Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΣΙΤΙ, ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ Ο ΦΕΤΕΛ



Με δύο στα τέσσερα χτες βγάλαμε ταμειάκι με την δυάδα μας με Ηρακλή και το οver στο Φορτούνα-Φράιμπουργκ. Πάντως για δεύτερη σερί μέρα χάσαμε σημείο...από καθαρή γκαντεμιά με το οver στο Βερόνα-Ρόμα να μην έρχεται ποτέ παρότι έγιναν άπειρες φάσεις. Η Μάλμε ήταν το μοναδικό σημείο που πέσαμε πολύ έξω αφού ήταν κακή και δίκαια έχασε στην έδρα της Χάκεν. Σήμερα το μενού θα έχει πολύ ρίσκο αλλά και φόρμουλα-1.




ATΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1 ΗΜΙΧ.-1 ΤΕΛ. : Ο Λεβαδειακός έμαθε μόλις πριν πέντε μέρες πως δεν θα υποβιβαστεί τελικά... και ουσιαστικά το ρόστερ του είναι λειψό, με την διοίκηση να τρέχει να κάνει μετραγραφές (ανακοίνωσε τρεις την Παρασκευή). Από την άλλη ο Ατρόμητος έχει δείξει στα Ευρωπαϊκά ματς πως είναι πανέτοιμος, ενώ έδειξε τα δόντια του απέναντι στα αστέρια της Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη.  Θα ποντάρουμε στην επικράτηση της ομάδας του Περιστερίου από το πρώτο ημίχρονο.

EBEΡΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1Χ: Εντυπωσιακή η Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι με την Τσέλσι την οποία κέρδισε με 3-0. Το δίδυμο Αγουέρο και Τουρέ αν και δεν βρίσκονται στο 100% ήταν καθοριστικοί. Αντίθετα οι Κομπανί και Μανγκαλά στην άμυνα δεν πείθουν... η απόκτηση του Οταμέντι θα βοηθήσει, αλλά λογικά ο Αργεντινός δεν θα παίξει στο σημερινό ματς. Η Έβερτον μετά το αρνητικό 2-2 της πρεμιέρας με την Γούοτφορντ, έκανε εξαιρετική εμφάνιση και έφυγε με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Σαουθάμπτον (3-0). Στο Γκούντισον Παρκ η Σίτι τα βρίσκει σκούρα...σε 17 ματς έχει 10 ήττες, 5 ισοπαλίες και μόλις 2 νίκες. Θα κοντράρουμε την ομάδα του Πελεγκρίνι με το 2,15 στο 1Χ να είναι υπερβολικό.

ΑΛΤΑΧ-ΑΝΤΜΙΡΑ 2: Oι γηπεδούχοι δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση την περσινή εντυπωσιακή τους πορεία έχουν τέσσερις ήττες σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα και είναι φανερά επηρεασμένοι από τα Ευρωπαϊκά ματς. Την Πέμπτη γνώρισαν εντός έδρας ήττα από την Μπελενένσες με 0-1, αποτέλεσμα που κάνει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League δύσκολη ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης στην Πορτογαλία. Η Αντμίρα έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες και έχει την δυνατότητα να εκμεταλλευτεί την κούραση και την απογοήτευση των γηπεδούχων. Το διπλό στο 3,75 θα μπει στο παιχνίδι μας.

MΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 3,5: Η Μπαρτσελόνα θα ψάξει εκδίκηση στο Σαν Μαμές... εκεί που πριν 9 μέρες γνώρισε βαριά ήττα με 4-0. Οι Βάσκοι έδειξαν την Πέμπτη στην Σλοβακία απέναντι στην Ζίλινα πως έμειναν από δυνάμεις αφού προηγήθηκαν με 2-0 όμως στο τέλος ηττήθηκαν με 3-2. Όπως και να έχει οι παίκτες του Βαλβέρδε θα τα δώσουν όλα για ένα νέο θετικό αποτέλεσμα. Η Μπάρτσα χωρίς Πικέ, Ματιέ θα έχει πρόβλημα στην ήδη προβληματική αμυντική γραμμή... αλλά επιθετικά μπορεί να πληγώσει την Μπιλμπάο. Από την μια ο εγωισμός των Μπλαουγκράνα από την άλλη το πάθος και τα τρεξίματα των γηπεδούχων μας οδηγούν στο οver 3,5.


ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΡΕΑΛ 1: Η Χιχόν αποτελείται κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές με μέσο όρο ηλικίας κάτω των 24. Την περσινή χρονιά κέρδισε την άνοδο έχοντας μόνο δύο ήττες τερματίζοντας στην δεύτερη θέση. Με την ίδια συνταγή ακριβώς αφού ο κόουτς Αμπελάρδο δεν είχε την δυνατότητα να κάνει μεταγραφές λόγω των οικονομικών θα προσπαθήσει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Ρεάλ με τον Μπενίτεθ στον πάγκο... φλερτάρει με την αποτυχία, ο Ισπανός τεχνικός έχει μεγάλα κόμπλεξ και μεγάλα κολλήματα. Η απόκτηση του Κόβατσιτς γέμισε ερωτηματικά αφού στην θέση του Κροάτη οι Μαδριλένοι είναι γεμάτοι (Μόντριτς, Κροος, Ισκο, Λούκας Σίλβα,Ιγιαραμέντι, Κασιμέρο και στην ανάγκη και Χάμες Ροντρίγκες) ενώ στην επίθεση έχει μείνει μόνος του ο Μπενζεμά με τον πιτσιρίκο Χεσέ. Ο Γάλλος είναι τιμωρημένος στο σημερινό ματς. Βλέπω αυτό το 13,00 στον άσο και θα το ποντάρω, ο ενθουσιασμός, η δίψα και το πάθος των πιτσιρικάδων της Χιχόν μπορούν να βάλουν δύσκολα στην ανέτοιμη Ρεάλ.

ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ-ΦΕΤΕΛ: Δεν έκανε καλό αγώνα στις χτεσινές δοκιμές ο Γερμανός και θα ξεκινήσει από την 9η θέση. Η Ferrari πάντως έχει δείξε βελτίωση στα τελευταία Γκραν-Πρι και ο Φέτελ στο προηγούμενο στην Ουγγαρία ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Το 4,33 να καταφέρει να μπει στη πρώτη τριάδα είναι μεγάλο.

 Μονό αποδεκτό
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΡΕΑΛ  1   13,00

Μονό αποδεκτό
ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ- ΦΕΤΕΛ   4,33

Σύστημα 3-4
MΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 3,5  2,60
ATΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1 ΗΜΙΧ.-1 ΤΕΛ   2,15
EBEΡΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1Χ  2,15
ΑΛΤΑΧ-ΑΝΤΜΙΡΑ 2  3,75

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου