Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ



Μπορεί να υπήρχε ενθουσιασμός για την πρεμιέρα της Premier League όμως αποδείχτηκε πως στοιχηματικά οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν παγίδες, αφού οι τρεις επιλογές που κάναμε αποδείχτηκαν λανθασμένες. Μόνο η Γαλατασαράι μας δικαίωσε από τα χτεσινά. Σήμερα το μενού είναι ανάμεικτο... με τέσσερα σημεία.





ΣΤΟΟΥΚ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2: Η Λίβερπουλ ξεκινά την φετινή της προσπάθεια από εκεί που τέλειωσε με εφιαλτικό τρόπο την περσινή απογοητευτική χρονιά. Στην έδρα της Στόουκ την τελευταία αγωνιστική πέρυσι ηττήθηκε με 6-1. Ο Ρότζερς φέτος δεν έχει άλλα περιθώρια και θα βρίσκεται υπό πίεση σε κάθε κακό αποτέλεσμα. Οι Μπέντεκε, Μίλνερ και Φιρμίνιο είναι σημαντικές προσθήκες όπως και ο Κλάιν. Η Στόουκ έκαναν φανταστική χρονιά για τα δεδομένα τους με την 9η θέση να είναι μεγάλη επιτυχία. Έχασε τους βασικότατους Ενζόζι και Μπέγκοβιτς, ενώ για το σημερινό δεν μπορεί να υπολογίζει τους Αρναούτοβιτς, Μπόγιαν, Σόουκρος και Γούιλσον. Παίρνουμε το ρίσκο να ποντάρουμε στους reds που θέλουν να πάρουν εκδίκηση για το περσινή εξάρα και βρίσκουν τους γηπεδούχους με αρκετές απουσίες.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ ΟVER 3,5: Το μεγάλο ντέρμπι της Νέας Υόρκης που αναμένεται να προσελκύσει πάρα πολύ κόσμο. Η Σίτι έχοντας στην σύνθεση της... τους Πίρλο, Λάμπαρντ, Βίγια και Ιραόλα γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Μόντρεαλ με 3-2 πληρώνοντας για ακόμη μια φορά τα αμυντικά λάθη. Από την άλλη οι Ρέντ Μπούλς βρίσκονται σε καλή κατάσταση με τους αδερφούς Φίλιπς να σκοράρουν. Θα πάμε με το οver 3,5 αφού οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά και θέλουν να ικανοποιήσουν τους οπαδούς τους. Σε δεύτερη μοίρα ίσως ένα ποντάρισμα στους φιλοξενούμενους με το διπλό να αγγίζει το 5,00.

ΜΑΛΜΕ-ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ 1: Ντέρμπι με την Μάλμε να είναι με την πλάτη στον τοίχο βαθμολογικά αφού είναι 7 βαθμούς πίσω από την κορυφή όπου βρίσκεται η σημερινή της αντίπαλος. Οι πρωταθλητές έρχονται με τα ψυχολογία στα ουράνια από την επική πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League με  ανατροπή επί της Σάλτσμπουργκ (3-0) παρότι είχαν χάσει με 2-0 στην Αυστρία. Από την άλλη η Γκέτεμποργκ την Πέμπτη το βράδυ αποκλείστηκε από το Europa League μετά το 0-0 απέναντι στην Μπελενένσες. Θα ποντάρουμε στην έδρα και την ανεβασμένη ψυχολογία των γηπεδούχων.

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ-ΣΤΑΡΤ 1:  Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι με πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα έχουν ανέβει στην 9η θέση και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η Σταρτ προέρχεται από τρεις σερί ήττες και έχει πολλά οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να πουλήσει  τον καλύτερο της παίκτη Βίλιαμσον.


Δυάδα
ΜΑΛΜΕ-ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ  1  1,90
ΣΤΟΟΥΚ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2  2,10
Δυάδα
ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ-ΣΤΑΡΤ 1   1,85

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ ΟVER 3,5  2,25

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου