Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ




Καιρό είχε να μας χτυπήσει την πόρτα η γκαντεμιά... το έκανε χτες αφού το οver στο Χέρτα-Βέρντερ δεν ήρθε ποτέ με το σκορ 1-1 από το 27' , πολλές χαμένες ευκαιρίες και δύο δοκάρια. Τα μωρά της Βιτορούλ έφτασαν άνετα στην νίκη και φιγουράρουν πλέον την κορυφή στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Πάμε στα φρέσκα κουλούρια...με το σημερινό πρόγραμμα να είναι γεμάτο επιλογές.




ΚΑΛΛΟΝΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ 2: Αποδυναμωμένη η Καλλονή αφού έχασε πρωτοκλασάτα στελέχη(Λεοζίνιο, Πετρόπουλος, Χουάνμα) ενώ θα έχει και προπονητή αίνιγμα με μηδενική εμπειρία σε τέτοιο επίπεδο. Ο Ηρακλής έρχεται με φόρα μετά την περσινή χρονιά, έχει κρατήσει τον περσινό κορμό προσθέτοντας ποιότητα (Λαζάρ, Μακρής, Βέλλιος) ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος δουλεύει εξαιρετικά το αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Εξαιρετικά στοιχεία έδειξε ο Γηραίος στο τελευταίο φιλικό με την Φιορεντίνα. Το διπλό σε αποδόσεις αουτσάιντερ θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΒΕΡΟΝΑ-ΡΟΜΑ ΟVER: Η Βερόνα εντυπωσίασε πέρυσι με την επιθετική της φιλοσοφία και το ελκυστικό ποδόσφαιρο που έπαιξε. Ο Μαντορλίνι είναι και φέτος στον πάγκο, ενώ η προσθήκη του Πατσίνι κάνει την επιθετική γραμμή εξαιρετική αφού υπάρχει ήδη ο γερόλυκος Λούκα Τόνι που πέτυχε 22 γκολ πέρυσι. Η Ρόμα με τους Τζέκο, Σαλάχ και Ιάγο έφτιαξε σούπερ επιθετική γραμμή... αλλά εκεί που ψάχνεται ακόμα είναι η άμυνα. Στο κέντρο άμυνας έμεινε ο Μανωλάς και ο Καστάν (αγωνίστηκε ελάχιστα πέρυσι λόγο τραυματισμού) ενώ μόλις χθες απέκτησε τον Ρούντιγκερ από την Στουτγκάρδη. Αν η Βερόνα παρουσιάσει ίδια εικόνα με πέρυσι αναμένεται να δούμε ανοιχτό ματς με γκολ.

ΧΑΚΕΝ-ΜΑΛΜΕ 2: Έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας η Μάλμε στην Γλασκόβη την Τετάρτη αφού με τα δύο γκολ του Μπέργκετ έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης παρά την ήττα με 3-2. από την Σέλτικ. Πριν την ρεβάνς η πρωταθλητές έχουν δύσκολη έξοδο στην έδρα της Χάκεν με την νίκη να είναι απαραίτητη για να μείνουν κοντά στους πρωτοπόρους Έλφσμποργκ και Γκέτεμποργκ. Έχει φορμαριστεί η Μάλμε με τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία 4 ματς, ενώ θα έχει και τον Ρόσενμπεργκ ξεκούραστο αφού δεν αγωνίστηκε λόγο τιμωρίας κόντρα στην Σέλτικ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση χωρίς ουσιαστικό στόχο αφού δεν κινδυνεύουν ούτε μπορούν να δουν για παραπάνω, ενώ είναι σε κακή κατάσταση αφού έχουν μία μόλις νίκη στα τελευταία έξι ματς. Διπλό σε αποδόσεις που αγγίζουν το 2,50 για την Μάλμε έχουν αξία.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER: Υπό μεγάλη πίεση βρίσκονται οι γηπεδούχοι που δεν έχουν νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές και το σημερινό ματς κρίνεται κρίσιμο αφού ο στόχος της φετινής χρονιάς (άνοδος) δυσκολεύει σε περίπτωση νέας γκέλας. Αμυντικό πρόβλημα αφού δέχεται εύκολα γκολ. Η εντός έδρας ήττα από την Μπόχουμ έφερε σύννεφα πάνω από το Φράιμπουργκ και μετρίασε τις καλές εντυπώσεις μετά τις νίκες των δύο πρώτων αγωνιστικών. Μεγάλα κενά στην άμυνα και για την Φράιμπουργκ αφού έχει δεχτεί 6 γκολ, ενώ θα λείψουν από το σημερινό ένας βασικός στόπερ (Τορεχόν) και ο δεξιός μπακ Μούιτζα. Προβληματικές άμυνες και μεγάλη ανάγκη για νίκη και από τους δύο μας προδιαθέτουν για ένα ματς με γκολ.


Δυάδα
ΚΑΛΛΟΝΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ  2  2,80
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER  2,00

Δυάδα
ΒΕΡΟΝΑ-ΡΟΜΑ ΟVER  1,90
ΧΑΚΕΝ-ΜΑΛΜΕ 2  2,45

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου