Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕ ΓΚΟΛ


 
Η δυάδα με τους Anytime Scorer (Μπέντεκε, Αντούριθ) μας πλήρωσε χτες και μας κράτησε σε επαφή με το ταμείο για τέταρτη σερί μέρα. Σήμερα θα επικεντρωθούμε μόνο στα πλέι οφ του Champions League όπου ξεχωρίσαμε 3 σημεία.




ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Σπόρτινγκ φέτος με την έλευση του Ζορζ Ζεσούς στον πάγκο έχει υψηλές φιλοδοξίες κάτι που φάνηκε και με τις μεταγραφές που έχει κάνει μέχρι τώρα, Ακουιλιάνι (Φιορεντίνα), Ρούις (Φούλαμ), Γκουτιέρεζ (Ρίβερ Πλέιτ), Ζοάο Περέιρα (Αννόβερο) ανεβάζουν επίπεδο τα λιοντάρια που ήδη ξεκίνησαν την χρονιά δυνατά με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ επί της Μπενφίκα. Το Σάββατο στην πρεμιέρα πάντως του πορτογαλικού πρωταθλήματος τα χρειάστηκαν απέναντι στην νεοφώτιστη Τοντέλα με την νίκη έρχεται με γκολ στο 94'. Η ΤΣΣΚΑ έρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι της Μόσχας επί της Σπαρτάκ (2-1) έχοντας ξεκινήσει με 5 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στην Ρωσία. Στον προηγούμενο γύρο αν και δυσκολεύτηκε πήρε την πρόκριση επί της Σπάρτα Πράγας με συνολικό 5-4. Οι Ζεσούς ξέρει πως η ομάδα του δεν βρίσκεται ακόμα στο 100% όποτε δύσκολα θα δώσει τρελό ρυθμό στο ματς θα προσπαθήσει να ελέγξει το ματς και να χτυπήσει στην έλλειψη ταχύτητας που υπάρχει στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Ρώσων (Μπερεζούτσκι και Ιγκνάσεβιτς). Πρώτη επιλογή τα 2-3 γκολ.

ΛΑΤΣΙΟ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ G/G: Δυνατό ζευγάρι με τους Λατσιάλι να θέλουν να επιστρέψουν στους ομίλους του Champions League μετά από 8 χρόνια απουσίας και την πάντα φιλόδοξη και αρκετά νεανική Λεβερκούζεν να είναι δύσκολος αντίπαλος στον δρόμο τους. Ο Στέφανο Πιόλι προβληματίζεται έντονα από την εικόνα της ομάδας του στα φιλικά (είχε μόνο ήττες) αλλά και στον τελικό του Σούπερ Καπ όπου γνώρισε εύκολα την ήττα από την Γιουβέντους. Στις μεταγραφές επένδυσε σε νεαρούς , ενώ έχασε τον αρχηγό της Μάουρι που αποχώρησε από την ενεργό δράση. Θετικά ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Μπάγερν με την αγχωτική εντός έδρας νίκη επί της Χοφενχάιμ (2-1) αφού έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 5'. Σημαντικές προσθήκες του Χιλιανού Αρανγκίς και του Κράμερ στα χαφ όπως και του 19χρόνου Ταχ από του Αμβούργο για τον οποίο δαπανήθηκαν 10 εκατομμύρια ευρώ. Η άμυνα των Γερμανών δεν έχει μεγάλη εμπειρία Γουεντέλ (22), Παπαδόπουλος (23), Ταχ (19) και η Λάτσιο θα βρει τον τρόπο να πετύχει γκολ, από την άλλη δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν πίσω απέναντι στους ταχύτατους μεσοεπιθετικούς Μπελαραμπί, Σον αλλά και τον killer Κίσλινγκ. Το γκολ-γκολ κρατάμε και ίσως με σκορ 1-1.

MΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΟVER: Ανοιχτό ζευγάρι με τις πιθανότητες πρόκρισης να είναι μοιρασμένες. Από άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα έρχονται και οι δύο αφού είχαν το μυαλό τους στο σημερινό ματς. Η Παρτιζάν προέρχεται από σερί γκολ-γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Λεπτές ισορροπίες... θα πάμε με το υπερβολικό οver σε αποδόσεις που αγγίζουν το 2,60.

Δυάδα
ΛΑΤΣΙΟ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  G/G  1,85
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ  2-3 ΓΚΟΛ  1,95
Μονό αποδεκτό

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΟVER  2,60

*Οι αποδόσεις είναι από εταιρία στο διαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου