Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ



Απίθανο ματς χτες στην Τιφλίδα με την Μπαρτσελόνα στο τέλος να χαμογελά αφού πρώτα όμως η Σεβίλλη έκανε μια παλικαρίσια ανατροπή...Δεν περιμέναμε σε καμιά περίπτωση να δούμε τέτοιο ρυθμό και τόσα γκολ, ρισκάραμε με το καθαρό διπλό και πήγαμε κουβά όπως και με τα 2-3 γκολ. Σήμερα οι επιλογές μας είναι πολυεθνικές... αφού έχουμε Κύπρο, Σκωτία, Αυστρία, Σλοβενία και Φιλανδία...




AΠΟΕΛ-ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ 1: Τελικός σούπερ καπ στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ να βρίσκεται ξεκάθαρα πιο μπροστά σε επίπεδο ετοιμότητας αφού έχει δώσει τέσσερα ματς στα προκριματικά του Champions League και ο Ντομίνγκο Πασιέντζα έχει ήδη βρει την ιδανική ενδεκάδα του με τον Ντε Βισέντι να ξεχωρίζει. Αντίθετα η ΑΕΛ μετά την περσινή απογοητευτική χρονιά έκανε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, ενώ αποκτήθηκαν 14 ποδοσφαιριστές. Θα ποντάρουμε στον ΑΠΟΕΛ.

ΚΛΙΜΑΡΝΟΚ-ΣΕΛΤΙΚ Ν/G: H Σέλτικ ρολάρει αγωνιστικά μετά τις δύο προκρίσεις στα προκριματικά του Champions League και στον επόμενο γύρο την περιμένει η Μάλμε. Οι Κέλτες δίνουν μεγάλη βάση στην άμυνα, αφού σε έξι επίσημα ματς μέχρι τώρα έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ στο 4-1 επί της Σταρνιάν. Η Κλιμάρνοκ έχει δύο ήττες σε ισάριθμα ματς δείχνοντας μεγάλη δυσκολία στο γκολ αφού δεν έχει σκοράρει ακόμα. Θα ποντάρουμε στο Ν/G του 1,70.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ Χ: To μεγάλο ντέρμπι της πρωτεύουσας με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλη αντιπαλότητα. Εξαιρετικό ξεκίνημα για την Ραπίντ που πήρε μια επική πρόκριση επί του Άγιαξ στα προκριματικά του Champions League, ενώ μετρά τρεις νίκες στο πρωτάθλημα. Καλό ξεκίνημα και για την Αούστρια με 7 βαθμούς τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία που πάντα έχει πολλές πιθανότητες σε τέτοια ντέρμπι, ενώ είναι το πιο συχνό αποτέλεσμα στα τελευταία 18 ματς με γηπεδούχο την Αούστρια (9 σε 17 ματς).

ΕΛΣΙΝΚΙ-ΛΑΧΤΙ 2-3 ΓΚΟΛ: H μόνιμη πρωταθλήτρια Ελσίνκι επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις μετά τον αποκλεισμό από το Champions League  μετά από ένα εντυπωσιακό ματς με την Αστάνα. Προέρχεται από πέντε σερί ματς με σύνολο γκολ 2-3, ενώ σε 12 εντός έχει φέρει 7 φορές 2-3 γκολ. Μια από τα ίδια για την Λάχτι που σε 9 εκτός έδρας ματς έχει φέρει 7 φορές  σύνολο γκολ 2-3. Βάσει των αριθμών αξίζει ποντάρισμα στο σύνολο 2-3 γκολ.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΤΣΕΛΙΕ G/G & ΟVER: Μέτριο ξεκίνημα στην χρονιά για την Μάριμπορ που προέρχεται από ήττα στην έδρα της Κόπερ, ενώ αποκλείστηκε νωρίς από την Ευρώπη. Δέχεται εύκολα γκολ αφού μετράει 4 γκολ-γκολ σε έξι επίσημα ματς. Χωρίς νίκη η Τσέλιε σε τέσσερα ματς, με 3 σερί γκολ-γκολ. Φοβερή παράδοση σε αναμετρήσεις με γκολ-γκολ και οver για τις δύο ομάδες με γηπεδούχο την Μάριμπορ, με 13 οver σε 18 ματς.

Δυάδα
AΠΟΕΛ-ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ 1  1,70
ΕΛΣΙΝΚΙ-ΛΑΧΤΙ 2-3 ΓΚΟΛ  2,00

Δυάδα
ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΤΣΕΛΙΕ G/G & ΟVER  2,20
ΚΛΙΜΑΡΝΟΚ-ΣΕΛΤΙΚ Ν/G  1,70

Μονό αποδεκτό
ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ Χ  3,30

*Οι αποδόσεις είναι από εταιρία στο διαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου