Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ Η ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ



Και όμως η Λέστερ του Ρανιέρι το ξανάκανε...παρότι βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ κατάφερε να γυρίσει το ματς και να μείνει η μοναδική αήττητη ομάδα στην Premier League μετά από 6 αγωνιστικές. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βάλαμε στις επιλογές μας την Γουέστ Χαμ...μας έχουν πληρώσει τα σφυριά και αυτό το 12,00 που πλήρωνε το διπλό στο Έτιχαντ ήταν πρόκληση... όμως φοβηθήκαμε και δεν το παίξαμε. Πάμε στα σημερινά που σε αντίθεση με χτες είναι πολλά...





ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1: Oι γηπεδούχοι μετά το κακό ξεκίνημα και τον αποκλεισμό από τα προκριματικά του Europa League δείχνουν στα τελευταία ματς να βρίσκουν τα πατήματα τους. Η αμυντική λειτουργία έχει βελτιωθεί αφού κράτησε το μηδέν στα τρία τελευταία ματς, ενώ επιθετικά η τριάδα Ντιούφ, Τάντιτς και Πελέ όταν βρουν κενούς χώρους έχουν την ικανότητα να τους εκμεταλλευτούν. Μετά την νίκη στο ντέρμπι επί της Λίβερπουλ η Γιουνάιτεντ προβλημάτισε και πάλι γνωρίζοντας την ήττα στην Ολλανδία από την Αϊντχόβεν, παρότι μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ. Ο φορμαρισμένος Σο τραυματίστηκε και ο Μπλιντ θα παίξει αριστερά στην άμυνα με τον Ρόχο να κάνει δίδυμο με τον Σμόλινγκ... Η επιστροφή του Ρούνεϊ δεν είμαι σίγουρος αν βοηθάει ή μπερδεύει τα πράγματα επιθετικά. Η Σαουθάμπτον είναι καλή, σκληροτράχηλη και δεμένη ομάδα, δύσκολο απόγευμα για τον Φαν Χάαλ με τον άσο στο 3,20.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ X2: Με το γκολ που πέτυχε ο Κορεάτης Παρκ στις καθυστερήσεις απέναντι στην Κράσνονταρ (2-1) η Ντόρτμουντ έφτασε με δέκα νίκες σε δέκα επίσημα ματς... με τον Τόμας Τούχελ να έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν. Bέβαια σε αυτά τα δέκα ματς δεν υπήρχε ένα... πραγματικά δύσκολο, 5 νίκες απέναντι σε Βάκερ, Οντ Γκρέλαντ και Κράσνονταρ, 1 στο κύπελλο με τους ερασιτέχνες της Τσέμνιστερ και 4 στην Μπουντεσλίγκα απέναντι στην μέτρια φέτος Γκλάντμπαχ, την Χέρτα, το Αννόβερο και την Ίνγκολσταντ. Κακό σημάδι ότι δέχεται γκολ στα τελευταία 4 ματς ενώ υπάρχουν και οι απουσίες των Σαχίν, Σούμποτις, Ντούρμ και ο Ρόις που δίνεται αμφίβολος. Η Λεβερκούζεν διέλυσε με 4-1 την ΜΠΑΤΕ την Τετάρτη, με τον Τσικαρίτο να την ανεβάζει επίπεδο στην επίθεση, οι ασπιρίνες μετά από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα ψάχνουν την ανάκαμψη και οι αποδόσεις στο 2 βγάζουν μάτι, άλλωστε δύο σερί χρονιές φεύγουν με το διπλό από την έδρα της Ντόρτμουντ.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ ΟVER: Ψάχνουν ακόμα την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και οι δύο αφού έχουν μείνει με ένα βαθμό μετά από 4 αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι την Πέμπτη παρότι προηγήθηκαν στο Μπιλμπάο γνώρισαν την ήττα με 3-1 στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς στην ιστορία τους. Το Αννόβερο έχει μεγάλο αμυντικό πρόβλημα αφού δέχεται γκολ για πλάκα, 7 γκολ στα δύο τελευταία με Ντόρτμουντ και Μάιντς. Θα ψάξουν απεγνωσμένα την νίκη και οι δύο και το οver του 2,00 θα είναι η επιλογή μας.

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ-ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ 1: Φορμαρισμένοι οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις σερί νίκες και θέλουν να συνεχίσουν το σερί για να ανέβουν ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία. Η Σαν Πάουλι είναι άκρως αποτελεσματική στο ξεκίνημα της σεζόν και βρίσκεται στην 3η θέση χωρίς να εντυπωσιάζει. Την προηγούμενη αγωνιστική έφτασε στην νίκη με 2-0 απέναντι στην Ντούισμπουργκ με τους φιλοξενούμενους όμως να κυριαρχούν να έχουν πολλές ευκαιρίες, δοκάρι και την ομάδα του Λίνεν να ανοίγει το σκορ με ανύπαρκτο πέναλτι. Ποντάρουμε στην δυνατή έδρα της Μπράουνσβαϊγκ...αλλά και στην αποκατάσταση της τάξης στην βαθμολογία αφού η Σαν Πάουλι δεν είναι για τόσο ψηλά.

ΤΖΕΝΟΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2: Είναι δεδομένο πως η Γιουβέντους φέτος υστερεί σε πολλά πράγματα σε σχέση με την περσινή χρονιά, όμως η ποιότητα της και πάλι φτάνει για να παίρνει νίκες σε τέτοια ματς. Το διπλό στο Μάντσεστερ ήταν απαραίτητο για την τόνωση της ψυχολογίας και η λογική λέει πως ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη και στο πρωτάθλημα. Η Τζένοα κινείται στην μετριότητα προς το παρών.

ΤΟΡΙΝΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ G/G: Kαλό ξεκίνημα για τις δύο ομάδες με επιθετική φιλοσοφία κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τα αποτελέσματα που έχουν. Η Τορίνο (2-2,3-1,2-1) και η Σαμπντόρια (2-0, 2-2, 5-2). Το γκολ-γκολ μοιάζει αρκετά πιθανό και προσφέρεται στο δίκαιο 1,85.

ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ-ΛΕΓΚΙΑ ΟVER: Συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις η Λέγκια που αγνοεί την νίκη στα τελευταία 5 ματς πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να πέσει στην 7η θέση. Την Πέμπτη ξεκίνησε με ήττα και στο Europa League αφού ηττήθηκε με 1-0 από την Μίντιλαντ στην Δανία. Αρκετά ευάλωτη αμυντικά είναι η Λέγκια που προέρχεται από 5 σερί γκολ-γκολ. Η Ρουχ Χορζόφ βρίσκεται στην 3η θέση και θέλει να παραμείνει ψηλά, στην έδρας της είναι δυνατή με 3 νίκες σε 5 ματς. Στα τελευταία 7 ματς μετράει 6 γκολ-γκολ με τα 5 να είναι και οver. Ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει αρκετά μεγάλη κόντρα και οι οπαδοί έχουν τις χειρότερες σχέσεις. Η Λέγκια χρειάζεται την νίκη και θα την κυνηγήσει όμως αμυντικά δεν είναι σταθερή, οπότε το οver στο 2,10 είναι καλή επιλογή.

Μονό αποδεκτό 
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.  1  3,20

Μονό αποδεκτό
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  2  4,50

Δυάδα
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ  ΟVER   2,00
MΠΡΑΟΥΝΣΒΓΑΪΤΚ-ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ   1  2,05

Τριάδα
ΤΟΡΙΝΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ  G/G   1,85
TZENOA-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  2  1,85
ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ-ΛΕΓΚΙΑ ΟVER  2,10

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου