Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ


Έτσι έχει η πραγματικότητα στο στοίχημα μπορεί μέχρι το 87' να πηγαίνεις ταμείο και ξαφνικά... να βρεθείς αγκαλιά με τον κουβά. Πρώτα η Βαλένθια έβαλε το τρίτο και μας χάλασε τα 2-3 γκολ και στο 93' η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πέτυχε γκολ και έφυγε με την νίκη από την Αλβανία κόντρα στην Σκερντεμπέου. Ευτυχώς η Σαχτάρ στάθηκε στο ύψος της και έβγαλε το διπλό στην Βιέννη. Στο Εuropa League σήμερα υπάρχουν πολλές αναμετρήσεις αλλά θα περιορίσουμε τις επιλογές μας και πάλι σε τρεις... Απλώς θα αναφέρω και αυτά που δεν μπήκαν στο παιχνίδι μας τελικά.




ΣΤΕΑΟΥΑ-ΡΟΖΕNΜΠΟΡΓΚ 2: Σε απίστευτη κατάσταση οι Νορβηγοί με 10 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έχουν αποκτήσει διαφορά 7 βαθμών από την δεύτερη Στάμπαεκ στο πρωτάθλημα, ενώ στο Εuropa League δεν είχε πρόβλημα απέναντι σε Βινγιγκούρ και Ντέμπρετσεν. Το επιθετικό δίδυμο  των Σόντερλουντ και Χέλαντ πετάει φωτιές με τον πρώτο να έχει πετύχει 22 γκολ και τον δεύτερο 20. Η Στεάουα έχει τεράστια εσωτερικά προβλήματα, ο αποκλεισμός από την Παρτιζάν στα προκριματικά του Champions League έφερε γκρίνια που φούντωσε ακόμα περισσότερο αφού έμεινε χωρίς νίκη τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να έχει πέσει στην 6η θέση. Η απουσία του αρχηγού Βαρέλα είναι σημαντική αφού αποτελεί τον ηγέτη της άμυνας. Βάση φόρμας το διπλό του 3,50 έχει αξία.

ΒΙΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ-ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ G/G: Καυτό φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις η τσεχική ομάδα που έχει σίγουρα μεγαλύτερη εμπειρία από Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια. Η Βοϊβοντίνα πάντως έδειξε τα δόντια της στον προηγούμενο γύρο με το απίστευτο 4-0 επί της Σαμπντόρια στην Γένοβα, ενώ γενικότερα δείχνει φορμαρισμένη αφού έρχεται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα με την τελευταία να είναι επί της Παρτιζάν (3-2). Η Πλεζν αποκλείστηκε από την Μακάμπι στα πλέι οφ του Champions League αφού παρότι είχε κερδίσει με 2-1 στο Ισραήλ έχασε με 2-0 εντός έδρας. Το σοκ ήταν μεγάλο αφού ακολούθησαν δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (2-2) στο πρωτάθλημα. Γενικότερα οι γηπεδούχοι δέχονται εύκολα γκολ, αφού δεν έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους στα 7 επίσημα παιχνίδια τους ενώ αν το προχωρήσουμε παραπέρα...γκολ δέχτηκαν και στα 4 φιλικά που έδωσαν. Με τους Σέρβους φορμαρισμένους το γκολ-γκολ στο 2,25 είναι εξαιρετική επιλογή.

ΚΑΜΠΑΛΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2: Στο μακρινό Αζερμπαϊτζάν δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Καμπάλα μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει επίπεδο και πρωταγωνιστεί στο εγχώριο πρωτάθλημα. Άφησε έξω την Σέρβικη Κουκαρίκι, την Ντιναμό Τιφλίδας και τον Απόλλωνα Λεμεσού για να φτάσει ως εδώ, κάνοντας τρεις νίκες στην έδρα της. Το κλίμα έχει χαλάσει στις τάξεις της ομάδα μετά την φυλάκιση του αρχηγού Χουσεΐνοφ που κατηγορείται για συνεργεία στην δολοφονία δημοσιογράφου, ενώ στις τάξεις των οπαδών υπάρχουν έντονα εθνικιστικά στοιχεία. Ο Παναθηναϊκός απογοήτευσε απέναντι στην Μπριζ όμως έστω και οι όμιλοι του Εuropa League είναι σημαντικός στόχος και οι Πράσινοι έχουν την ποιότητα, την εμπειρία για να καταφέρουν απέναντι στους άπειρους Αζέρους... που μετά τα γεγονότα με τον αρχηγό τους είναι δεδομένο πως δεν έχουν πολλές συμπάθειες στα γραφεία της UEFA...Ένας Μπεργκ σε καλή μέρα αρκεί για να τελειώσει από σήμερα η πρόκριση.

Δυάδα
ΚΑΜΠΑΛΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2  2,25
ΒΙΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ-ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ  G/G  2,20

Μονό αποδεκτό
ΣΤΕΑΟΥΑ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ  2  3,50

Έμειναν έξω
ΟΝΤ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  ΟVER 3,5  2,20
ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ  ΟVER  2,00


*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου