Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

ΑΝΕΤΑ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΑΚΙΑ



Συνεχίσαμε με ταμειάκι χτες με την δυαδούλα με τον άσο της Παρτιζάν και το οver του Παναθηναϊκού. Αν μας καθόταν και το διπλό της Σέλτικ θα είχαμε το απόλυτο. Τέσσερα σημεία ξεχωρίσαμε από το Europa League τρία οveraκιά και τον άσο της Κοπεγχάγης.




ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝAΒΑ-ΠΑΟΚ ΟVER: Η αποβολή του Βίτορ στο δεύτερο λεπτό του πρώτου ματς αλλοίωσε την εικόνα του αγώνα. Ακόμα και έτσι οι Σλοβάκοι έδειξαν πως είναι ομάδα χαμηλής δυναμικής και κατώτερη από την Λοκομοτίβα που απέκλεισε ο ΠΑΟΚ στον προηγούμενο γύρο. Ότι οι δύο ομάδες έχουν προβληματικές άμυνες είναι δεδομένο και με την Σπάρτακ να είναι αναγκασμένη να ανοιχτεί για να ανατρέψει το σκορ του πρώτου ματς οι παίκτες του Τούντορ θα έχουν την ευκαιρία να καθαρίσουν εύκολα την πρόκριση παρά τις απουσίες και τα προβλήματα που υπάρχουν. Το διπλό στο 1,60 δεν μας ικανοποιεί για αυτό θα πάμε με το οver του 2,10.

ΟΝΤ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ ΟVER: Σκαδιναβικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες με επιθετική φιλοσοφία και έφεση στο σκοράρισμα. Η νίκη των Σουηδών με 2-1 στο πρώτο ματς αφήνει το θέμα της πρόκρισης ορθάνοιχτο και οι παίκτες της νορβηγικής Οντ έδειξαν αποφασισμένοι για την ανατροπή αφού την Κυριακή πέρασαν με το εντυπωσιακό 6-3 από την έδρα της Μιοντάλεν και θα μπούνε με την ψυχολογία στα ύψη στο σημερινό ματς. Αναμένεται ματς με ρυθμό και το οver του 1,80 θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ 1: Η Κοπεγχάγη έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την χρονιά με 7 νίκες σε ισάριθμα επίσημα ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στο πρώτο ματς στην Τσεχία ήταν ανώτερη και βρήκε το γκολ της νίκης στο 51' με τον Βέρμπις. Οι Τσέχοι ψάχνουν ακόμα τα πατήματα τους και έχουν ξεκινήσει μέτρια την χρονιά αφού εκτός από την ήττα από την Κοπεγχάγη σε δύο ματς στο πρωτάθλημα έχουν 4 βαθμούς έχοντας δεχτεί 4 γκολ. Θα πάμε με τον άσο για την πιο έτοιμη Κοπεγχάγη που έχοντας και το 1-0 του πρώτου ματς υπέρ της μπορεί να διαχειριστεί πιο εύκολα το σημερινό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΪΚ ΟVER: Έχοντας απόλυτη ευστοχία και την τύχη με το μέρος του ο Ατρόμητος πέρασε με το εντυπωσιακό 3-1 από την Στοκχόλμη και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Το στοιχείο του αιφνιδιασμού πλέον δεν υπάρχει για την ελληνική ομάδα και η Αϊκ θα έρθει στην Αθήνα να διεκδικήσει τις λιγοστές πιθανότητες πρόκρισης που έχει, έχοντας μάλιστα αυτή την φορά στην αρχική ενδεκάδα το μεγάλο της αστέρι  Γκόιτομ που ξεκίνησε από τον πάγκο στο πρώτο ματς ενώ σκόραρε και τα δύο γκολ στην κυριακάτικη νίκη επί της Νόρκεπινγκ. Το οver θα είναι η επιλογή μας αφού οι Σουηδοί θα παίξουν επιθετικά και ο Ατρόμητος έδειξε ότι μπορεί να χτυπήσει στην κόντρα.

Δυάδα
ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ-ΠΑΟΚ ΟVER  2,05
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΙΚ OVER  2,10

Δυάδα
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ  1 1,95
ΟΝΤ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ  ΟVER  1,80

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου