Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΒΙΣΛΑ ΚΑΙ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ




Εκκωφαντική σφαλιάρα φάγαμε χτες με αυτό το μηδέν στα πέντε που είχαμε... βαριά ήττα φάγαμε, αλλά θα συνέλθουμε. Για λίγα πράγματα το πρόγραμμα σήμερα, προέκυψαν τέσσερις επιλογές αλλά για χαλαρό παιχνίδι.




ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ-ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ 2: Αναμέτρηση νοκ άουτ για την φάση των 32 του κυπέλλου. Η Βίσλα είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες της Πολωνίας και μετά την απογοητευτική περσινή χρονιά θέλει φέτος να επανέλθει στο προσκήνιο. Μετά το μέτριο ξεκίνημα που έκανε δείχνει σιγά-σιγά να ανεβαίνει αγωνιστικά ενώ προέρχεται από το 1-1 στην έδρα της Λέγκιας στο μεγάλο ντέρμπι σε ένα ματς μάλιστα που έχασε και πέναλτι για να πάρει την νίκη. Η Ρουχ Χορζόφ την Δευτέρα έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την Ποντμπέσκιτζιε και κουβαλάει κούραση. Θα ποντάρουμε στην Βίσλα σε εξαιρετικές αποδόσεις.

ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ G/G: Ντέρμπι του Σέρβικο πρωταθλήματος με την Βοϊβόντινα μετά την εντυπωσιακή πρόκριση επί της Σαμπντόρια με το απίθανο 4-0 στην Ιταλία να έχει ανεβάσει στροφές και να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, με δύο νίκες σερί στο πρωτάθλημα. Η Παρτιζάν προέρχεται επίσης από εντυπωσιακή πρόκριση επί της Στέαουα και την επόμενη Τρίτη αντιμετωπίζει την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για τα πλέι οφ του Champions League. Τα τέσσερα τελευταία ματς της πρωταθλήτριας σε Ευρώπη και πρωτάθλημα ήταν γκολ-γκολ. Σε καλή κατάσταση οι δύο ομάδες θα ποντάρουμε στο να βρουν δίχτυα και οι δύο σε μια αναμέτρηση που το πάθος θα ξεχειλίζει.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ-ΓΚΡΕΜΙΟ G/G: H πρωτοπόρος Ατλέτικο μετά την κακή εμφάνιση και την λευκή ισοπαλία στην έδρα της Γκοϊάς θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει στην κορυφή, αφού σε περίπτωση που η Κορινθίανς χτες το βράδυ είχε κερδίσει θα την έχει προσπεράσει. Οι γηπεδούχοι έχουν με διαφορά την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 32 γκολ σε 17 ματς. Ξέσπασε η Γκρέμιο μετά από σειρά κακών εμφανίσεων και φιλοδώρησε με 5 γκολ την Ιντερνασιονάλ στο μεγάλο ντέρμπι μίσους του Πόρτο Αλέγκρε. Με αυτή την νίκη ανέβηκε στην 3η θέση και ταξιδεύει στο Μινεϊράο με ανεβασμένη ψυχολογία. Το γκολ-γκολ θα είναι η επιλογή μας αφού η Ατλέτικο βρίσκει εύκολα δίχτυα ενώ η Γκρέμιο έρχεται με φόρα.

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ-ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ 2: Η Νιού Γιορκ Σίτι παρότι είχε στο ρόστερ τους Βίγια, Λάμπαρντ και Πίρλο, έχασε πολύ εύκολα από τους Ρέντ Μπουλς με 2-0 στο ντέρμπι της Νέας Υόρκης, γνωρίζοντας έτσι την τρίτη τους ήττα στα τελευταία 4 ματς. Οι ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ πλέον είναι ελάχιστες με τον προπονητή  Κρέις να βρίσκεται υπό πίεση αφού δεν μπορεί να βρει χημεία στην ενδεκάδα του ενώ αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στην άμυνα , αφού δέχεται γκολ στα τελευταία 7 ματς στο πρωτάθλημα. Η Ουάσινγκτον είναι πρωτοπόρος στην Ανατολή, προέρχεται από τρεις σερί νίκες και βγάζει τρομερή ποιότητα και ομοιογένεια στο παιχνίδι της. Οι Πίρλο και Λάμπαρντ ήταν φανερό στο τελευταίο ματς πως είναι... έξω από τα νερά τους και φυσικά χωρίς φυσική κατάσταση, το διπλό σε αποδόσεις που αγγίζουν το 3,40 έχει μεγάλη αξία.

Τριάδα
ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ-ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ 2   2,50
ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ G/G  1,85
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ-ΓΚΡΕΜΙΟ G/G  1,85
Μονό αποδεκτό

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ-ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ  2  3,40

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου