Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ



Δοκάρι... βρήκαμε στα ματς της Βραζιλίας την Τετάρτη το βράδυ και δεν καταφέραμε να πληρωθούμε. Χτες αναπτύξαμε τις σκέψεις μας για κάποια μακροχρόνια στοιχήματα που μπορούν να αποδειχθούν κερδοφόρα... σε βάθος χρόνου. Επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς σήμερα με δύο δυάδες.





ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1 ΗΜΙΧΡ.-1 ΤΕΛ.: Απίστευτο κακό το ξεκίνημα της Γκλάντμπαχ στην σεζόν με τρεις ήττες τις πρώτες αγωνιστικές με την ομάδα του Φαβρ να θυμίζει σε τίποτα την περσινή που βγήκε άνετα τρίτη παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Η διακοπή σίγουρα θα βοηθήσει τα πουλάρια να βρουν την χαμένη τους χημεία και να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα ώστε να ανεβάσουν ψυχολογία ενόψει του ματς με την Σεβίλλη την Τρίτη για το Champions League. Το Αμβούργο παρουσιάζει την ίδια προβληματική εικόνα των τελευταίων χρόνων και προς το παρών έχει πάρει μια τυχερή νίκη στις καθυστερήσεις από την Στουτγκάρδη. Περιμένουμε την ανάκαμψη της Γκλάντμπαχ που πάντα στο Μπορούσια Παρκ είναι δυνατή, πάμε με τον άσο από το ημίχρονο.

ΣΑΝΧΑΟΥΖΕΝ-ΜΠΟΧΟΥΜ 2: Η Σανχάουζεν αναμένεται να είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία. Ξεκίνησε πάντως εντυπωσιακά με τρεις σερί νίκες με αποκορύφωμα το 6-0 στην έδρα της Πάντερμπον. Στην συνέχεια όμως ξεφούσκωσε... αφού έμεινε στο 0-0 με την Χέιντχαϊμ και έχασε με 4-1 από την Φράιμπουργκ. Η άμυνα είναι η αδυναμία της μέχρι τώρα αφού έχει δεχτεί 8 γκολ. Η Μπόχουμ δείχνει πιο ώριμη από ποτέ για την επιστροφή της στην Μπουντεσλίγκα, εξαιρετικό ξεκίνημα στην σεζόν με πέντε νίκες και ωραίο στρωτό ποδόσφαιρο. Ο Ολλανδός τεχνικός Φέερμπεγκ δουλεύει στην ομάδα από τα μισά της περσινής χρονιάς και δείχνει να έχει περάσει την φιλοσοφία του. Δύσκολη έξοδος για την πρωτοπόρο Μπόχουμ αλλά η εικόνα της πριν την διακοπή μας οδηγεί στο διπλό του 2,50.

MΠΕΝΦΙΚΑ-ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ ΟVER: Μέτριο ξεκίνημα στην χρονιά για την Μπενφίκα όπου σε τρία ματς έχει μία ήττα από την Αρούκα, μια αγχώδη νίκη με 3-2 επί της Μοροϊρένσε και το 4-0 επί της Εστορίλ με το πρώτο γκολ όμως να μπαίνει στο 75'. Νωρίτερα είχε ηττηθεί από την Σπόρτινγκ στον τελικό του Σούπερ Καπ. Γενικά οι Αετοί δείχνουν πως θα χρειαστούν χρόνο για να ξεπεράσουν την φυγή του Ζεσούς, με τον νέο τεχνικό Ρούι Βιτόρια να προσπαθεί να συμμαζέψει την άμυνα που δείχνει ευάλωτη στα πρώτα ματς. Η Μπελενένσες αφού πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τρεις ισοπαλίες όλες με γκολ-γκολ με τον Σα Πίντο να προσπαθεί να δώσει επιθετική φιλοσοφία στην ομάδα του έχοντας στο ρόστερ μόνο Πορτογάλους αφού δεν υπάρχει ούτε ένας ξένος. Η Μπενφίκα δέχεται εύκολα γκολ, δεν προετοιμάστηκε σωστά για το ματς αφού έλειπαν πάρα πολύ διεθνείς, το να δούμε ματς με γκολ θα είναι η επιλογή μας.

ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ-ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ OVER 3,5: Δυνατή μονομαχία ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους αλλά έχουν επιθετική φιλοσοφία. Η Στρομσγκόντσετ διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση μετά την πρωτοπόρο Ρόζενμποργκ βρίσκεται στην 5η θέση και διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ η έδρα της είναι από τις ισχυρότερες του πρωταθλήματος (6-2-1). Η Χαούγκεσουντ είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται 8 βαθμούς πάνω από την ζώνη υποβιβασμού και θέλει να εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή της, έχει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία  εκτός έδρας που έδωσε. Τα πολλά γκολ θα είναι η επιλογή μας, άλλωστε και η προϊστορία αυτό δείχνει με τα 7 από τα 9 τελευταία μεταξύ τους να είναι οver 3,5... ενώ και τα άλλα δύο ήταν οver 2,5.

Δυάδα
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ  1 ΗΜΙΧΡ.-1 ΤΕΛΙΚΟ   2,05
ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ-ΜΠΟΧΟΥΜ  2  2,20

Δυάδα
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ ΟVER   1,75

ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ-ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ OVER 3,5  2,25

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου