Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ


Η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε φουριόζα στην χθεσινή αναμέτρηση πέτυχε το γρήγορο γκολ και στην συνέχεια τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για τους γηπεδούχους.... Μικρό το κακό άλλωστε γνωρίζαμε εκ τον προτέρων πως είχε ρίσκο η επιλογή μας. Όπως ρίσκο έχει και σήμερα η επιλογή να ποντάρουμε στην Σεβίλλη στον τελικό του Σούπερ Καπ. Ακόμη δύο σημεία ξεχωρίσαμε από το Κινέζικο πρωτάθλημα, ενώ στο Λιγκ Καπ Αγγλίας και Γαλλίας το τοπίο είναι θολό. Αν προκύψει κάτι από τα τελευταία νέα  θα κάνουμε update στο κείμενο το απόγευμα.





MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ 2-3 ΓΚΟΛ: Στην Τιφλίδα της Γεωργίας θα διεξαχθεί φέτος ο Ισπανικός εμφύλιος στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, ανάμεσα στην κάτοχο του Champions League Μπαρτσελόνα και την Σέβιλλη που κατέκτησε το Europa League. Oι δύο ομάδες είναι δεδομένο πως είναι ανέτοιμες με την Μπαρτσελόνα να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα Βιδάλ και Αρντά Τουράν λόγο της τιμωρίας της. Ο Λούις Ενρίκε δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης στους Νεϊμάρ, Τζόρντι Άλμπα ενώ οι Μασεράνο, Μέσι δεν είναι σε καμία περίπτωση στο 100% αφού λόγο του Κόπα Αμέρικα έχουν πολύ λίγες προπονήσεις στα πόδια τους. Αρκετές αλλαγές υπάρχουν στην Σεβίλλη, αφού η ομάδα της Ανδαλουσίας έχασε τους Μπάκα, Εμπιά και Βιδάλ... ενισχύθηκε όμως επίσης δυναμικά με τους Ιμόμπιλε, Εν'ζοζί, Κονιοπλάνκα, Μαριάνο, Κρόν-Ντέιλι και Ραμί. Απών από το σημερινό ματς οι Παρέχα, Καρίσο ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι οι νεοαποκτηθέντες Ραμί και Εν΄ζοζί λόγο γαστρεντερίτιδας. Δύσκολα οι δύο ομάδες θα ανεβάσουν στροφές στο φουλ για αυτό ως πρώτη επιλογή μας θα είναι τα 2-3 γκολ. Από εκεί και πέρα με τους Μπλαουγκράνα να έχουν αρκετές απουσίες και τον Μέσι ανέτοιμο οι αποδόσεις που υπάρχουν προς τα δεξιά προκαλούν...

XANΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ-ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ 2: Mετά από δύο εβδομάδες διακοπής το κινέζικο πρωτάθλημα ξαναρχίζει και η φορμαρισμένη Σανγκάη Σένχουα που μετράει τρεις σερί νίκες, αήττητο έξι αγωνιστικών και τρέχει να προλάβει τις πρώτες θέσεις αντιμετωπίζει την προβληματική στο γκολ Χανγκτσόου που διαθέτει την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με μόλις 13 γκολ σε 21 και κινδυνεύει με υποβιβασμό, ενώ τις τελευταίες 7 αγωνιστικές έχει 5 ήττες, 1 νίκη και 1 ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι που έχουν στο ρόστερ τους τους Ντεμπά Μπα, Μοχάμεντ Σισοκό, Τιμ Κέιχιλ και Αβράαμ Παπαδόπουλο μπορούν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Χανγκτσού και να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.

ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ-ΓΚΟΥΙΤΖΟΥ ΡΕΝΕ ΟVER: Oι γηπεδούχοι διαθέτουν την δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα μετά την ουραγό Σανγκάη Σενσίν έχοντας δεχτεί 41 γκολ σε 21 ματς. Εντός έδρας μετράνε 8 οver σε 10 αγώνες. Οι φιλοξενούμενοι το τελευταίο διάστημα παίζουν πολύ ανοιχτά και μετράνε 6 οver στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις τους με τις 4 από τις πέντε τελευταίες μάλιστα να είναι και οver 3,5. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ματς με γκολ και το οver του 1,95 θα μπει στο παιχνίδι μας.

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ  2    8,00
Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ  2-3  ΓΚΟΛ   2,25
Δυάδα
XANΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ-ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ 2  2,00

ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ-ΓΚΟΥΙΤΖΟΥ ΡΕΝΕ ΟVER  1,95

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου