Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

ΟΥΤΕ ΜΕ ΘΑΥΜΑ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ


Πολύ καλά κύλησε το τριήμερο αφού κρατήσαμε την επαφή με το ταμείο και τις τρεις μέρες με highlight φυσικά τον άσο της Μπιλμπάο την Παρασκευή. Σήμερα έχουμε λίγα πράγματα στο πρόγραμμα με το δεύτερο τελικό του Σούπερ Καπ στην Ισπανία να ξεχωρίζει.




MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ G/G: Απίστευτη συντριβή υπέστη η Μπαρτσελόνα την Παρασκευή στον Σαν Μαμές από την Μπιλμπάο με το 4-0 να είναι από τις βαριές ήττες στην ιστορία της. Με τον Λούις Ενρίκε να κάνει rotation αφήνοντας στον πάγκο τους Πικέ, Μπουσκέτς, Ινιέστα φάνηκες πως οι Καταλανοί δεν έχουν το  ανάλογο βάθος στον πάγκο. Οι παίκτες του Βαλβέρδε έβγαλαν απίστευτο πάθος, τρεξίματα και με ηγέτη τον Αντούριθ που πέτυχε τρία γκολ έφτασαν πλέον μια ανάσα από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ που θα είναι ο πρώτος τίτλος για τους Βάσκους μετά από 30 χρόνια. Πλέον στην σημερινή ρεβάνς οι γηπεδούχοι ψάχνουν για μια επική ανατροπή, σίγουρα κάτι τέτοιο λίγες ομάδες θα μπορούσαν να πετύχουν και μία από αυτές είναι η Μπάρτσα... Όμως ήταν τόσο αποκαρδιωτική η εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου ματς που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αισιοδοξία. Η επιλογή μας θα είναι το γκολ-γκολ σε αποδόσεις που αγγίζουν το 2,00, με τους Μπλαουγκράνα να είναι αναγκασμένοι να παίξουν φουλ επίθεση από το πρώτο λεπτό η Μπιλπμάο θα βρει κενούς χώρους να χτυπήσει στην κόντρα.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ ΟVER: Η Λίβερπουλ ξεκίνησε με το δεξί την χρονιά μετά την δύσκολη νίκη της με 1-0 στην έδρα της Στόουκ. Οι reds έκαναν μέτρια εμφάνιση και αν δεν υπήρχε ο Κουτίνιο να πετύχει το απίθανο γκολ της νίκης στο 85' το 0-0 δεν θα άλλαζε. Ήταν φανερό πως οι παίκτες του Ρότζερς είχαν μεγάλο βάρος αφού στην έδρα της Στόουκ τέλειωσαν την περσινή χρονιά χάνοντας με 6-1. Πλέον περιμένουμε πιο καλή εμφάνιση και μέσα στο Άνφιλντ, ενώ αναμένεται ο ΒορειόΙρλανδός τεχνικός να έχει στην αρχική ενδεκάδα αυτή την φορά τον Φιρμίνιο δίπλα στον Μπέντεκε. Η νεοφώτιστη Μπόρνμουθ έδειξε την απειρία της στην πρεμιέρα και έτσι παρόλο που δεν ήταν κατώτερη από την Άστον Βίλα γνώρισε εντός έδρας ήττα. Δεν άλλαξαν πολλά πάντως στην φιλοσοφία της που είναι άκρως επιθετική. Αναμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με ρυθμό και γκολ, οπότε το over στο 1,80 θα μπει στο παιχνίδι μας, ενώ το 2,20 στο να βρει δίχτυα ο Μπέντεκε ίσως είναι επίσης καλή επιλογή.


Δυάδα
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ  G/G  2,00
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ  ΟVER  1,80

Δυάδα Anytime Scorer
MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ  ΑΝΤΟΥΡΙΘ  4,33
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ  ΜΠΕΝΤΕΚΕ   2,20

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου