Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟ




Κακή μέρα και η χτεσινή με τις επιλογές μας στα ματς μεγάλων αποδόσεων να μην μας δικαιώνουν, ενώ στην δυάδα μας τα χάλασε η τραγική για ακόμη ένα ματς Τσέλσι. Στην Ελλάδα πάντως τα πήγαμε καλά αφού εκτός από τον Αθανασιάδη που σκόραρε βγάλαμε και το πέναλτι στο ματς του Ολυμπιακού με τον Καλογερόπουλο να επιβεβαιώνει πως είναι πεναλτάκιας αφού έδωσε έδειξε δύο φορές την άσπρη βούλα. Δεν αλλάζουμε τρόπο παιχνιδιού θα πάρουμε και σήμερα το ρίσκο μας.




ΑΕΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2: Εντελώς ακίνδυνη η ΑΕΚ στα Πηγάδια, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την εστία της Ξάνθης και έτσι έμεινε φυσιολογικά στο 0-0, αφού τουλάχιστον αμυντικά ο Δέλλας έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Με τους Κρισάντους στην κορυφή της επίθεσης θα παραταχθεί σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η Ένωση όποιος τον έχει να δεί να παίζει καταλαβαίνει...Ο ΠΑΣ χτύπησε στις αδυναμίες του ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει 3 γκολ και πήρε μια σπουδαία νίκη, δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως έχει φοβερή ομοιογένεια και δέσιμο ως ομάδα, με τις γρήγορες αντεπιθέσεις να είναι το μεγάλο όπλο.
Η ΑΕΚ προβληματίζει με την δυσκολία που δημιουργεί φάσεις και η έλλειψη ενός ικανού σέντερ φορ μετά τον τραυματισμό του Τζιμπούρ είναι φανερή. Ο ΠΑΣ δεν πρόκειται να παίξει φοβισμένα στο ΟΑΚΑ είναι δεδομένο πως οι παίκτες του Πετράκη θα βρουν χώρους να χτυπήσουν στην κόντρα... το διπλό στο 6,50 μας κλείνει το μάτι.

ΖΥΡΙΧΗ-ΤΟΥΝ 1: H Zυρίχη παραπαίει και ούτε η πρόσληψη του Σάμι Χίπια την έβγαλε από το τέλμα αφού με τον Φιλανδό στον πάγκο είχε δύο ήττες, η μία βέβαια ήταν στην έδρα της Βασιλείας. Ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ είχε την ευκαιρία στην διακοπή να βελτιώσει τις αδυναμίες της ομάδας του με την άμυνα να είναι το μεγάλο πρόβλημα.Η Τουν έχει επίσης τραγικό ξεκίνημα και εκτός έδρας σε 14 ματς πρωταθλήματος έχει μόλις μία νίκη. Η παράδοση είναι υπέρ της Ζυρίχης αφού σε 24 ματς ως γηπεδούχος έχει 14 νίκες. Η ανάκαμψη για την ομάδα του Χίπια ξεκινά από σήμερα.

ΙΝΤΕΡ-ΜΙΛΑΝ Χ: Το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνο με τις δύο ομάδες να έχουν χάσει την αίγλη τους τα τελευταία χρόνια και φέτος να φιλοδοξούν πως θα είναι η χρονιά που θα επανέλθουν σε τροχιά κορυφής. Πολλές μεταγραφές και από τις δύο πλευρές ειδικότερα στην επίθεση πλέουν έχουν τεράστια ποιότητα. Γιόβετιτς, Ικάρντι, Πέρισιτς, Παλάσιο και Λάγιτς τα όπλα του Μαντσίνι, Λούις Αντριάνο, Μπάκα, Μπαλοτέλι, Χόντα για τον Μιχαϊλοβιτς. Στην άμυνα και οι δύο πάντως υστερούν με την Ιντερ να μην έχει σήμερα και τον Μιράντα που είναι τραυματίας. Το γκολ-γκολ είναι επιλογή και στην συνέχεια η ισοπαλία με 1-1 σκορ.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ-ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ 2: Tεράστιο μίσος, μεγάλη αντιπαλότητα στο ντέρμπι της Αργεντινής. Οι δύο ομάδες διεκδικούν τον τίτλο με τους γηπεδούχους όμως να βρίσκονται 8 βαθμούς πίσω και να χρειάζονται μόνο την νίκη σήμερα. Η Μπόκα αντίθετα είναι στο -1 από την κορυφή και την Σαν Λορέντζο, ψάχνει εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Κόπα Λιμπερταδόρες και έχει φυσικά εδώ και λίγο καιρό στην επίθεση της, τον Κάρλος Τέβες. Ο Απάτσι έχει την ποιότητα να κρίνει υπέρ της ομάδας του ένα τέτοιο ντέρμπι, ποντάρουμε στο διπλό του 3,20.

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ-ΣΑΝΤΟΣ 2: Πετάει η Σάντος είναι δέκα ματς αήττητη και έρχεται από μεγάλη νίκη με 3-0 στο ντέρμπι με την Σάο Πάολο. Από την άλλη η Πόντε Πρέτα αγνοεί την νίκη στα 8 τελευταία, ενώ έχει βρει δίχτυα μόλις σε ένα από τα 6 τελευταία, Η Σάντος δεν θα κάνει μεγάλο ταξίδι αφού η γηπεδούχος είναι ομάδα της επαρχίας του Σάο Πάολο. Στο 2,40 κρατάω το διπλό

Μονό αποδεκτό
ΑΕΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2 6,50

Μονό αποδεκτό
ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ-ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ 2  3,10

Tριάδα
ΙΝΤΕΡ-ΜΙΛΑΝ G/G 1,80
ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ-ΣΑΝΤΟΣ  2  2,40
ΖΥΡΙΧΗ-ΤΟΥΝ  1  1,90

Μονό αποδεκτό
ΙΝΤΕΡ-ΜΙΛΑΝ Χ  3,30

Ακριβές σκορ

ΙΝΤΕΡ-ΜΙΛΑΝ   1-1  6,00

*η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου