Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

H MONAKO KAI TO ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

Θα τιμήσουμε τις Πολωνικές ρίζες της Έμιλι Ρατακόφσκι...
Ήττα αλλά με μικρές απώλειες ήρθε χτες... φάγαμε σφαλιάρες στο σύστημα με τα μεγάλα σημεία όπου είχαμε μηδέν στα τρία, όμως με 4 στα 5 στα παρολί μας βγάλαμε μια δυάδα (να ναι καλά ο Μανωλάς με την ζεμπεκιά και το αυτογκόλ που μας έβγαλε το οver) ενώ ένα γκολ από τον Ατρόμητο (είχε δύο δοκάρια) θα έκανε την μέρα υπέροχη. Μισοάδειο λοιπόν το ποτήρι χτες... και πάμε στο σήμερα, όπου παρότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές ξεχωρίσαμε τρία σημεία για να κάνουμε παιχνίδι.




ΛΕΓΚΙΑ-ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΣΚ G/G: Νοκ άουτ αναμέτρηση για την φάση των 16 του Κυπέλλου Πολωνίας. Η Λέγκια μετά από ένα σερί με πέντε ματς χωρίς νίκη ξέσπασε στην έδρα της Ρουχ Χορζόφ (4-1) με το σκορ στο 12' να είναι ήδη 3-0. Για ακόμη μια φορά πάντως δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, έχει δεχτεί γκολ στα 7 από τα 9 ματς πρωταθλήματος. Ο Νορβηγός τεχνικός Μπεργκ είναι πιθανόν να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα αφού η ομάδα του έχει βαρύ πρόγραμμα σε τρεις διοργανώσεις και την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται και την Νάπολι. Eπιθετικά ο Ούγγρος επιθετικός Νίκολιτς συνεχίζει να πετάει φωτιές. Η Λέχια Γκντάσκ συνεχίζει να απογοητεύει, έχει μόλις μία νίκη μετά από 9 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και μοιραία βρίσκεται στην 13η θέση παρότι ξεκίνησε την χρονιά με υψηλές προσδοκίες. Αναγκαστικά θα παλέψει για την πρόκριση στο Κύπελλο αφού πλέον δείχνει ο πιο σημαντικός στόχος της. Πολλά αμυντικά κενά, αφού έχει δεχτεί γκολ στα 7 από τα 9 ματς πρωταθλήματος. Το γκολ-γκολ είναι επιλογή αφού και οι δύο έχουν προβλήματα στην άμυνα, η Λέγκια το έχει επιβεβαιώσει 7 φορές σε 9 ματς πρωταθλήματος και οι φιλοξενούμενοι σε 7 από τα 10 επίσημα ματς που έχουν δώσει.

MONΠΕΛΙΕ-ΜΟΝΑΚΟ 2: Τραγικό ξεκίνημα στην χρονιά για την Μονπελιέ που έχει 1 ισοπαλία και 5 ήττες στο πρωτάθλημα και έχει αρχίσει μεγάλη γκρίνια για τον προπονητή Κουρμπίς. Κάτι απόλυτα λογικά αφού η ομάδα του είναι κακή σε όλους τους τομείς. Η Μονακό προέρχεται από εντός έδρας ήττα σοκ από την Λοριάν (3-2) και ο Ζαρντίμ ακόμα γκρινιάζει για τις απώλειες που είχε στις μεταγραφές, με την ομάδα του να είναι φανερό πως έχει χάσει την αμυντική σταθερότητα που είχε την περσινή χρονιά. Εκτός έδρας παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο προς το παρών αφού μετράει δύο νίκες (Νις, Γκαζελέκ) και 1 ισοπαλία απέναντι στην Τουλούζ. Ψάχνουν βαθμούς για να καλύψουν το χαμένο έδαφος οι φιλοξενούμενοι και καλύτερη αντίπαλο από την Μονπελιέ δεν θα μπορούσαν να βρουν... αφού σε 27 ματς μεταξύ των δύο ομάδων η Μονακό έχει 18 νίκες και τα υπόλοιπα έληξαν ισόπαλα.

ΜΠΕΤΙΣ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ Χ:  Θετικό ξεκίνημα έχουν κάνει και οι δύο στο πρωτάθλημα όπου έχουν από μια 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Η Λα Κορούνια αποδίδει καλύτερα εκτός όπου έχει μια νίκη στην έδρα της Βαγιεκάνο (3-1) και ισοπαλία στο Μεστάγια με την Βαλένθια. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές οι δύο ομάδες και η λογική λέει πως ο νικητής αν υπάρξει θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

Δυάδα
ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΜΟΝΑΚΟ 2  2,40
ΛΕΚΓΙΑ-ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΣΚ  G/G  1,80

Μονό αποδεκτό

ΜΠΕΤΙΣ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ Χ  3,30

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου