Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ





Το οver στο Βόλφσμπουργκ- ΤΣΣΚΑ μας τα χάλασε χτες, ένα σημείο που ήταν αυτό με την μικρότερη απόδοση στην τριάδα μας. Οι ενοχλήσεις που είχε ο Ντούμπια τον άφησαν στον πάγκο έτσι οι Ρώσοι ήταν ακίνδυνοι επιθετικά ενώ οι γηπεδούχοι σπατάλησαν τις 2-3 καλές ευκαιρίες που έκαναν. Σήμερα θα κάνουμε διαφορετικού τύπου παιχνίδι με μια δυάδα, δύο μονά, μια δυάδα με Anytime Scorer και φυσικά τον χαβαλέ μας με τρία σκοράκια





OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ OVER: Η Μπάγερν δεν έχει ακόμα φορτσάρει και δυσκολεύεται αρκετά με τον Γκουαρντιόλα να έχει πάρα πολλές απουσίες να αντιμετωπίσει, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ρόμπεν, Ριμπερί, Μπενατιά ενώ αμφίβολος είναι και ο Γκέτσε. Ο Ολυμπιακός θα έχει μεγάλο πρόβλημα στα χαφ αφού ο Καμπιάσο θα έχει παρτενέρ του τον Κασάμι που ο Σίλβα δεν τον έχει χρησιμοποιήσει ούτε λεπτό και τον είχε στην λίστα των υπό παραχώρηση. Η κατοχή της μπάλας θα είναι με μεγάλη διαφορά υπέρ των Γερμανών και το δίδυμο Ντα Κόστα, Σιόβα δύσκολα θα αντέξει απέναντι στους Ντάγκλας Κόστα, Μίλερ και Λεβαντόφσκι. Για να μην εκτεθεί ο Ολυμπιακός αμυντικά θα πρέπει ο Καμπιάσο να είναι εντυπωσιακός. Αντίθετα επιθετικά έχει ποιότητα με τους Πάρντο, Ιντέγιε, Ερνάνι και Φινμπόγνκανσο και μπορεί να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ ώστε να βοηθήσει για να βγει το οver. Το 2,10 στο να βρει δίχτυα ο Λεβαντόφσκι είναι καλή επιλογή.

ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΟVER 3,5: Όλα πάνε στραβά για την πρωταθλήτρια Αγγλίας που έχει κάνει εφιαλτικό ξεκίνημα στην Premier League. Τεράστια προβλήματα στην άμυνα και σε κακή κατάσταση παίχτες κλειδιά της περσινής χρονιάς (Φάμπρεγκας, Αζάρ, Ιβάνοβιτς, Τέρι). Ο Μουρίνιο είναι φανερό πως βρίσκεται σε απόγνωση και ψάχνει τον τρόπο να αλλάξει την ψυχολογία στην ομάδα του. Η Μακάμπι έκανε την υπέρβαση φτάνοντας στους ομίλους άφησε έξω Βασιλεία και Βικτόρια Πλζεν... όμως έχει πιάσει ταβάνι και μοιάζει με ιδανικό αντίπαλο για το ξέσπασμα της Τσέλσι.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΖΕΝΙΤ Χ: Θεωρείται ουσιαστικά το ντέρμπι του ομίλου αφού οι δύο ομάδες έχουν προβάδισμα πρόκρισης απέναντι σε Λυών και Γάνδη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την δύσκολη νίκη με γκολ στο 90' στην έδρα της Χιχόν και δείχνουν να μην βρίσκονται ακόμα στο 100%. Η Ζενίτ πήρε με αρκετή δόση τύχης ισοπαλία στην Μόσχα στο ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ, ενώ υπάρχει θέμα με τον Βίλας Μπόας που ανακοίνωσε την αποχώρηση του στο τέλος της χρονιάς. Μοιάζει αρκετά ισορροπημένη αναμέτρηση με την ισοπαλία να είναι αρκετά πιθανή.

NTINAMO KIEBOY-ΠΟΡΤΟ 1: Λογικά οι δύο τους θα παλέψουν για την δεύτερη θέση πίσω από την Τσέλσι στον όμιλο. Η Ντιναμό επιστρέφει στους ομίλους μετά την εντυπωσιακή περσινή της πορεία που κατέκτησε τον τίτλο και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Εuropa League.O Ρεμπρόφ κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει την ομάδα του αήττητη 35 αγωνιστικές στην Ουκρανία με φοβερή αμυντική λειτουργία. Ο Ντράγκοβιτς στην άμυνα, οι Μιγκέλ Βελόσο, Γκαρμάς στο κέντρο και ο Γιαμορλένγκο με τον νεοαποκτηθέντα Γκονζάλεζ στα άκρα της επίθεσης είναι παίκτες γεμάτοι ποιότητα. Η Πόρτο έχασε τα πρωτεία πέρυσι στην Πορτογαλία και είχε αρκετές απώλειες μεταγραφικά,αφού οι δύο ακραίοι Βραζιλιάνοι μπακ Ντανίλο και Άλεξ Σάντρο έφυγαν για Ρεάλ και Γιουβέντους αντίστοιχα,  ο Τζάκσον Μαρτίνες πήγε στην Ατλέτικο ενώ έχασε και τους δανεικους Κασιμέρο, Όλιβερ Τόρες. Σημαντικές προσθήκες οι Κασίγιας, Κορόνα και Ιμπουλά. Θα δώσουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους που εκτός από την έδρα έχουν και καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό από την Πόρτο και αποδόσεις τους αδικούν.

Δυάδα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΟVER  1,80
TΣΕΛΣΙ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ  ΟVER 3,5

Moνό αποδεκτό
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΖΕΝΙΤ  Χ  3,60

Μονό αποδεκτό
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΠΟΡΤΟ  1  3,10

Ακριβές Σκορ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ  1-3   12,00
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΖΕΝΙΤ  1-1   6,50
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΠΟΡΤΟ  1-0   7,50

Δυάδα Αnytime Scorer
NTINAMO KIEBOY-ΠΟΡΤΟ  ΓΙΑΡΜΟΛΕΝΓΚΟ  3,50
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ  ΛΕΒΑΝΤΟΣΚΙ  2,10

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου