία φέτος δείχνει ευάλωτη αφού αγνοεί την νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές με αποτέλεσμα να είναι 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ροβανιέμι και 3 από την σημερινή της αντίπαλο. Οι πρωταθλητές ακόμα και έτσι έχουν τον πρώτο λόγο αφού έχουν δύο ματς λιγότερα, έχουν με διαφορά το ποιοτικό ρόστερ και έχουν κερδίσει ήδη δύο φορές την Σεϊναγιοέν φέτος. Σε τέτοια ματς πολλές φορές παίζει ρόλο η καρδιά του πρωταθλητή και η εμπειρία, έτσι το 3,75 στο διπλό της Ελσίνικι ακόμα και στην κατάσταση που βρίσκεται έχει αξία. Θέλει να μας βγει και πρωταθλήτρια η Σεϊναγιοέν από το Σέιναγιοκι...ας αλλάξει πρώτα όνομα και βλέπουμε.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-3 ΓΚΟΛ: Ξεκινά ο αγωνιστικός Γολγοθάς του ΠΑΟΚ που μέσα σε 10 μέρες έχει να αντιμετωπίσει ΑΕΚ,Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό εντός έδρας και τον Ατρόμητο στην Αθήνα. Κρίσιμη περίοδος για την ομάδα του Τούντορ που μπορεί να έχει 10 επίσημα ματς στα πόδια της... αλλά ακόμα βρίσκεται σε περίοδο μονταρίσματος αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν άφησαν τον Κροάτη να δουλέψει τακτικά την ομάδα του. Τσίμιροτ, Λέοβατς και Άντονις είναι εκτός ενώ αναμένεται να επιστρέψει ο Κάτσε στην ενδεκάδα. Δύσκολα θα δούμε δίδυμο Μπερμπάτοφ- Αθανασιάδη αφού κανένας από τους δύο δεν μπορεί να βγάλει ακόμα 90λέπτο. Στον ρυθμό του Μπουανανότε κινούνται στην ΑΕΚ με τον κοντοπίθαρο Αργεντινό να χαρίζει στην ομάδα του την νίκη επί του ΠΑΣ με δύο μαγικές ενέργειες. Ο Δέλλας μάλιστα από την στιγμή που ο Κρισάντους δεν πείθει και ο Τζιμπούρ είναι τραυματίας σκέφτεται να τον τοποθετήσει στην κορυφή της επίθεσης.  Το πρώτο ντέρμπι της φετινής χρονιάς σε μια κατάμεστη Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα νίκης αφού είναι πιο έτοιμος αγωνιστικά όμως θέλαμε τον άσο πιο ψηλά, το 1,75 δεν ανταποκρίνεται στις δυσκολίες της αναμέτρησης. Τα 2-3 γκολ που καλύπτουν πάρα πολλά ενδεχόμενα στο ματς θα είναι η επιλογή μας... ενώ ίσως η γεμάτη Τούμπα και το πρώτο ντέρμπι είναι η κατάλληλη στιγμή για το πρώτο γκολ του Μπερμπάτοφ.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΡΟΜΑ ΟVER; Η Ρόμα προέρχεται από κακή εμφάνιση και εντός έδρας γκέλα (2-2) με την Σασουόλο, εμφανίζοντας και πάλι προβλήματα στην αμυντική λειτουργία. Η απουσία του Ρούντιγκερ στο σημερινό ματς θα φέρει δίπλα στον Μανωλά τον Ντε Ρόσι που τώρα στα γεράματα καλείται να γίνει στόπερ. Ο Φλορέντζι που αγωνίζεται στο δεξί άκρο δεν είναι καθαρός μπακ ενώ ο Ντιν που ήρθε από την Παρί είναι αρκετά άπειρος(20 χρονών). Γενικά η ομάδα της Ρωμής έχει θέμα με την άμυνα, αντίθετα στην επίθεση με τους Τζέκο, Σάλαχ, Ιάγο, Πιάνιτς έχει τεράστια ποιότητα, ενώ υπάρχουν στον πάγκο και οι Τότι, Ιτούρμπε και Ζερβίνιο. Η Σαμπντόρια έχει αξιόλογο ρόστερ, ειδικά στην επίθεση με την τριάδα Σοριάνο, Μουριέλ και Έντερ μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα. Μπορεί απέναντι στην Τορίνο να έμεινε στο μηδέν αλλά πριν σε τρία ματς είχε πετύχει 9 γκολ. Το οver προκύπτει ξεκάθαρα ως επιλογή στο 1,95.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ G/G; Ο ΠΑΣ έχει δύο σημαντικότατες απουσίες, ο βασικός στόπερ Μιχαήλ και ο επίσης βασικός του αμυντικός του χάφ Τζημόπουλος είναι τιμωρημένοι και στο ρόστερ του Πετράκη δεν υπάρχουν αξιόπιστες εναλλακτικές. Ο Ατρόμητος μετά την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη θέλει να ρεφάρει... και θα παίξει για την νίκη. Το γκολ-γκολ στο 2,00 θα είναι η επιλογή μας, αφού ο ΠΑΣ είναι γυμνός αμυντικά αλλά στην επίθεση είναι πάντα απειλητικός με την τριάδα Τσάβες, Ακόστα, Ίλιτς.

ΓΟΥΟΛΣΟΛ-ΤΣΕΛΣΙ ΟVER 3,5: Ο Μουρίνιο μετά τις δύο νίκες με Μακάμπι και Άρσεναλ δεν θέλει με τίποτα να χαλάσει... το κλίμα και δύσκολα θα κάνει εκτεταμένες αλλαγές στην ενδεκάδα του, άλλωστε είναι γνωστό πως τον ενδιαφέρει κάθε τρόπαιο... και το Λιγκ Καπ δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Η Γούολσολ δεν έχει τίποτα να χάσει σε αυτό το ματς το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και βλέπουν το ματς σαν γιορτή, άλλωστε στο πρωτάθλημα της Λιγκ 2 πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία και βρίσκονται στην 2η θέση. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δούμε ματς με πολλά γκολ. Ο Φαλκάο λογικά θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα αντί του τιμωρημένου Ντιέγκο Κόστα και στο 2,25 θα πάμε μαζί του στο να σκοράρει.

Σύστημα 2-3 
ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ-ΕΛΣΙΝΚΙ  2  3,75
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΡΕΑΛ 1   5,25
ΣΑΛΚΕ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ.  2  4,20

Tριάδα
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-3 ΓΚΟΛ  1,95
ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ-ΤΖΟΥΡΓΚΑΝΤΕΝ 1  1,80
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  G/G  2,00

Δυάδα
ΓΟΥΟΛΣΟΛ-ΤΣΕΛΣΙ  ΟVER 3,5  2,75
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΡΟΜΑ ΟVER  1,95

Tριάδα Αnytime Scorer
ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ (ΠΑΟΚ)  3,00
ΝΤΙΜΠΑΛΑ(ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ)  2,00
ΦΑΛΚΑΟ(ΤΣΕΛΣΙ) 2,25

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου