Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΤΟΡΟΥΛ ΤΟΥ ΧΑΤΖΙ



Η Ρόζενμποργκ πέρασε σαν σίφουνας από την Ρουμανία κερδίζοντας 3-0 την Στεάουα με το διπλό του 3,50 να μας πληρώνει. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός ήταν κακός και δεν μπόρεσε να κερδίσει την Καμπάλα ενώ ούτε η Βοϊβοντίνα μπόρεσε να σκοράρει στο Πλζεν. Σήμερα έχουμε μέρα προσαρμογής ενόψει Σαββατοκύριακου με τέσσερα σημεία να ξεχωρίζουν.




ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΝΤΕΡΜΠΙ G/G: Η Μπέρμιγχαμ φέτος έχει στόχο στα πλέι οφ και δείχνει δυνατή στο ξεκίνημα της σεζόν με αρκετά επιθετική φιλοσοφία μέχρι τώρα αφού έχει πετύχει από δύο γκολ στα 3 επίσημα ματς που έδωσε, ενώ όλα ήταν γκολ-γκολ και οver. H Nτέρμπι μετά την περσινή αποτυχία να κερδίσει την άνοδο φέτος είναι το μεγάλο φαβορί... όμως μετά από τρεις αγωνιστικές δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη. Μετρά τρεις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και αποκλεισμό από την Πόρτσμουθ στο Λιγκ Καπ. Τα τρία από τα τέσσερα επίσημα που έδωσε ήταν γκολ-γκολ. Με την εικόνα που έχουν οι δύο ομάδες μέχρι τώρα το γκολ-γκολ προκύπτει ως επιλογή και ενισχύεται και από την παράδοση αφού το γκολ-γκολ έκανε την εμφάνιση του στις 13 από τις 15 τελευταίες συναντήσεις τους.

MAΛΑΓΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ ΟVER: Ντέρμπι της Ανδαλουσίας με την Μάλαγα να έχει πολλές απώλειες σε σχέση με την περσινή χρονιά αφού έχασε αρκετά βασικά στελέχη της ενδεκάδας. Η Σεβίλλη από την άλλη ψάχνει ακόμα τον αντικαταστάτη του Μπάκα... που αποχώρησε για την Μίλαν, όμως έχει ήδη αποκτήσει τους Ιμόμπιλε και Κονιοπλάνκα που την ανεβάζουν επίπεδο. Στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ έδειξε μεγάλη καρδιά... αφού γύρισε το ματς από 4-1, όμως έδειξε και αδυναμίες στην άμυνα. Το ίδιο φαινόμενο είχαμε και στο τελευταία φιλικό με την Ρόμα όπου δέχτηκε 6 γκολ. Το πάθος θα περισσεύει αφού πρόκειται για τοπικό ντέρμπι, οι αναμετρήσεις τους έχουν αρκετά γκολ αφού στα τελευταία 15 είχαμε 12 οver. Η Σεβίλλη θέλει να ξεκινήσει με το δεξί, όμως με τα κενά που έχει στην άμυνα πιθανότατα για το κάνει θα χρειαστεί πάνω από ένα γκολ.

XEΡΤΑ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟVER: Έξυπνη εμφάνιση στο Άουγκσμπουργκ για την Χέρτα όπου έφυγε με το τρίποντο με το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Καλού. Οι Βερολινέζοι δεν ήταν ανώτεροι από την αντίπαλο τους απλά ήταν πιο αποτελεσματικοί. Η Βέρντερ ξεκίνησε με το αριστερό γνωρίζοντας βαριά εντός έδρας ήττα από την Σάλκε με 3-0 και έδειξε με το καλημέρα αδυναμίες στην άμυνα ενώ φάνηκε φυσικά και το κενό του Ντι Σάντο στην επίθεση. Αυτή την φορά αναμένεται ο Γιόχανσον να ξεκινήσει βασικός στην επίθεση, με τον Αμερικάνο να αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Βρέμης. Η Βέρντερ  αναμένεται βελτιωμένη ενώ η Χέρτα θα προσπαθήσει να ντουμπλάρει τις νίκες της. Γεμάτη οver η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες με 13 οver στα τελευταία 16 μεταξύ τους.

BITOΡΟΥΛ-ΠΟΛΙ ΤΙΜΟΣΟΑΡΑ 1: Ο μεγάλος Γκέοργκε Χάτζι είναι ο ιδιοκτήτης και ο προπονητής της ομάδας της πόλης του την Βιτορούλ Κοντσάντζα. Ο "Μαραντόνα των Καρπαθίων'' δουλεύει σχεδόν αποκλειστικά με νεαρούς ποδοσφαιριστές και φέτος βάζοντας δύο-τρεις έμπειρους διεθνείς όπως οι Νικολίτα, Τσερνάτ έχει στόχο την υπέρβαση. Είναι αήττητη μετά από 7 αγωνιστικές με 4 ισοπαλίες και 3 νίκες και απέναντι στην ντεφορμέ Τιμισοάρα(4 ματς χωρίς νίκη) έχει την ευκαιρία να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία. Χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας της Βιτορούλ είναι πως έχει μέσο όρο ηλικίας κάτω από 23 και ο 16χρόνος γιος του Χάτζι, Ιανίς, ο 17χρόνος Νεντέλκου είναι βασικοί. Θα ποντάρουμε στα τρομερά μωρά του Χάτζι σε αποδόσεις πάνω από 2,00.

Δυάδα
ΧΕΡΤΑ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟVER  2,00
BITOΡΟΥΛ-ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ  1   2,05

Δυάδα
ΜΑΛΑΓΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ  ΟVER 2,00

MΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΝΤΕΡΜΠΙ  G/G  1,80

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου