Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ




Το γκολ της Λεβερκούζεν χτες ακυρώθηκε ως οφσάιντ... έτσι οι Γερμανοί έμειναν άσφαιροι (αν και ανώτεροι από την Λάτσιο) και το γκολ-γκολ που θέλαμε δεν ήρθε ποτέ. Πλέι οφ Champions League μέρος δεύτερο σήμερα με τις επιλογές μας και σήμερα να παραμένουν τρεις...




ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 1Χ: Παντοκρατορία έχει χτίσει στην Αλβανία η Σκερντεμπέου που κατακτά το πρωτάθλημα τα τελευταία πέντε χρόνια. Φέτος μετά τις διαδοχικές προκρίσεις απέναντι σε Κρουσάντερς και Μιλσάμι έγινε η πρώτη ομάδα από  την γειτονική μας χώρα που θα αγωνιστεί σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης...κάτι που αποτελεί έτσι και αλλιώς τεράστια επιτυχία. Ο Χαμντί Σαλίχι επέστρεψε στα 31 του στην πατρίδα μετά από μια πλούσια καριέρα σε διάφορες ομάδες της Ευρώπης μεταξύ άλλων και ο Πανιώνιος (Ραπίντ Βιέννης, Μακάμπι Χάιφα) και είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Στο ρόστερ υπάρχει και ο γνωστός από την θητεία του στον Άρη Κρίστι Βαγγέλι. Το Ελμπασάν Αρένα που χρησιμοποιούν οι Αλβανοί στα ευρωπαϊκά ματς θα είναι κατάμεστο και αναμένεται η ατμόσφαιρα να είναι καυτή. Η Ντιναμό μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά πήρε έστω και με θρίλερ την πρόκριση στον προηγούμενο γύρο από την Μόλντε χάρης στα εκτός έδρας γκολ (4-4 συνολικό σκορ), δείχνοντας πάντως αρκετές αμυντικές αδυναμίες. Μπορεί οι Κροάτες να έχουν μεγαλύτερη ποιότητα και εμπειρία, όμως θα ποντάρουμε στον ενθουσιασμό, την άγνοια κινδύνου των γηπεδούχων και φυσικά την καυτή ατμόσφαιρα. Το ενδεχόμενο να μην ηττηθεί η πρωταθλήτρια Αλβανίας πληρώνει 1,90.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΟΝΑΚΟ 2-3 ΓΚΟΛ: Το πιο σημαντικό ζευγάρι των πλέι οφ του Champions League με τις δύο ομάδες να έχουν την συμμετοχή στους ομίλους ως τους βασικούς στόχους της φετινής χρονιάς. Η Μονακό έχει μεγαλύτερη ετοιμότητα αφού εκτός από τα δύο ματς πρωταθλήματος που έχει δώσει πέρασε με δύο νίκες απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις στον προηγούμενο γύρο. Ο Ζαρντίμ φέτος έκανε καλές κινήσεις μεταγραφικά στην επίθεση με την απόκτηση του Ελ Σαράουι βέβαια από την Μίλαν να ξεχωρίζει. Η Βαλένθια στα τελευταία φιλικά είχε κακή εικόνα αφού δεν κατάφερε να κερδίσει καμία από τις Κολωνία, Μπάγερν,Βέρντερ, Ρόμα και Πόρτο ενώ εμφάνισε μεγάλη τρύπα στην άμυνα με τον Αργεντινό Οταμέντι να είναι μάλιστα με το ένα πόδι στην έξοδο αφού οι δύο του Μάντσεστερ (Σίτι και Γιουνάιτεντ) σφάζονται για πάρτι του. Η επιλογή των 2-3 γκολ καλύπτει πάρα πολλά ενδεχόμενα και αυτή θα είναι η επιλογή μας.

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ 2: Εντυπωσιάζει η Ραπίντ στο ξεκίνημα της σεζόν αφού άφησε εκτός τον Άγιαξ στον προηγούμενο γύρο και στο πρωτάθλημα έχει 4 νίκες και μια ισοπαλία που την έχουν φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη μπορεί η Σαχτάρ να αποδυναμώθηκε όμως κρατώντας τον Λουτσέσκου στον πάγκο έδειξε απέναντι στην Φενέρμπαχτσε πως έχει την εμπειρία και την ποιότητα για να βρεθεί και πάλι στους ομίλους του Champions League. H νεανική Ραπίντ έχει ενθουσιασμό αλλά και τρύπια άμυνα...αφού στα τελευταία έξι ματς που έδωσε δέχτηκε 11 γκολ και οι Ουκρανοί στην επίθεση έχουν ποδοσφαιριστές που δεν συγχωρούν τα λάθη (Εντουάρντο, Άλεξ Τεξέιρα, Τάισον, Μπερνάρντ). Θα ποντάρουμε στην εμπειρία της Σαχτάρ και θα πάμε με το διπλό.

Δυάδα
ΣΚΕΡΝΤΕΜΠΕΟΥ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 1Χ  1,90
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΟΝΑΚΟ 2-3  ΓΚΟΛ  2,00

Μονό αποδεκτό
ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ  2  2,45

Δυάδα Αnytime Scorer
ΣΚΕΡΝΤΕΜΠΕΟΥ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ   ΣΑΛΙΧΙ  3,30

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ   ΑΛΕΞ ΤΕΞΕΪΡΑ 3,90

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου