Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΕΤΟΥΝ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ



Κακή αποδείχτηκε και η Κυριακή αφού δεν καταφέραμε να βρούμε τον δρόμο για το ταμείο... ένα γκολ από την Σαμπντόρια θα άλλαζε τα πράγματα αφού η τριάδα μας έβγαζε απόδοση κοντά στο 8,00. Χτες πήραμε το αναγκαίο ρεπό για να επιστρέψουμε σήμερα με φουλ πρόγραμμα και τέσσερα σημεία.




MΠΑΓΕΡΝ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 2-3 ΓΚΟΛ: Xωρίς να εντυπωσιάζει η Μπάγερν συνεχίζει να παίρνει νίκες, έχοντας το απόλυτο στην Μπουντεσλίγκα και την εύκολη νίκη στο Καραϊσκάκης. Μοναδική απώλεια μέχρι στιγμής στην χρονιά ο χαμένος τελικός του Σούπερ Καπ στα πέναλτι από την σημερινή της αντίπαλο Βόλφσμπουργκ. Ο Γκουαρντιόλα θα έχει και πάλι στην διάθεση του τον Λεβαντόφσκι, όχι όμως τους Ρόμπεν και Ριμπερί. Η Βόλφσμπουργκ προσπαθεί να βρει τα πατήματα της μετά την φυγή του Ντε Μπρούινε ενώ φέτος δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο αμυντικά αφού δεν δέχεται γκολ, έχοντας κρατήσει το μηδέν στα τρία τελευταία ματς στο πρωτάθλημα αλλά και απέναντι στην ΤΣΣΚΑ στο Champions League. Πρόκειται για ντέρμπι αφού οι Λύκοι τερμάτισαν πέρυσι δεύτεροι, ενώ εκτός από τελικό του Σούπερ Καπ είχε προηγηθεί και μια νίκη τους με 4-1 για το πρωτάθλημα. Οι αποδόσεις στον άσο είναι για γέλια θα πάμε με τα 2-3 γκολ αφού δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υψηλά επίπεδα.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΜΙΛΑΝ  OVER: Προβληματική η άμυνα της Μίλαν μέχρι στιγμής έχει δεχτεί γκολ και στα 4 ματς στο πρωτάθλημα, κάτι λογικό αφού δεν φρόντισε να κλείσει την τεράστια τρύπα που είχε από πέρυσι στο ρόστερ. Επιθετικά Λούις Αντριάνο και Μπάκα έχουν επαφή με τα δίχτυα και δείχνουν να έχουν καλή χημεία μεταξύ τους, ακόμα και στην ήττα από την Ίντερ η Μίλαν έχασε καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Η Ουντινέζε ξεκίνησε με σπουδαίο διπλό στο Τορίνο επί της Γιουβέντους και μετά... συνέχισε με τρεις σερί ήττες  και μάλιστα οι δύο εντός έδρας από Παλέρμο και Έμπολι. Ανοιχτό ματς αναμένεται με τις άμυνες και των δύο να μην είναι αξιόπιστες και το οver στο 2,05 θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2: Άσχημο ξεκίνημα για τις νυχτερίδες στο πρωτάθλημα που μετά το εντός έδρας 0-0 με την Μπέτις την Κυριακή έμειναν με μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα (3 ισοπαλίες) ενώ είχε προηγηθεί και η εντός έδρας ήττα από την Ζενίτ στο Champions League. H Eσπανιόλ έρχεται από τυχερή νίκη στην έδρα της Σοσιεδάδ (3-2) όπου έπαιζε για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω. Η ομάδα της Βαρκελώνης δέχεται πολύ εύκολα γκολ, αφού μετά το 1-0 επί της Χετάφε στην πρεμιέρα δέχτηκε 3 γκολ από την Βιγιαρέαλ, 6 από την Ρεάλ και 2 από την Σοσιεδάδ το Σάββατο. Γεμάτο ποιότητα το ρόστερ της Βαλένθια είναι θέμα χρόνο να φορτσάρει αγωνιστικά και το διπλό κόντρα στην αποδυναμωμένη φέτος Εσπανιόλ στο 2,30 είναι δίκαιη τιμή.

ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Εξαιρετικό το ξεκίνημα για την Ξάνθη αφού σε τρία ματς δεν έχει δεχτεί γκολ παίρνοντας λευκές ισοπαλίες από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Λουτσέσκου το έχει γυρίσει φέτος στην αμυντική τακτική παίζοντας πρώτα για το μηδέν στην άμυνα. Αναμενόμενη εύκολη ήττα για τον Ολυμπιακό με 3-0 από την Μπάγερν στην πρεμιέρα του Champions League με τους ερυθρόλευκους πλέον να ταξιδεύουν στην Ξάνθη για το 4 στα 4 στην Superleague. Tσόρι, Μπουχαλάκης και Μανιάτης θα λείψουν με την απουσία του Αργεντινού να στερεί από τον Ολυμπιακό φαντασία επιθετικά. Ο Σίλβα προσπαθεί να ενσωματώσει στην ομάδα τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής με τους Ερνάνι, Ιντέγιε να μην έχουν αγωνιστεί πολύ, ενώ ο πανάκριβος Φινμπονγκάνσον είναι ακόμα άφαντος. Το πιο δύσκολο ματς για τον Ολυμπιακό μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα που θα πρέπει να βρει τρόπο να ξεκλειδώσει την εξαιρετική άμυνα του Λουτσέσκου. Δεν έχουν βρει αυτοματισμούς ακόμα οι πρωταθλητές και οι γηπεδούχοι μπορούν να κρατήσουν το μηδέν τουλάχιστον ως το ημίχρονο.

Δυάδα
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ  2-3  ΓΚΟΛ  2,10
ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  Χ ΗΜΙΧΡ.  2,30

Δυάδα
ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ  2  2,30
OYNTINEZE-MIΛΑΝ  ΟVER  2,05

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου