Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΗΜΕΙΑ... ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ




Παρά το κάζο με την Γκλάντμπαχ η μέρα αποδείχτηκε κερδοφόρα αφού η δυάδα με τα γκολ μας πλήρωσε και εύκολα μάλιστα. Μπήκαμε ζεστοί λοιπόν και πάμε γρήγορα να δούμε τι θα ποντάρουμε σήμερα.




ΣΛΑΣΚ-ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ 2: Η Γιαγκελόνια πέρυσι τερμάτισε στην τρίτη θέση και φέτος έχει στόχο την υπέρβαση, διαθέτει δεμένο σύνολο με μεγάλες επιθετικές αρετές και έρχεται από αήττητο πέντε αγώνων. Η Σλασκ είναι από τις μεσαίες ομάδες και θα παλέψει για την είσοδο στους πρώτους 8.Προέρχεται από το βαρύ 4-2 από την Βίσλα και γενικότερα δέχεται εύκολα γκολ (12 σε 7 ματς). Η Γιαγκελόνια μπορεί να φύγει με το διπλό άλλωστε στα τελευταία 7 ματς στην έδρα της Σλασκ έχει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα.

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ 2: H αντέπιθεση της Τσέλσι από κάπου πρέπει να αρχίσει και μια δύσκολη έδρα όπως το Γκούντισον Παρκ ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να πάρει τα πάνω της η ομάδα του Μουρίνιο που έχοντας μόλις μία νίκη σε 4 ματς βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. H Έβερτον έχει κάνει μέτριο ξεκίνημα στην σεζόν με μία νίκη σε 4 ματς και ο Μαρτίνες δεν θα έχει στην διάθεση τους Κλέβερλι και Μπέινς. Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τους Μπλε και θα πάρουμε το διπλό του 2,00.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1: Εξαιρετικά δείγματα γραφής από την Κρίσταλ Πάλας που βρίσκεται στην τρίτη θέση με 9 βαθμούς και έρχεται από σπουδαίο διπλό επί της Τσέλσι. Καλοδουλέμενο σύνολο από τον Άλαν Πάρντιου που παίζει εξαιρετικά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Η Σίτι ξεκίνησε απίθανα την σεζόν με 4 στα 4 χωρίς να δεχτεί γκολ και ήδη έχει γίνει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ειδικά μετά την απόκτηση και των Οταμέντι, Ντε Μπρούινε. Ο Πελεγκρίνι δεν θα έχει στην διάθεση τους τραυματίες Σίλβα, Ντελφ και Σαμπαλέτα ενώ οι περισσότεροι από το ρόστερ έλειψαν για μια εβδομάδα λόγω τα ματς των εθνικών.... με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Αγουέρο που ταλαιπωρήθηκε στα δύο φιλικά της Αργεντινής. Η διακοπή έκανε κακό στην Σίτι που έχει και το ματς με την Γιουβέντους μπροστά της...η Πάλας μπορεί να πάρει την νίκη όπως έκανε και πέρυσι.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1: Προβληματίζει η Μπαρτσελόνα στο ξεκίνημα της σεζόν αφού πήρε δύο οριακές νίκες με 1-0 απέναντι σε Μάλαγα και Μπιλμπάο. Ντάνι Άλβες, Μπράβο, Πικέ είναι εκτός με αποτέλεσμα στο δεξί άκρο της άμυνας να αγωνιστεί ο νεαρός Σέρτζι Ρομπέρτο. Σχεδόν όλη ομάδα του Λούις Ενρίκε ταλαιπωρήθηκε στα ματς των εθνικών. Η Ατλέτικο του Σιμεόνε δεν εντυπωσιάζει αλλά πάντα παίζει με αυτό το απίστευτο πάθος και οι Μπλαουγκράνα θα περάσουν δύσκολες στιγμές και αφόρητη πίεση στο Βιθέντε Καλντερόν.

MANTΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Χ: Έρχονται από σφαλιάρες και οι δύο πριν την διακοπή και γενικότερα προβληματίζουν με την απόδοση τους. Η Λίβερπουλ δεν θα έχει τον Κουτίνιο που είναι βαρόμετρο για την απόδοση της ενώ η Γιουνάιτεντ που έχει έτσι και αλλιώς επιθετικό πρόβλημα έχει αμφίβολο τον Ρούνεϊ. Ίσως τα βρουν στην μέση με την ισοπαλία να μην καταστρέφει καμία από τις δύο.

BΕΡΟΙΑ-ΠΑΟΚ OVER:Αναβρασμός επικρατεί στην Βέροια μετά την απόφαση του ιδιοκτήτη της ομάδας να αναλάβει τον Άρη και να αποφασίζει μάλιστα να στείλει αρκετούς από το ρόστερ στους κίτρινους. Επίσης ο νεαρός επιχειρηματίας σκέφτεται να δώσει την Βασίλισσα σε Κινέζικη εταιρία. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γεωργιάδης δεν έχει προβλήματα, αφού έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του. Ο Μπερμπάτοφ έχει αλλάξει τα πάντα στον ΠΑΟΚ αφού η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας και των οπαδών βρίσκεται στα ουράνια. Ο Βούλγαρος δεν είναι σίγουρο πως θα αγωνιστεί στην Βέροια, όμως στην αρχική ενδεκάδα είναι δεδομένο πως θα επιστρέψει ο Αθανασιάδης. Χωρίς περιθώρια η ομάδα του Τούντορ καθώς έχει μόλις ένα βαθμό σε δύο ματς.
Το διπλό έχει κατρακυλήσει στο 1,30 και δεν έχει καμία αξία. Η επιλογή μας θα είναι το οver αφού η Βέροια έχει μεγάλη ποιότητα από την μέση και μπροστά ενώ ο ΠΑΟΚ έχει κενά στην άμυνα. Επιθετικά ο Δικέφαλος με τον Αθανασιάδη στην ενδεκάδα θα παρουσιαστεί βελτιωμένος, ενώ το να βρει δίχτυα ο διεθνής επιθετικός είναι επίσης καλή επιλογή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ- Πέναλτι: Δεν θα γράψουμε πολλά για τις δύο ομάδες... είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Ολυμπιακός θα πάρει τους τρεις βαθμούς, Μελετώντας τα στοιχεία της αναμέτρησης βρήκαμε λαυράκι. Ο ρέφερι Καλογερόπουλος πέρυσι έδωσε 10 πέναλτι σε 12 ματς που σφύριξε, με τον Ολυμπιακό λογικά να πιέζει την άμυνα του Πλατανιά θα βρει την ευκαιρία να δείξει την άσπρη βούλα. Το να δούμε πέναλτι στο ματς πληρώνει 3,00.

Μονό αποδεκτό
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  1  5,50

Σύστημα 2-3
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  1  3,30
ΣΛΑΣΚ-ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ  2  3,80
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Χ  3,40

Δυάδα
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ  2  2,00
ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΟΚ  ΟVER 1,95

Μονό αποδεκτό
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  Να υπάρξει πέναλτι   3,20

Δυάδα Anytime Scorer
ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΟΚ  ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ   2,45

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ  ΝΤΙΕΓΚΟ ΚΟΣΤΑ  2,40

*Mατιές ρίξαμε και στο διπλό της Σουόνσι και τον άσο της Χέρτα άλλα έμειναν έξω για να μην απλώσουμε πολύ το παιχνίδι μας.

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου