Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΕΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ...


Ότι και να κάνεις γλυκιά μου...έχει Champions League, έλα σε 2 ώρες
Το απόλυτο μηδέν πήραμε και την Κυριακή με αποτέλεσμα να κλείσουμε ένα Σαββατόκυριακο γεμάτο πληγές... Έτσι χτες πήραμε ρεπό για να καθαρίσει λίγο το μυαλό. Τα αφήνουμε όλα πίσω και επικεντρωνόμαστε στο Champions League που ομορφαίνει από σήμερα τις βραδιές μας. Χωρίς να πάρουμε πολλά ρίσκα θα ποντάρουμε σε μια τριάδα με επιλογές στα γκολ.



ΣΕΒΙΛΛΗ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟVER: Αγνοεί την νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές στην Primera η Σεβίλλη αφού έμεινε στο 1-1 και απέναντι στην Λεβάντε, δείχνοντας αστάθεια στην άμυνα, κάτι λογικό αφού είναι τραυματίες τρεις κεντρικοί αμυντικοί Ραμί, Παρέχο και Καρίσο. Στους τραυματίες πλέον και ο βασικός τερματοφύλακας Μπέτο. Με εφιάλτη μοιάζει το ξεκίνημα στην Μπουντεσλίγκα για την Γκλάντμπαχ αφού έχει μόνο ήττες και η αγωνιστικά της εικόνα είναι τραγική, με την εμφάνιση της Παρασκευής στο εντός έδρας 3-0 από το Αμβούργο να είναι απαράδεκτη. Μεγάλο πρόβλημα στην ψυχολογία, δεν υπάρχει καμία σιγουριά στις κινήσεις των παικτών του Φαβρ και οι απώλειες των Κρούζε και Κράμερ είναι φανερό πως έχουν επηρεάσει πάρα πολύ το παιχνίδι τους, Σημαντικές οι απουσίες μεσοαμυντικά αφού λείπει ο ηγέτης της άμυνας Ντομίνγκες, ο εξαιρετικός δεξιός μπακ Τζόνσον και ο τρεχαλατζής αμυντικός χαφ Τζάκα, ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί και ο Στράνζτλ στο σημερινό ματς. Προβλήματα στην άμυνα για τις δύο ομάδες που ψάχνουν γιατρειά στο Champions League... το οver θα κρατήσουμε αφού πρόκειται για δύο ομάδες με επιθετική φιλοσοφία. Για σκόρερ θα πάμε με τον Γιορέντε των γηπεδούχων.

ΡΕΑΛ-ΣΑΧΤΑΡ Ν/G: Ο Μπενίτεθ προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία του στην Ρεάλ και η ανασταλτική λειτουργία δείχνει να έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, αφού στις τρεις πρώτες αγωνιστικές η Βασίλισσα δεν έχει δεχτεί γκολ ενώ δέχεται σχεδόν τα μισά σουτ σε σχέση με τον μέσο όρο της περσινής χρονιάς. Ο Κέιλορ Νάβας έχει καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Η Σαχτάρ παρά τις απώλειες που είχε στο ρόστερ έφτασε για 11η φορά στους ομίλους. Ο Λουτσέσκου έχασε τρία βασικά όπλα της επιθετικής του γραμμής, Λούις Αντριάνο(Μίλαν), Ντάγκλας Κόστα (Μπάγερν), Φερνάντο (Σαμπντόρια) δεν βρίσκονται στην διάθεση του και έτσι φέτος δείχνει μια διάθεση να προστατέψει περισσότερο τα μετόπισθεν, αφού σε 11 επίσημα ματς έχει μόλις σε 4 από αυτά γκολ. Το να μην σκοράρει μία από τις δύο πληρώνει 1,90 και θα είναι η επιλογή μας.

BOΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟVER: Στην έδρα της η Βόλφσμπουργκ πάντα παίζει επιθετικά άλλωστε έχει άκρως επιθετική φιλοσοφία και η κακή ανασταλτικά με τους αργούς κεντρικούς αμυντικούς ΤΣΣΚΑ θα έχει προβλήματα. Επιθετικά οι Ρώσοι όμως είναι εξαιρετικοί, με τους Μούσα, Τόσιτς και Τζαγκόεφ να φτιάχνουν μια εξαιρετική τριπλέτα πίσω από τον φουνταριστό Ντούμπια. Το οver έστω και στο 1,70 μοιάζει αρκετά πιθανό.


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ANYTIME SCORER MΠΟΝΙ: Δεν μπλέκουμε με σημείο αφού το 1,75 στον άσο είναι μικρό και παρά την κακή κατάσταση της Κυρίας δεν την κοντράρουμε. Η απουσία του Αγουέρο θα φέρει στην αρχική ενδεκάδα τον Μπονί με τον Ιβοριανό επιθετικό λογικά να έχει αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει.

Τριάδα
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟVER  1,80
ΡΕΑΛ-ΣΑΧΤΑΡ   Ν/G  1,90
BOΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ  ΟVER 1,70

Δυάδα Anytime Scorer
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ   ΓΙΟΡΕΝΤΕ  2,60
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  ΜΠΟΝΙ   2,50

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου