Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΗΛΙΟΣ,ΘΑΛΑΣΣΑ, ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ



Τραγική εμφάνιση κάναμε την Πέμπτη έχοντας μηδέν στα τέσσερα ήταν μια μέρα που ο κουβάς ήταν αναπόφευκτος... Μετά το χτεσινό ρεπό επιστρέφουμε σήμερα δυναμικά με την Premier League να μας κάνει συντροφιά και ο συνδυασμός ξαπλώστρα, θάλασσα, ήλιος και μπάλα να μην είναι και τόσο ταιριαστός είναι βέβαιο όμως πως θα φορεθεί πολύ. Δεν θα κάνουμε πάντως υπερβολές και το παιχνίδι μας θα είναι χαλαρό.



ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ 1: Η Γαλατασαράι ήταν απόλυτη κυρίαρχος την περσινή χρονιά στην Τουρκία με την κατάκτηση του ντάμπλ. Ο τελικός του Σούπερ Καπ απέναντι στην φιναλίστ του κυπέλλου σηματοδοτεί την έναρξη της σεζόν. Οι δύο τους είχαν κοντραριστεί στον τελικό κυπέλλου στις αρχές Ιουνίου με την Γαλατά να βγαίνει νικήτρια με 3-2. Η έλευση του Ποντόλσκι έχει δυναμώσει ακόμη περισσότερο την πρωταθλήτρια που δεν έχασε κάποιο από τα βασικά της στελέχη. Η Μπούρσασπορ με νέο προπονητή και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ αφού έχασε σημαντικά στελέχη, με τους Αργεντίνους Σιβέλι, Μπελούτσι, τους Ουνάλ και Οσμπαρακλί να αποτελούν παρελθόν. Οι σημαντικότερες κινήσεις που έκανε ήταν οι Νέσιντ, Σίβοκ, Αντβίκουλα και Χορκέρα. Θα ποντάρουμε στην Γαλατασαράι που στο τελευταίο της φιλικό κέρδισε την Ίντερ και θα έχει μεγαλύτερη ομοιογένεια στην ενδεκάδα της.

ΛΕΣΤΕΡ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ Χ2: Η Λέστερ πέρυσι πέτυχε το θαύμα της σωτηρίας κάνοντας 7 νίκες στα τελευταία 9 ματς της σεζόν... τον ίδιο στόχο έχει και φέτος μόνο που έδιωξε (στη μέση της προετοιμασίας) τον προπονητή που την έσωσε τον Πίρσον για να φέρει στην θέση του... τον αποτυχημένο Ρανιέρι. Ο Οκαζάκι από την Μάιντζ ήταν η μεγάλη της μεταγραφή με τον Γιαπωνέζον να έρχεται από μαγική χρονιά στην Μπουντεσλίγκα. Η Σάντερλαντ από την άλλη επίσης σώθηκε τις τελευταίες αγωνιστικές, κράτησε τον Ολλανδό πολύπειρο τεχνικό Άντβοκάατ που την έσωσε ενώ με την απόκτηση των Κόατες, Λανς, Μάθιου, Εμβίλα και Καμπούλ θέλει να κλειδώσει πιο εύκολα την παραμονή  φέτος. Δεν λένε την αλήθεια οι αποδόσεις με την Λέστερ να είναι φαβορί στο 1,90 θα πάμε με το Χ2 στην ίδια απόδοση.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΟVER: To πρώτο ματς στην ιστορία της Μπόρνμουθ στην Πρέμιερ Λιγκ καθώς μετά την μαγική της περσινή χρονιά κέρδισε τον τίτλο και την άνοδο. Φουλ επίθεση η φιλοσοφία με 98 γκολ ενεργητικό την περσινή χρονιά κάτι που δύσκολα θα αλλάξει και φέτος. Όμως τα κενά στην άμυνα είναι δεδομένο πως στην Πρέμιερ Λιγκ θα κοστίζουν περισσότερο... Αναμένεται μεγάλος ενθουσιασμός στους γηπεδούχους και ματς με ρυθμό. Η Άστον Βίλα έχασε τους Ντελφ και Μπέντεκε και η χρονιά της αναμένεται να είναι δύσκολη. Με το οver θα πάμε λόγο της... τρέλας και της φιλοσοφίας των γηπεδούχων.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΤΟΤΕΝΑΜ G/G: Ο Φαν Χάαλ ψάχνει ακόμα στόπερ... ο Ρόχο είναι αμφίβολος και ο Ντε Χέα μάλλον δεν παίζει γιατί έχει το μυαλό του στην Ρεάλ. Με δίδυμο Σμόλινγκ, Τζόουνς στην άμυνα δεν βλέπω... πως δεν φάει γκολ η Γιουνάιτεντ, από την άλλη η άμυνα της Τότεναμ έχει τα θεματάκια της. Ξεκινάει από 1-1.

Δυάδα
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΤΟΤΕΝΑΜ G/G  1,80
ΛΕΣΤΕΡ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ Χ2   1,85
Δυάδα
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΟVER  2,10

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ  1  1,95

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην ARENA PRESS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου